Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Mart 2007 Cuma - 00:00

Türkiye-Kazakistan Kara Ulaştırması Toplantısı Yapıldı.

Türkiye-Kazakistan Kara Ulaştırması Toplantısı Yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kazakistan Cumhuriyeti Hükümeti arasında imzalanan Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Anlaşması uyarınca, iki ülke heyetleri arasında 8–9 Mart 2007 tarihlerinde ݝstanbul’da Türkiye-Kazakistan Kara Ulaştırması problemleri hakkındaki Karma Komisyon (bundan böyle Komisyon olarak adlandırılacaktır) Toplantısı yapıldı.

Toplantıda sırasıyla yer alan başlıklar; ݝstatistik݃® bilgiler teatisi, Karayolu Eşya taşımacılığı konuları ve diğer konular ele alındı.

Taraflar taşımacıların geçiş belgesi kullanımı hakkında karşılıklı bilgi teatisinde bulunmuşlar ve iki ülke arasındaki ticaret hacminin artışı ile birlikte karayolu

taşımacılığının bundan sonra canlandırılmasının arzu edildiği istatistik݃® bilgiler teatisinde ifade edildi.

2007 yılında kullanılamayan ödül geçiş belgeleri 2008 yılında da kullanılacaktır. Ayrıca Komisyon 2007 yılı için 8000 adet ücretsiz tek-tip geçiş belgesi kotası konusunda mutabakata vardı. Kazak heyeti, iç mevzuatına göre yabancı taşımacılarla Kazakistan topraklarına 3.ülkeden/ülkeye yük taşımaları için özel geçiş belgesi ile yapılabileceğini ifade etmiş ve bu tür belgelerin teatisi için kota belirlenmesini teklif etmiştir. Dolayısıyla Komisyon 2007 için 100 adet 3.ülke geçiş belgesinin teati edilmesi konusunda anlaşıldığı Karayolu Eşya Taşımacılığı konusunda ele alındı.

Son olarak Komisyon Tarafların taşıyıcılarının karayolu taşımaları esnasında her iki ülke topraklarında karşılaştıkları sorunların çözümü yönünde işbirliği yapmayı ve çaba gösterilmesi kararlaştırıldı.

 
Taşımacıdan Harç Alınmayacak
 
Kantarlar Valiliklerde...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busKamyonnewsşoförlkwsrctruckfahrerkamyonum