Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
31 Mart 2021 Çarşamba - 09:33

Tırsan'dan Ebam Nakliyat’a 40 Adet Tenteli Perdeli Multi Ride Treyler

Tırsan, Covid-19’a karşı tüm güvenlik önlemlerini alarak, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Tırsan, uluslararası nakliyenin öncü firmalarından Ebam Uluslararası Nakliyat’a 40 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Treyler teslim etti.

Tırsan dan Ebam Nakliyat’a 40 Adet Tenteli Perdeli Multi Ride Treyler

Uluslararası nakliyenin öncülerinden Ebam Uluslararası Nakliyat’ın tamamı Tırsan olan filosu 300 treylere ulaştı.

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla sektöre yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan, Ebam Uluslararası Nakliyat firmasının İzmir’de bulunan merkez ofisinde gerçekleştirdiği teslimat törenine; Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş, Operasyon Müdürü Hakkı Çalmaz, İdari İşler Müdürü Alican Mutlubaş ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.
Tırsan ile İhtiyaçlarımızı Eksiksiz Tamamlıyoruz
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş, “Uzun yıllardır, gerek tecrübemiz gerekse deneyimimizle firmamızın ihtiyaç duyduğu her şeyi Tırsan ile eksiksiz tamamlamanın memnuniyetini yaşıyoruz. Tırsan araçları, kataforez kaplı şasisi, kullanıcı dostu tasarımı ve yüksek kaliteden üretilen malzemeleri ile filomuza pratik ve uzun ömürlü kullanım avantajı sağlıyor. Ebam Uluslararası Nakliyat olarak, müşterilerimize başta askılı tekstil olmak üzere, otomotiv yedek parça ve kuru gıda taşımacılığı hizmeti veriyoruz. Tüm operasyonel işlerimizi filomuzda bulunan Tırsan treylerler ile gerçekleştirerek, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf ediyoruz. Filomuzu yine Tırsan araçlarıyla güçlendirmekten ve 300 adede yükseltmekten memnunuz” dedi. Tırsan’ın satış sonrası hizmetlerine de dikkat çeken Mutlubaş, “Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden de çok memnunuz” açıklamasında bulundu.
Tırsan Multi Ride Araçlarımız, Çekici Ayırt Etmiyor
Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç konuşmasında; ‘Treyler sektörünün öncü üreticisi olarak, bugün burada uzun yıllardır başarılı iş birliğimizi sürdürdüğümüz Ebam Uluslararası Nakliyat firmasına yeniden araç teslimatı gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Teslimatını yaptığımız Tırsan Multi Ride araçlarımız çekici ayırt etmeden bütün çekici tipleri ile kullanılabilmektedir. Aracın sahip olduğu bu özellik ile müşterimiz operasyonlarında esneklik sağlayabilecektir. Ayrıca müşterimiz, araçta bulunan tren yükleme opsiyonuyla da taşımalarında yüksek verimlilik elde ederken, Yük Emniyet Sertifikasına sahip araç üst yapısıyla da yükün güvenliğini garanti altına alabilecektir. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride aracının sahip olduğu bu özellik, iş ortağımıza tüm operasyonlarında çok daha kolay, hızlı ve verimli şekilde çalışma imkanı sunacaktır” dedi. Erkoç açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Ebam Uluslararası Nakliyat’ın filo yatırımlarında yine Tırsan’ı seçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyor, başarılı iş birliğimizin yeni projeler ile devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri
Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler standardında yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir.
Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu sayesinde, uluslararası komple yük taşımacılığı gerçekleştiren firmalar için doğru çözümdür. Ayrıca T.SCS MR aracı, sahip olduğu dingil kaldırma sistemi ile lastik maliyetini düşürmektedir.
Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde, 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunmaktadır. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.
Ayrıca, Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride geniş opsiyon çeşitlerinde; yükleme operasyonlarını kolaylaştıran açılabilir arka baba sistemi, arka yanaşma sensörleri ve CODE XL uyumlu dikey entegre yapılı yan perdeler bulunmaktadır

 
Stagecoach Orders 46 BYD ADL Electric Buses For Fleets in Scotland
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Beton Mikseri Kiralayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güleç Transport Filosuna 4 Adet Volvo Trucks Çekici Ekledi
Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü, Volvo Trucks, ...
Ekpet İnşaat Filosuna 20 Adet MAN Kamyon Ekledi
Müşterilerini ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olarak gören MAN, 2021 yılında da ...
Tırsan, TTS Lojistik'e 7 Adet Tenteli Perdeli Maxima Plus Treyler Teslim Etti
Treyler sektörünün 44 yıldır güvenilir lideri Tırsan, Covid-19’a karşı ...
 
Nesgün Turizm'in Tercihi Otokar Sultan Comfort
Müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan ...
Güneş Hafriyat, 15 Adet Volvo Çekici ile Filosunu Güçlendirdi
İnşaat sektöründe hizmet veren Güneş Hafriyat, 5 adet Volvo FM460 ve 10 ...
5 Adet S-WAY Çekici Koçtur'a Teslim Edildi
IVECO yetkili satıcısı Armutçuoğlu, satışını gerçekleştirdiği 20 S WAY ...
 
FSR Turizm, Filosunu 6 Adet Sultan Comfort ile Güçlendirdi
Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, dünyanın dört bir yanında büyük ...
Gezgin Uluslararası Nakliyat'ın Tercihi Volvo Trucks
Balkan ülkeleri ağırlıklı olmak üzere uluslararası taşımacılık yapan Gezgin ...
Gemlik Aktaş-1 Lojistik Filosuna 40 Adet Renault Trucks Çekici Ekledi
20 yıldır Renault Trucks araçlar ile operasyonlarını sürdüren Gemlik Aktaş-1 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumfahrerlkw haberler truckbussondakikaşofördikkat