1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Haber
  4. Tırsan, Yılın En İyi Treyler Üreticisi Ödülüne Aday

Tırsan, Yılın En İyi Treyler Üreticisi Ödülüne Aday

03 Aralık 2015, İstanbul – 38 yıldır Türkiye treyler sektöründe aralıksız pazar lideri olan Tırsan’ın 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer markası, İngiltere dergisi The Heavies tarafından ‘’Yılın En İyi Treyler Üreticisi’’ ağır taşımacılık dalında aday gösterildi.

  • | Kamyonum
Her yıl yenisi düzenlenen ödül töreni, 18 Mart 2016 tarihinde İngiltere’de gerçekleşecek, dünyanın önde gelen lojistik ve üretici firmalarının birçok dalda aday gösterildiği gecede ödüller sahiplerini bulacak.
 
 

Kässbohrer için oylamaya katılmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak oy kullanabilirler.
 

http://theheavies.heavytorque.co.uk/nominations/  

 Kässbohrer, 1893 yılında Almanya’nın Ulm şehrinde Karl Kässbohrer tarafından kurulduğunda, treyler mühendisliğinin ulaşabileceği seviyeyi yeniden belirledi. Bugün, kendi değerlerine 120 yıldan fazla süre sadık kalması sayesinde 50’den fazla ülkede kullanılan Kässbohrer, Karl Kässbohrer’in hayal edebileceğinden daha geniş bir ürün yelpazesine sahip. 2002 yılından bu yana Kässbohrer, Türkiye’nin lider treyler üreticisi olan Tırsan’ın bünyesinde yer alıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz