Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Production Milestone for CeTrax: Electric Central Drive for Commercial Vehicles Passes the Ten Thousand Mark

Production Milestone for CeTrax: Electric Central Drive for Commercial Vehicles Passes the Ten Thousand Mark

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
31 Ekim 2025 Cuma - 14:37

Tırsan ve Hüner İş Birliği Cumhuriyet Bayramında Büyüdü

500 treyler ve muhteşem lojistik merkezi teslim edildi.

Tırsan ve Hüner İş Birliği Cumhuriyet Bayramında Büyüdü

Güvenilir lider Tırsan, ülkemizin köklü lojistik firmalarından Hüner Global Lojistik’e 500 adetlik Tenteli Perdeli Multi-Ride teslim etti. Tırsan ve Hüner teslimat törenini, 29 Ekim’de, firmanın Ankara Kahramankazan’daki yeni lojistik merkezinde gerçekleştirerek, Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü en anlamlı şekilde kutladı. Hüner'in yeni lojistik merkezinin inşası Tırsan tarafından 2025 yılında tamamlanarak hizmete açıldı. Bu teslimatla birlikte, Hüner Global Lojistik’in filosundaki Tırsan treyler sayısı 1.100 adede ulaştı.

Tırsan, uluslararası taşımacılıktaki yeni yatırımlarıyla filosunu büyüten Hüner Global Lojistik’e 500 adet Tırsan Multi-Ride treyler teslim etti. Araçlar, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından Hüner Global Lojistik Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Hüner’e teslim edildi. Törene; Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner, İç Anadolu Bölge Direktörü Tamer Yiğitoğlu, Genel Müdür Ercan Kulaksız ve Tırsan Treyler Satış İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Erkoç da katıldı.

ÇETİN NUHOĞLU: “BU ÖZEL GÜNDE ANLAMLI BİR TESLİMATTA İMZA ATTIK”

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, törende yaptığı konuşmada teslimatın önemine dikkat çekti: “Bugün lojistik sektörümüz adına gurur verici bir buluşmayı yaşıyoruz. Hüner Lojistik’e gerçekleştirdiğimiz bu yeni teslimat, yalnızca bir araç teslimi değil; aynı zamanda sektördeki iki güçlü şirketin uzun yıllara dayanan stratejik iş birliğinin bir göstergesidir. Bu özel günde, Cumhuriyetimizin 102’nci kuruluş gününde Ankara’da bir araya gelmek hepimiz için ayrı bir anlam taşıyor. Ülkemizi ileriye taşıma arzusu ile gelişime, yatırıma ve çalışmaya durmaksızın devam edeceğiz.”

Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İbrahim Hüner, Türk taşımacılık tarihine adını yazdırmış, vizyonu, emeği ve azmiyle sektörün gelişimine yön vermiş çok değerli bir dostum.  Hüner Global Lojistik, yıllardır kalite, güven ve yenilik anlayışıyla hem müşterilerine hem de sektöre örnek olmuştur. Bugün bu köklü miras, ikinci nesil yöneticiler Arda Hüner ve Melisa Hüner tarafından aynı vizyonla geleceğe taşınıyor. Genç kuşağın katılımı, bilgi birikimiyle yenilikçiliği birleştirerek Türk lojistiği için büyük bir kazanım yaratıyor.”

Nuhoğlu ayrıca Kahramankazan’daki yeni lojistik merkezinin stratejik önemine değinerek şunları söyledi: “Bu modern tesis, yalnızca Hüner Global Lojistik’in büyüme vizyonunun değil, aynı zamanda ülkemizin lojistik altyapısının güçlenmesinin de önemli bir göstergesidir. Tırsan’ın; üretim gücü, mühendislik kalitesi, satış ve satış sonrası hizmetleri, müşteri öncelikli yaklaşımı ile sektöre kattığı değeri Hüner ile bugün devam ettiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

İBRAHİM HÜNER: “BU REKOR TESLİMAT, İKİ ŞİRKETİN ORTAK TARİHİNE ANLAM KATTI”

