Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Aralık 2021 Çarşamba - 11:37

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Tam 45 Yıldır Yaptığımız Her İşe Değer Katarak Başarı İçin En Uygun Koşulları Sağlıyoruz"

Tırsan, 1977’den beri engin bilgi birikimi ve mühendislik gücüyle Türkiye’nin güvenilir lideri olarak treyler sektörüne yön veriyor. Kesintisiz Ar-Ge çalışmalarıyla kendi teknolojisini üreten, teknolojisini dünyanın 55’ten fazla ülkesine ihraç eden, Avrupa’nın en geniş ürün gamı ile her sektörden müşterilerinin rekabet gücünü artıran Tırsan, 45. yılında sürekli lider olmanın gururunu tüm paydaşlarıyla paylaşıyor.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu,  Tam 45 Yıldır Yaptığımız Her İşe Değer Katarak Başarı İçin En Uygun Koşulları Sağlıyoruz

 

Gelecek İçin Sürekli Gelişim, Kendi Teknolojimize Yatırım

 

Tırsan’ın 2021 yılını değerlendiren ve 2022 yatırımlarını açıklayan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tam 45 yıldır yaptığımız her işe değer katarak başarı için en uygun koşulları sağlıyoruz. Kesintisiz devam eden Ar-Ge çalışmalarımız ile kendi teknolojimizi üreterek Avrupa’nın en geniş ürün gamıyla 55’ten fazla ülkedeki her sektörden müşterimizin rekabet gücünü artırıyoruz.  Sürekli gelişim ile artarak devam edecek başarılarımız için Avrupa’nın en modern tesislerinden Adapazarı kampüsümüze, dijitalleşmeye ve Ar-Ge yatırımlarımıza her zaman devam ediyoruz. İlk Ar-Ge merkezimizi 2009 yılında sektörün ilk ve tek Ar-Ge merkezi olarak açtık. Şu an merkezimizde çalışan 130 mühendis arkadaşımız 2021 senesinde, tüm sektörlerde patent 3.lüğü ve mühendis başına düşen patent sayısında 1.cilik başarısını yakalamışlardır. 2022’de TOSB Gebze’de açılacak 2. Ar-Ge merkezimizde 100 yeni mühendis arkadaşımızı da istihdam edeceğiz. Daha nice 45 yıllarda müşterilerimizin güveni, sektörümüzün geleceği için araştırmaya, geliştirmeye ve üretmeye devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve tüm Tırsan ailesine teşekkür ederim” dedi.

Tırsan, Tüm Sektörlerde En Çok Patent Alan 3. Şirket Oldu

Kesintisiz Ar-Ge çalışmaları ile müşterilerinin rekabetçiliğini garanti altına alan, kendi geliştirdiği teknolojileri ile geleceğin çözümlerini bugünden nakliye sektörü ile buluşturan Tırsan, 2021 Turkish Time dergisi tarafından yapılan bağımsız Ar-Ge Merkezleri araştırmasında, haftada 1 patent alarak 2021 yılında Türkiye’de tüm sektörler içerisinde en çok patent alan 3. şirket olmuştur ve mühendis başına patent sayısında da birinciliği elde etmiştir.

Tırsan, Avrupa’da Büyümeye Devam Ediyor

Tırsan, 2021 yılında da müşterilerinin güvenilir iş ortağı olarak 4 ülkedeki 5 üretim tesisinde kesintisiz üretime devam etti ve 21 ülkede satış ve servis sayılarını artırdı.

Tırsan, 2021 yılında başarılarını taçlandırmaya devam etti. Güvenilir lider, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ISO 500 araştırmasında Türkiye’nin en büyük 154. Sanayi üretim şirketi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) açıkladığı İlk 1000 İhracatçı Firma Listesi’nde ilk 100’de yerini alırken, Otomotiv Sektöründe 18. Sırada yer alarak, treylerin ve sektörün gücünü tüm Türkiye için zirveye taşıdı.

45. yılına girerken 110 yıllık Van Eck Trailers şirketini bünyesine kattı ve Avrupa’nın en modern üretim kampüslerinden olan Tırsan Adapazarı Kampüs’te Van Eck seri üretimine başladı.

 
Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Dönem!
 
Air Liquide ve IVECO'dan Hidrojenli Kamyonlar İçin İş Birliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çekya Transit Geçiş Belgeleri Tükendi
UND, Çekya transit geçiş belgelerinin tükendiğini açıkladı.
Birleşik Krallık'ta Bulunmuş Olan Sürücülere Almanya'ya Girişlerde Yeni Korona Virüs Önlemleri
UND, Almanya'nın Birleşik Krallık ve Kuzey İrlanda'yı mutasyona uğramış ...
DKV Card Sahipleri Slovenya’dan Bekleme Yapmadan Geçebilecek
Slovenya’da paralı yollardan geçerken kullanılan çıkartmanın yerini dijital ...
 
Birleşik Krallık Gümrük Prosedürlerinde Güncelleme
UND, Brexit süreci ile Avrupa Birliğinden ayrılan Birleşik Krallık gümrük ...
Genel Koordinatörü Ayşe Ece Şengönül, "Kamu Tarafında Yapılan Düzenlemeler, Altyapının Daha Sistemli Olabilmesini Sağlayacak''
Tüm dünyada elektrikli araç kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Buna ...
KCS Dış Ticaret Genel Müdürü Behçet Murat Turhan, ''Kendi Markamız Olan Pakcs ile Kalitesi Yüksek Ürünleri Rekabetçi Fiyatlarla Hem İç Hem Dış Pazarlara Ulaştırmaktayız''
Koçaslanlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren KCS Dış Ticaret, her geçen ...
 
Karaismailoğlu, "Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Demiryolu Projesi’nin İhalesini Bu Ay İçinde Sonuçlandırıyoruz"
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yerköy-Kayseri Hızlı ...
UBAK İzin Belgeleri Teslim Alma Listeleri Yayımlandı
Ulaştıma ve Altyapı Bakanlığı, 2022 yılı UBAK izin belgelerini teslim ...
Yeni Nesil Araçlar İçin Teknoloji Çözümleri; ZF ProAI
ZF, “Yeni Nesil Mobilite. Şimdi.” sloganıyla, yeni nesil araçlar için ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busKamyonnewssondakikafahrerkamyoncukamyonumlkwtreyler