Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Production Milestone for CeTrax: Electric Central Drive for Commercial Vehicles Passes the Ten Thousand Mark

Production Milestone for CeTrax: Electric Central Drive for Commercial Vehicles Passes the Ten Thousand Mark

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
18 Haziran 2025 Çarşamba - 14:30

Trakman’dan Yılın En Büyük Teslimatı

Türkiye lojistik sektörünün öncü firmalarından Alp Lojistik, yeni araç yatırımı kapsamında tercihini, güç ve verimlilik performansıyla öne çıkan MAN TGX çekicilerinden yana kullandı. Firma, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yetkili Bayisi Trakman Otomotiv tarafından gerçekleştirilen, 2025 yılının en büyük toplu teslimatıyla filosuna 50 adet MAN TGX 18.540 çekici kattı.

Trakman’dan Yılın En Büyük Teslimatı

Üstün araç teknolojileri ve ayrıcalıklı satış sonrası hizmetleriyle sektörde fark yaratan MAN, yüksek adetli teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Yeni araç yatırımında MAN TGX çekicilerini tercih eden Türkiye lojistik sektörünün güçlü firmalarından ALP Lojistik, filosunu 50 adet MAN TGX 18.540 çekiciyle güçlendirdi. Firma, MAN Yetkili Bayi Trakman Otomotiv tarafından gerçekleştirilen 2025 yılının en büyük toplum teslimat töreniyle yeni çekicilerini teslim aldı. Törende, Trakman Otomotiv Genel Müdürü Melih Efek, yeni MAN çekicileri Alp Lojistik’in sahipleri Güngör Akkaya ve Hasan Akkaya'ya teslim etti.

“MAN çekiciler, iş süreçlerimize değer katacaktır”

Alp Lojistik’in sahiplerinden Güngör Akkaya, yüksek adetli yeni MAN çekici alımıyla ilgili şunları söyledi:

“Alp Lojistik olarak, tüm lojistik süreçlerde müşterilerimizin tek çözüm ortağı olma vizyonuyla hareket ediyoruz. Şehir içi ve şehirler arası taşımacılıktan askılı tekstil lojistiğine, fuar taşımacılığından uluslararası operasyonlara kadar geniş bir hizmet ağına sahibiz. Bu güçlü hizmet ağını daha da ileri taşımak için bugün de filomuza 50 adet MAN çekici kattık. Yeni MAN çekicilerin, özellikle şirketimizin taşıma süreçlerinde yüksek verimlilik sağlayacağına inanıyoruz.”

Alp Lojistik’in sahibi Hasan Akkaya da araç yatırımlarında titiz davrandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Alp Lojistik olarak, araç yatırımlarımızda her zaman güvenilirliği, sürdürülebilir ve performansı ön planda tutuyoruz. Bunun yanında, markanın sattığı aracın arkasında durması ve satış sonrası sunduğu hizmetler de bizim için büyük önem arz ediyor. Bugün filomuza kattığımız MAN çekiciler de gerek teknik üstünlükleri ve yakıt verimlilikleri gerekse de kapsamlı satış sonrası hizmetleriyle iş süreçlerimize değer katacağını düşünüyoruz.”

“MAN, güçlü araç gamıyla sektör liderlerinin tercihi”

Trakman Otomotiv Genel Müdürü Melih Efek ise yılın en büyük teslimatını gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“MAN, geniş ve güçlü ürün gamı sayesinde sadece lojistikte değil, birçok sektörde lider firmaların ilk tercihi oluyor. Bugün de sektörünün önemli firmalarından biri olan Alp Lojistik’e yüksek adetli bir teslimat yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yeni araçların, firmanın operasyonel gücünün yanı sıra sürdürülebilir lojistik hedeflerine de önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.”

 
Nükte Trailer ile Akıllı Üretim, Güçlü Taşımacılık!
 
İspanyol Sürücüler DAF XG+ 530'u 'Most Popular Truck' Ödülüne Layık Gördüler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turex Turizm Araç Filosuna 150 Adet Sprinter Kattı
Filosuna katılan 150 adet Mercedes-Benz Sprinter ile 2.450 adetlik bir ...
MAN, Türkiye’deki İlk Çift Katlı Otobüs Teslimatını Turgutreis Group Turizm’e Yaptı
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., bir ilke imza tarak Türkiye’de ilk ...
Kıraç Turizm, Mercedes-Benz Tourismo ile Yolculuk Deneyimini Yeniden Tanımlıyor
Mercedes-Benz Türk, yolcu taşımacılığında kalite, konfor ve güvenliği ...
 
Kamil Koç, 20 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 ile Konforlu Yolculuğun Rotasını Çiziyor
Mercedes-Benz Türk, 1926 yılından bu yana Türkiye'nin ilk karayolu yolcu ...
Oğuzhan Grup 250’nci Tırsan Aracını Teslim Aldı
Güvenilir lider Tırsan, lojistik sektörünün 55 yıllık tecrübeli ismi Oğuzhan ...
Bursa Ağır Vasıta A.Ş.’den 24 Araçlık Teslimat
Bursa Ağır Vasıta, gıda sektörünün güçlü oyuncularından Bekiroğlu Pazarlama ...
 
Serhatlı’nın DHL Taşımaları İçin 10 Yeni Tırsan
Güvenilir lider Tırsan, lojistik sektörünün taşımacılık, depolama hizmetleri ...
Ahmet Öztaş’tan Dev Verimlilik Yatırımı: 20 Tırsan Silobas
Güvenilir lider Tırsan, silis kum sektörünün tecrübeli ismi Ahmet Öztaş ...
Mercedes-Benz Türk’ten Akkoç Lojistik’e 200 Adet Yıldız Transferi
2004 yılında lojistik sektöründe faaliyetine başlayan Akkoç Lojistik filosunu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
NÜKTE TRAILER
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucksondakikanewsfahrer haberler kamyoncubustreylerşoför