Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Temmuz 2007 Çarşamba - 00:00

Tırsan, Netsis Yatırımının Meyvelerini Toplamaya Başladı.

Tırsan, Netsis Yatırımının Meyvelerini Toplamaya Başladı.

Tırsan’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Manisa’daki üretim birimleri, Çin, Rusya, ݝran ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerindeki müşterileri, tedarikçileri ve 360 çalışanıyla iş akışlarını hızlandırıp kolaylaştırmak üzere 2004’te bilişim altyapısını Netsis ile güçlendiren Tırsan’ın, bu yatırımından önemli geri dönüşler sağladığı bildirildi. Tırsan’ın, proje sayesinde, ana sanayiden gelen siparişleri karşılama hızının yüzde 2400 arttığı belirtilerek, sistem bakım maliyetinden yüzde 150 tasarruf sağlandığı, stok seviyesi ve sayım yapma gereksiniminde de yüzde 400 oranında azalma kaydedildi öğrenildi. 

Açıklamada, proje sayesinde 28 bine yakın farklı stok kalemi, 250’ye yakın tedarikçi ve her geçen gün artan siparişlerin anlık denetimi mümkün kılınırken, fazla stokların önüne geçilerek tasarruf sağlandığına değinildi. Otomotiv ana sanayisi şirketlerinin portallarıyla bağlantı kurularak, anlık siparişlerin kabulü ve TIR’a yüklenen malın zaman ve adedinin anında takip edilmesi olanağının yakalandığı kaydedildi. Ayrıca açıklamada bu projenin şu özelliklerine dikkat çekildi.

“Üretim birimlerinde 200 kadar tezgah kullanılan Tırsan’da, olası arızalar karşısında üretimde ortaya çıkan zararın giderilmesi için gerekli stok miktarları da Netsis sistemi üzerinden kolaylıkla planlanabiliyor. Netsis’in kurumsal kaynak planlaması çözümüyle ürün ve aşama bazında maliyet analizlerini anlık olarak takip edebilen Tırsan, stok devir hızında da iki kat artış sağladı. Tırsan’ın finansal süreçlerini de kapsayan proje sayesinde, güncel bilançolara her ayın ilk beş gününde ulaşılabilirlik sağlandı.” 

Ünver: “Bir Türk ve dünya şirketi ile çalışıyoruz.”

Konuyla ilgili açıklama yapan Tırsan Kardan Genel Müdürü Nuri Ünver, bir Türk ve dünya şirketi olması sebebiyle Netsis’i tercih ettiklerini belirterek, “Sektörümüzün iş akışı gereği saatlik, hatta anlık sevkıyatlar yapmak zorunda kalabiliyoruz. Ürün yelpazemizde çok sayıda parametre var ve tedarik ağımız da bir o kadar geniş. Bilişim alt yapımızı Netsis üzerine taşıyarak, tüm bu parametreleri birkaç tuşla takip edebilir hale geldik. Bu da iki yıl içinde sipariş karşılama oranımızın yüzde 2400 oranında artmasını sağlarken, yeni iş emirleri açılma hızını da yüzde 430 oranında yükseltti. Verimlilik ve karlılık adına son üç yılda Netsis yatırımı sayesinde önemli bir artış kaydettik.” dedi.

 
Bulgaristan’dan Transit Geçiş Yapanlar: Dikkat!
 
İtalya ve İngiltere Vize Başvurularında Değişiklik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattürkiyesrctreylernewsbustrucklkwfahrer