Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Ekim 2021 Çarşamba - 12:52

Türkiye-Romanya Lojistik Hattında Çözüm Ortaklıkları

İçinde bulunduğumuz çağda değişen dünya ile birlikte sürekli olarak gelişmekte olan ve her geçen gün ortaya çıkan yenilikleri ile teknoloji alanına ayak uydurma konusunda tüm sektörlerde olduğu gibi lojistik ve taşımacılık sektöründe de alabildiğine geniş bir çerçeve ile hareket edilmekte.

Türkiye-Romanya Lojistik Hattında Çözüm Ortaklıkları

TÜRKİYE-ROMANYA LOJİSTİK HATTINDA ÇÖZÜM ORTAKLIKLARI

Ülkemizde genel lojistik çalışmaları içerisinde bulunan kuruluşlar modern araç filoları yüksek modelli taşıma araçları ve tüm belgeleri ile profesyonel sürüş yapan sürücüleri ile dünyanın birçok ülkesine ihracat başta olmak üzere ithalat ve üçüncü ülke kapsamlı transit yük nakliyesi hizmetleri sunmakta.

Türkiye’nin dünya genelinde 150'den fazla ülkeye ihracat yaptığı ve çok sayıda ülkeden ithalat yapmakta olduğu günümüzde özellikle tüm sınırlarımıza yakın bulunan ülkelere daha yoğun çalışmalar içerisinde bulunulmakta. Batı sınırlarımıza yakın ülkelerden Romanya ile önemli ölçüde ticari ilişkilerimiz mevcut olduğundan ülkemizde faaliyet gösteren Romanya nakliye firmaları sayısında da önemli ölçüde artış gözlenmekte.

Türkiye ile Romanya arasında devam etmekte olan ikili ilişkiler kapsamında yürütülen ticaret kapsamında üçlü satış ile birlikte  ihracat ve ithalat ürün alışverişleri hız kesmeden devam etmekte. Ülkemizin üretime elverişli tüm bölgelerinde üretimi yapılmakta olan yüzlerce çeşit yerli üretim mamulünün Romanya’ya ihracatının yapılmasında üretici ve lojistik firmalarının katkısı azımsanamayacak düzeyde. İki ülke arasında devam eden taşımacılık faaliyetleri çerçevesinde şüphesiz en üst sıralarda komple tır nakliye çalışmaları yer almakta.

Komple tır taşımacılığından sonra en fazla talep gören taşıma yöntemi ise parsiyel ve kargo taşımacılığı. Mevcut bulundukları ebat ve ağırlıkları itibarı ile Romanya nakliye kapsamında gönderimi yapılmakta olan grupaj eşya gruplarının çıkışları İstanbul ilimizde bulunan depolar aracılığı ile sağlanmakta. Romanya’ya lojistik çalışmaları yapmakta olan tır şirketlerinin tamamına yakını aynı zamanda parsiyel taşıma hizmetleri de vermekte.

Detaylı lojistik hizmetleri sunması ile bilinen Türk firmaları arasında yer alan Arınak Lojistik komple tır ve parsiyel nakliye hizmetlerinin yanında ayrıca gabari dışı ağır nakliyat, frigo dorse tır nakliyesi, konteyner taşımacılığı gibi alanları kapsayan hizmet ağının yanı sıra liman hizmetleri, depo ve antrepo çalışmaları, gümrükleme işlemleri ve Romanya acentelik ve yurt dışı ithalat gümrük hizmetleri gibi bir çok alanda müşterilerine destek hizmetleri sunmaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: İstanbul lojistik firmaları

 
Ford Trucks Almanya Pazarında
 
FleetGO ile Yaptırım ve Cezalara Son
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Katar Karayolu Nakliyelerinde Saygınlar Nakliyat
Genelde taşımaların çoğunluğu Katar’ın Başkenti olan Doha'ya yapılmakta. ...
Çobantur Boltas Türkiye Lojistik Direktörü Cumhur Erzurumluoğlu, "Çalışanlarımızın Alanında Deneyimli Olması Başarımızı Artırıyor"
Türk-Alman lojistik ağı ÇOBANTUR BOLTAS, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da ...
Ürdün Tır Ve Konteyner Nakliye Hizmetleri
Ortadoğu ülkeleri arasında yer alıp ülkemizin birçok kalem ürün anlamında ...
 
Almanya Nakliye Hizmetleri
Nakliye, geçmişten günümüze çeşitli değişimlere uğramıştır. Bu değişimler ...
Saygınlar Nakliyat Ukrayna Nakliye Çalışmalarına Devam Ediyor
Kuzey Doğu Avrupa üzerinde yer alan Ukrayna, yıl içinde Türkiye ile çok ...
Logitrans Türkiye Polonya Arası LogiTrain Hizmetini Hayata Geçirdi
Logitrans Lojistik, Polonya Devlet Demiryolları (PKP) işbirliği ile Türkiye-Polonya ...
 
Mobil Utikad Yayında!
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, ...
Ukrayna İhracat İthalat Lojistiktik ve Gümrük Hizmetleri
Dış ticaret sahasında hemen hemen dünyanın tüm ülkeleri ihracat ve ithalat ...
GEFCO, Kuzey Afrika-Avrupa Ticaret Koridorunu Güçlendirmeyi Sürdürüyor
Küresel multimodal tedarik zinciri uzmanı ve Avrupa'da lider otomotiv ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyeKamyonşoförfahrerlkwsondakikanewskamyoncubus