Hüner Global Lojistik Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Hüner, törende yaptığı konuşmada Tırsan ile uzun yıllara dayanan iş birliklerinin yeni bir dönüm noktasına ulaştığını belirtti. Hüner,  “Bugün bizim için çok anlamlı bir gün.  Tırsan araçlarımızın filomuza katılmasını bu özel günde, Ankara Kahramankazan’daki yeni lojistik merkezimizde gerçekleştirmek, iki köklü şirketin ortak geçmişine yakışan bir buluşma oldu. Hem Tırsan hem de Hüner Lojistik, Türk taşımacılığının dünya standartlarında gelişmesi için büyük emek verdi” diye konuştu.

ARDA HÜNER: “GÜVEN, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE KALİTE ÖNCELİĞİMİZ”

Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner, Tırsan ile yıllara dayanan köklü iş birliğine vurgu yaptı: “Yeni 500 adetlik alımla birlikte güçlü bir Tırsan filosuyla hizmet kalitemizi daha da artıracağız. Bizim için güven, sürdürülebilirlik ve kalite her zaman öncelikli değerler oldu; Tırsan da bu anlayışı en iyi yansıtan iş ortağımız. Tırsan araçlarıyla güçlenen filomuz hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha verimli, çevreci ve rekabetçi bir hizmet dönemine adım atmamızı sağlayacak.”

30 yılı aşkın tecrübeyle lojistik sektörünün öncü şirketlerden biri olduklarını belirten Hüner, şirket filolarında tamamı Tırsan’dan oluşan 1.100 treyler ve 700 çekici olmak üzere toplam 1.800 özmal araç bulunduğunu söyledi.

5 farklı lokasyonda, 20 ülkede faaliyet gösterdiklerini aktaran Hüner şunları ekledi: “Hem yurt içi hem yurt dışı tüm tesislerimizde YYS belgeli merkezler ve uluslararası depolar dahil olmak üzere gümrükleme hizmeti veriyoruz. Yurt içinde 800, yurt dışında 100’ü aşkın olmak üzere toplam 900 çalışanımız ile müşterilerimize uçtan uca lojistik çözümler sunuyoruz. Son 3 yılda açtığımız Polonya, Çekya, İspanya ve Fransa hatlarımıza haftalık ortalama 100 araçlık çıkış yapıyoruz. Ayrıca İtalya ve Almanya hatlarında sektördeki en güçlü oyunculardan biri konumundayız. Yeni dönemde Rusya ve Kazakistan hatlarımız ile ağımızı daha da genişleteceğiz.”

Parsiyel taşımacılıkta uzmanlaştıklarını vurgulayan Hüner, “Başarımızı sürdürülebilir kılmak için insan kaynağına sürekli yatırım yapıyoruz. Lojistik eğitimi almış profesyonellerin gelişimini desteklerken, sektöre değer katan uzman kadrolar yetiştiriyoruz.” dedi.

MELİSA HÜNER: “TIRSAN İLE GÜVEN TEMELLİ BİR BAĞIMIZ VAR”

Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner, filoyu güçlendirdikleri bu özel günde Tırsan ile yeni bir iş birliğine imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti: “Tırsan mühendisliği ile üretilen yeni araçları filomuza katarak hizmet kalitemizi yukarılara taşıyoruz. Tırsan’la iş birliğimiz sadece bir tercih değil, bir güven ilişkisi. Her yeni adımda bu bağı daha da güçlendiriyoruz. Bu yeni adımı ve Cumhuriyetimizin 102. yılını bugün Ankara’da birlikte coşkuyla kutluyoruz.”

TAMER YİĞİTOĞLU: “YENİ TESİSİMİZ STRATEJİK BİR MERKEZ OLACAK”

Hüner Global Lojistik İç Anadolu Bölge Direktörü Tamer Yiğitoğlu, yeni lojistik merkezinin firmanın büyüme stratejisindeki önemine dikkat çekti: “Yeni tesisimizle birlikte YYS (Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası) ve İzinli Gönderici yetkilerimiz kapsamında ihracat süreçlerimizi hızlandırıyor, müşterilerimize daha etkin hizmet sunuyoruz.

