Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Kasım 2022 Salı - 16:13

Turan Şakacı, TOGG’daki Gelişme Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarının Yaygınlaşması Açısından Hayati Öneme Sahip

Türkiye bir hayalini daha gerçekleştiriyor. Kısa adı TOGG olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu 29 Ekim Cumhuriyet Bayranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ve görkemli bir törenle açıldı. 

Turan Şakacı, TOGG’daki Gelişme Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarının Yaygınlaşması Açısından Hayati Öneme Sahip

TOGG’un banttan indirilmesi ile beraber Türkiye, bir hayalini daha gerçekleştirdi. Yerli ve milli TOGG, 2023 yılının ilk çeyreğinde caddelerde olacak. ISOMER markasıyla elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesi için EPDK’dan lisans alan sayılı kurum arasında bulunan ÜÇAY Grup’un CEO’su Turan Şakacı, “TOGG’un banttan inerek hayatımıza girmesi elektrikli şarj istasyonları için çok önemli bir adım. Elektrikli araç şarj istasyonlarının yaygınlaşması açısından TOGG’daki bu gelişmeyi hayati bir önem olarak değerlendirebiliriz. ISOMER markamızla elektrikli şarj istasyonlarında hızla yol alarak liderliği ele alacağımıza inancımız tamdır” dedi.

ISMOMER İLE LİDERLİĞİ HEDEFLEYEN ÜÇAY GRUP’TA TOGG SEVİNCİ

Dünyaca ünlü güç yönetim firması EATON, elektrikli araç şarj istasyonları çözümleri için Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden ÜÇAY Grup ile bundan yaklaşık 1 yıl önce partnerlik anlaşması imzalamıştı. Anlaşma ile ÜÇAY Grup, ISOMER markası ile elektrikli araçların şarj istasyonları satışında ve servisinde tek yetkili olmuştu.

ÜÇAY Grup CEO’su Turan Şakacı, “TOGG’un banttan inerek hayatımıza girmesi elektrikli şarj istasyonları için çok önemli bir adım. Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG, 2023 ilk çeyrekte sokaklarda olacak. Elektrikli araç şarj istasyonlarının yaygınlaşması açısından TOGG’daki bu gelişmeyi hayati bir önem olarak değerlendirebiliriz.” dedi.

ŞAKACI: TOGG, ELEKTRİKLİ ARAÇ KULLANIM ALGISINI DEĞİŞTİRECEK

TOGG ile elektrikli araç algısının değişeceğini vurgulayan ÜÇAY Grup CEO’su Turan Şakacı, “Türkiye ve dünyada elektrikli araç pazarı ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Sürdürülebilir bir gelecek planında elektrikli araçlar önemli bir yer teşkil ediyor. Bununla ilgili başta Avrupa olmak üzere tüm dünyada ciddi yaptırım adımları atılıyor. TOGG, 2023 yılının ilk çeyreğinde yollara çıkacak. TOGG ile birlikte ülkemiz tüketicisinin elektrikli araç kullanım algısının değişeceğine ve elektrikli araç pazarındaki talebin artacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

“HIZLA YOL ALARAK LİDERLİĞİ ELE ALACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

ISOMER markasıyla elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesi için EPDK’dan lisans alan sayılı kurum arasında bulunduklarını belirten Şakacı, “TOGG’daki son gelişmeyi gerek ülkemiz gerekse de şirketimiz adına büyük bir sevinçle karşılıyoruz. ÜÇAY Grup olarak ISOMER markamızla Türkiye’de Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarının kurulması konusunda hızla yol alarak liderliği ele alacağımıza inancımız tamdır. TOGG’un hem ülkemize hem de tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

TOGG, 2023 YILININ İLK ÇEYREĞİNDE YOLLARA ÇIKACAK

TOOG’un 2030'a kadar tek platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretilmesi planlanıyor. Fabrikada ilk olarak tamamen elektrikli C segment SUV olan TOGG SUV üretilecek ve 2023 yılının ilk çeyreğinde yollara çıkacak. TOGG'dan yapılan açıklamaya göre, altı farklı renkte satışa sunulacak TOGG'un renklerine; “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” isimleri verildi. TOGG’un da hayatımıza dahil olması ile elektrikli şarj istasyonlarına olan ihtiyacın artması bekleniyor. Şirketin 2023 yılı hedefi 17-18 bin araç üreterek piyasaya sürmek.

DOĞUŞTAN ELEKTRİKLİ TOGG’UN TEMELLERİ 2011 YILINDA ATILMIŞTI

Her aşamasında heyecan duyduğumuz yerli ve milli otomobilin temelleri ilk olarak 2011 yılında atılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobile ilişkin olarak ilk açıklamasını 20 Ocak 2011 tarihinde TÜSİAD 41'inci Genel Kurulu'nda yapmıştı. Tarihler 26 Eylül 2011'i gösterdiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu pazara artık yerli bir otomobil yakışır. Yarım asırdan fazla süredir faaliyette bulunduğumuz bu sektörde artık kendimize bir model oluşturmanın vakti gelmiştir. Bu işe girecek bir babayiğit vardır" açıklamasında bulunmuştu.

 
Alışan Lojistik’in Tübitak Tarafından Onaylanan Projesine İmza Töreni
 
2023 Yılı UBAK İzin Belgesi Ön Değerlendirme Listesi Yayımlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çinli Otomobil Satıcıları Rusya Pazarını Devraldı
Rusya'daki Çin menşeili otomotiv bayileri 5 ayda yüzde 20 artarken, Batılı ...
Togg Kiralayan İlk Şirket Olacak!
Otomotivin merkezi Otomerkezi Otomotiv A.Ş.'nin operasyonel filo kiralama ...
AB Otomobil Satışları 13 Ay Sonra Zinciri Kırdı
Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA), Ağustos 2022'de Avrupa Birliği'ndeki ...
 
Çinli Chery International Türkiye Pazarına Dönüyor
Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Zhenghai Mei, Çinli otomotiv üreticisinin ...
Türkiye’nin Sessiz ve Çevreci Elektrikli Etkinliği’nin Üçüncüsü İstanbul’da Gerçekleştirildi
Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen LeasePlan Elektrikli ve Hibrit ...
"EV Dünyasına Adapte Olan Oto Servisi Kazanır"
Premium araçlara servis hizmeti veren Aşin Otomobil, elektrikli araçların ...
 
LeasePlan Türkiye, 3. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’nın Ana Sponsoru Oldu
Filo kiralama şirketlerinden LeasePlan’ın ülkemizdeki ofisi LeasePlan ...
Schaeffler Bugünün Yarının ve Geleceğin Onarım Ve Hizmet Çözümlerini Sunuyor
Schaeffler, Uluslararası Otomotiv Fuarı Automechanika’da, içten yanmalı, ...
Çelik, Tüm Tecrübemizi Yenilikçi Vizyonumuzla Birleştirerek Montaj Proseslerini Dijital Çağa Taşıyoruz
Yaşadığımız iklim değişikliğinin bir sonucu olarak küresel otomotiv endüstrisi, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckfahrertreylersondakikatürkiyesrc haberler şoförkamyonum