Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Mayıs 2023 Pazartesi - 17:34

Tırsan’dan DB Schenker Arkas’a Perdeli Mega Teslimatı

DB Schenker Arkas’ın yeni treyler yatırımında tercihi Tırsan oldu. Tırsan, DB Schenker Arkas’ın yeni yatırımı olan treylerlerinin ilk teslimatlarını gerçekleştirdi.

Tırsan’dan DB Schenker Arkas’a Perdeli Mega Teslimatı

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla sektöre yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden güvenilir lider Tırsan, Adapazarı fabrikasında düzenlediği teslimat töreninde DB Schenker Arkas’a Tırsan Perdeli Mega araçlarını teslim etti. Teslimat törenine; DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür Al, DB Schenker Arkas Karayolu Nakliye Direktörü Andreas Stadler, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Tırsan Treyler Satış Yönetici Recep Öndal Demirci katılım gösterdi.

DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür Al gerçekleştirilen teslimat töreninde yaptığı konuşmada; “Avrupa karayolunda rotada oluşabilecek sınır beklemelerine istinaden alternatif demiryolu + karayolu gibi intermodal opsiyonlarında kullanılabilecek olması ürünün avantajı olarak ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle operasyonel hareket kabiliyetimizi artırabilmek için Tırsan araçları ilk ve tek tercihimiz oldu. Tırsan Perdeli Mega araçlarında bulunan tren yükleme sistemi ile intermodal taşımalarımızda müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sağlayabileceğiz. Ayrıca, Tırsan Tenteli Perdeli Mega treylerin sahip olduğu hidrolik çatı kaldırma sistemi sayesinde farklı iç net opsiyonlarıyla operasyonlarımızda hızlı yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylıkla yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Özgür Al sözlerine şu şekilde devam etti; “DB Schenker Arkas 8 lokasyon, 8 lojistik terminali ve 1000’den fazla çalışanı ile Karayolu, Denizyolu, Havayolu ve Kontrat lojistiği hizmetlerinin yanı sıra Fuar Lojistiği, Proje Lojistiği gibi katma değerli lojistik hizmetleri tek çatı altında sunmaktadır. Firmamız, global olarak 130 ülkede 2.100’den fazla lokasyonda 80.000’den fazla çalışanı ile sunduğu hizmetlerin Türkiye operasyonlarını yürütmektedir. DB Schenker Arkas olarak, 2023 yılında gerçekleştirdiğimiz treyler yatırımı sonrası genişlettiğimiz filomuz ile dünya ticaretindeki gelişimlerini sürdüren kıymetli müşterilerimizin faaliyetlerine destek olmayı ve operasyonlarında katma değer yaratmayı hedefliyoruz. Devam etmesini planladığımız yakın gelecekteki yeni yatırımlarımızda da kesinlikle ilk tercihimiz Tırsan araçları olacaktır” dedi.

Her Sektörde Hizmet Veren Müşterilerimize Çözüm Ortağı Oluyor, İhtiyaçlarını Eksiksiz Karşılıyoruz

Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, DB Schenker Arkas’’ ile yeni başlayan başarılı iş birliğimizden dolayı çok mutluyuz. Bu başarılı iş birliğimizin ileriki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz. Tırsan olarak, 46 yıldır müşterilerimizin ihtiyaçları için geliştiriyor, üretiyor ve 70’ten fazla ülkede her sektörde hizmet veren müşterilerimize çözüm ortağı oluyor, ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyoruz. Bugün müşterimize teslimatını gerçekleştirdiğimiz Tırsan Tenteli Perdeli Mega treylerin sahip olduğu hidrolik çatı kaldırma sistemi sayesinde müşterimiz, farklı iç net opsiyonlarıyla operasyonlarında hızlı yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylıkla yapabilecektir. Ayrıca araç, hidrolik çatı kaldırma sistemi ile tüm kaldırma pozisyonlarda yük emniyet sertifikası avantajı da sunmaktadır. Treylerin birçok noktasından bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-fix bağlantı sistemi ile yüklerin emniyetli şekilde taşıyabilme olanağına sahip olmasında dikkat çeken Erkoç; “Treylerin sahip olduğu Tren Yükleme Sistemini de müşterilerimizin intermodal taşımacılık iş modelini en verimli şekilde destekleyecektir” ifadelerinde bulundu.

Tırsan Perdeli Mega Özellikleri

Tırsan Perdeli Mega’da yük güvenliği Tırsan mühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanmaktadır. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunmaktadır. Televre üzerinde tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük taşıma kapasitesine sahip yük bağlama noktaları ile kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yüklerin sabitlenmesini sağlanır. İntermodal taşımacılıkta Türkiye’nin öncüsü Tırsan, Mega semi-treylerler için Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sunmaktadır ve "e-f-g-i" Vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine uyumludur.

Aracın her iki yanında birbirinden bağımsız dörder adet kapak bulunması, aracın yüklenmesi ve boşaltılması sırasında operasyonel kolaylık sağlamaktadır. Tırsan Perdeli Mega’nın yükleme ve seyir amaçlı çatı kaldırma özelliği ise farklı ebattaki yüklerin kolay şekilde yüklenmesini sağlayarak zaman tasarrufu sağlar. Ayrıca Tırsan Perdeli Mega’nın şasi ve panellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır.

 
Sektörün Alışveriş Sitesi İçin Tıkla Alışverişe Başla
 
NSK Rulmanları Mikro Uygulamalarda Makro Faydalar Sağlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oregon, Hataylı Depremzede Lojistikçilerin Yaralarını Sarıyor
Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ...
Man Lion’s Coach Seyahat Sektöründe Hem Firmaların Hem de Bireysel Yatırımcıların Tercihi
MAN, seyahat sektöründe lider firmaların gözdesi ödüllü MAN Lion’s Coach ...
Tırsan Naturelgaz’a 50. Aracını Teslim Etti
Taşımalı doğal gaz, sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ve sıvılaştırılmış doğal ...
 
Burulaş’a Bağlı Esnaflar Koçaslanlar’ı Tercih Etti
Bursa’da toplu ulaşımda standardizasyonun sağlanıp, kalite ve konforun ...
Otokar Centro'nun Yeni Teslimat Adresi Muğla Büyükşehir Belediyesi Oldu
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, CENTRO mikrobüs teslimatlarına hız ...
Otokar’ın Centro ve Kent LF'leri Yeni Foça'da Hizmete Başladı
Otokar, şehir içi toplu taşımacılığın gözde araçlarının teslimatına devam ...
 
Bora Transport, Avrupa’da Tırsan İle Fark Yaratıyor
Güvenilir lider Tırsan; Yunanistan başta olmak üzere tüm Balkan ülkelerine ...
Dawsongroup 270 Adet Iveco Daily ile Araç Filosunu Genişletiyor
Uluslararası tedarik zinciri şirketi Dawsongroup 270 adet IVECO Daily ...
Şahin Kardeşler 5 Adet Lion’s Coach’u Filosuna Ekledi
Seyahat sektörünün son gözdesi ‘Sustainable Bus Award (Sby Award)- 2022 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikasrcKamyontreylerbustürkiyeşoför haberler kamyonum