15 milyon dolar yatırım ile faaliyete geçen tesisimizin inşası Tırsan tarafından yapıldı. 14.500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 20 bin metrekarelik bir alandan oluşuyor. Hadımköy’de bulunan lojistik merkezimizin inşasını da yaklaşık 20 yıl önce yine Tırsan yapmıştı.

YYS ve İzinli Gönderici statüsündeki lojistik merkezimiz A Tipi antrepo lisansına sahip.

16 metre yüksekliğe sahip çelik konstrüksiyonlu tesisimiz için GES lisans başvurumuzu yaptık. Onay geldikten sonra tesisimiz kendi enerjisini üretecek.”

HÜNER’DEN AVRUPA STANDARTLARINDA BÜYÜME HAMLESİ

Hüner Global Lojistik, bu yatırımla birlikte YYS ve İzinli Gönderici statüsü sayesinde Ankara lojistik merkezinden yüklediği araçları doğrudan ihracata yönlendirebilecek. Uluslararası taşımacılıktaki güçlü filosuna yeni Tırsan treylerlerini ekleyen şirket, operasyonel verimliliğini artırmayı ve Avrupa pazarlarındaki hizmet kapasitesini büyütmeyi hedefliyor.

1.800’ü aşkın araçlık filosu, modern depolama altyapısı ve Avrupa standartlarında hizmet anlayışıyla 20 ülkede, 5 farklı lokasyonda faaliyet gösteren Hüner Lojistik; otomotiv, tekstil, kimya, elektronik ve hızlı tüketim (FMCG) başta olmak üzere 15 farklı sektöre uçtan uca lojistik çözümler sunmaya devam ediyor.

 

 

 

 
KRONE Grubu İcra Kurulu Başkanı Bernard Krone’den, Tire Fabrikasına Önemli Ziyaret
 
Otomotivde Kadın Derneği OTOKAD Faaliyete Geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Barankaya İnşaat, BOMAG RS 650-2 Yol Stabilizeri Teslimatı İle Yol Yapımında Yeni Teknolojileri Devreye Aldı!
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin Türkiye distribütörlüğündeki yol ve ...
Tırsan ve Akran Lojistik Ortaklığı 180. Teslimatla Devam Ediyor
Güvenilir lider Tırsan, uluslararası taşımacılık, liman hizmetleri ve ...
DTS Lojistik, Yatırımlarına 10 Yeni Tırsan’la Devam Ediyor
Güvenilir lider Tırsan, uluslararası nakliyenin girişimci ve dinamik isimlerinden ...
 
Özmer Lojistik’ten 20. Yılına Özel 30 Adet Volvo Trucks
Volvo Trucks, uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren ...
Lüks Artvin Seyahat Filosunu 8 Adet Mercedes-Benz Otobüs ile Genişletti
Mercedes-Benz Türk, yolcu taşımacılığında kalite, konfor ve güvenliği ...
DNT Uluslararası Nakliyat Verim İçin 300. Kez Tırsan Dedi
Güvenilir lider Tırsan, Denizli’nin önde gelen uluslararası nakliyecilerinden ...
 
AYK Lojistik, Araç Filosunu 100 Adet Mercedes-Benz Actros L ile Genişletti
Türkiye lojistik sektörünün önde gelen firmalarından AYK Lojistik’e toplam ...
Kökez Nakliyat, Filosunu 40 Yeni Mercedes-Benz Actros L İle Taçlandırdı
Mercedes-Benz Türk, 30 yılı aşkın süredir lojistik sektöründe faaliyet ...
Logitrans ve Tırsan İş Birliği 600 Treylerlik Filoyla Büyüyor
Güvenilir lider Tırsan, 360 derece lojistik hizmetlerini aynı çatı altında ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
2026 Daha İyi Bir Yıl mı Olacak?
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckbusfahrer haberler türkiyesrcşoförkamyoncuKamyon