Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Mayıs 2008 Cuma - 00:00

Tırsan Nakliyecilerle Buluşuyor

Tırsan Nakliyecilerle Buluşuyor

5 - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında Türkiye’de 20 bölgede gerçekleştirilen Road Show’un amacı ise müşterilerilerle bir araya gelerek, onların ihtiyaçlarını ilk elden tespit etmek, beklentilerine uygun araçları sunmak, ürünlerle ilgili yenilikleri ilk elden aktarmak. 

ݝlk olarak 1997 tarihinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Daf ve Tırsan araçları çıkarılmış ve dolaştırılmış. 98 senesinde Daf 95 yılının kamyonu seçilince onunla ilgili bir organizasyon yapılmış. 2001 de çeşitli illerde tanıtımlar yapılmış ama bugünkü anlamda Road Show’u ilk kez 2003 senesinde tırsan gerçekleştirmiş. 2006 senesinde yapılmayan ve bu sene tekrar yapılan 5. Geleneksel Road Show bu sene daha iyi hizmet sunmak için bütün güzerg݃¢hı daha önceki bir ekip gezerek kontrol etti.

Tırsan Yetkilileri konuyla ilgili şunları söyledi; “ 8.000km yol yaptık nerede ne yapmalıyız araçlarımızı nereye çekmeliyiz bütün bu soruların cevabını araştırdık. Bu kez yaklaşık 50 arkadaşımız görev yapacak.  20 ݝlde 45 noktada tanıtım yapacağız. Amacımız yaklaşık 5.000 iş ortağımıza ulaşmak. Müşteri kitlelerimizin yoğun olduğu yerleri baz alarak oldukça geniş bir kitleye hitap etmek istiyoruz. 4 tane treyler bir tane de Daf olmak üzere toplam beş markanın iletişimi, yönetimi, satış ve pazarlamasıyla uğraşıyoruz.”

Anadolu’nun 20 ݝlini dolaşacaklar

ADR konusundaki duyarlılığa dikkat çeken akaryakıt tankerleri de konvoyda var. Dört çekici dört treylerden oluşan oldukça büyük bir konvoy yola çıktı. Bir ay sürecek olan Road Show etkinliği kapsamında Hatay’da başlayacak olan tanıtımlar Gaziantep, Adana, ݝçel, Kayseri, Antalya, Burdur, Uşak, Manisa, Muğla, Aydın, ݝzmir, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Ankara, Artvin, Trabzon’da devam edecek ve son olarak Bolu’da tamamlanacak.  Yaklaşık 8.000 km yol yapacak olan Daf çekiciler, Tırsan, Talson ve Kaessbohrer semi treylerden oluşan Tırsan araç konvoyu, Anadolu’nun 20 ilinde yaklaşık 5.000 nakliyeciye ulaşmayı hedefliyor.

Tırsan Yetkilileri araçları ve  Road Show la ile ilgili şu bilgileri veriyorlar; “Avrupa’dan da sipariş alıyoruz.  Tankerlerimizi dört ana grupta topluyoruz. Gıda tankerleri, akaryakıt tankerleri, kimyasal madde tankerleri, bitüm tankerleri. Malın niteliğine göre siyah saçtan ya da başka maddelerden yapıyoruz. Bitüm tankerlerinde ise özellikle soğuk memleketlere gidildiğinde asfalt soğuyor ve araçtan dışarı   transfer edilemediğinden ısıtmalı tankerlerde bu işi gerçekleştiriyoruz.  Burada standart bir araç söz konusu değil. Tamamen müşterinin istediği ve ihtiyacı doğrultusunda hareket ediliyor.  Biz bir araç sattığımızda bir araçtan ziyade değerlerimizi sattığımızı düşünüyoruz. Değerlerimiz; üstün kalite, geniş ürün seçenekleri. 30 memlekette faaliyet gösteriyoruz. Avrupa’nın ilk beş üretici firması konumuna geldik. Avrupa’da ve Türkiye’de ürünlerimizin ikinci el değerleri oldukça yüksek. Yaygın bir hizmet ağımız var. Biz kendimizi Pazar lideri olarak görüyoruz. Daf aldığı bir kararla son üç yıldır elindeki mevcut motorlara mx adını verdiği bir motor grubuyla yeniledi.  Bu motorların geliştirilmesi için ciddi bir yatırım yapıldı.  Bu ailede Euro 3, Euro 4, ve Euro 5 olmak üzere 410 beygirden 510 beygire kadar değişik fonksiyonlarda motorlar mevcut.  Bizim araçlarımızın servise gelme sıklığı daha az. Avrupa’da en hızlı gelişen firma Daf. Fark yaratan üstün kalite, sağlamlık, geniş ve ekonomik motor seçenekleri yüksek taşıma kapasitesi, düşük bakım maliyeti, yaygın hizmet ağı, yol yardım hizmeti yüksek ikinci el değeri yatıyor.  % 15 civarında Pazar payına sahibiz. Avrupa’ya açıldık. Ortadoğu’ya doğru açılmak istiyoruz.  Her sene daha kaliteli ve geniş çerçevede Road Show’u yapmaya devam edeceğiz.”     

Tırsan-Daf 2008 Road Show Programı

5 Mayıs Hatay

6 Mayıs Gaziantep

7 Mayıs Adana

08-09 Mayıs Mersin

12 Mayıs Kayseri

13-14 Mayıs Antalya

15 Mayıs Burdur

16 Mayıs Uşak

17 Mayıs Muğla/Aydın

19 Mayıs ݝzmir

20 Mayıs Manisa

21 Mayıs Balıkesir

22-23 Mayıs Bursa

24 Mayıs Bilecik/Eskişehir

26 Mayıs Ankara

28 Mayıs Artvin

29 Mayıs Trabzon

31 Mayıs Bolu

Tırsan Yeni Talson Frigo’yu da Tanıtıyor

Bu yılda iş ortaklarına yenilik ve kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen Tırsan yeni Talson Frigo’yu tanıttı.  2003 yılında Tırsan ailesine katılan Talson markası artık soğutuculu araç üretiminde de pazardaki yerini alıyor. Tırsan’ın Talson markası altında pazara sunduğu Frigorifik Treyler, yüksek kalite, sağlamlık ve işlevsellik avantajlarını bir arada sunmayı hedefliyor. Rakiplerine göre daha hafif olan ATP FRC sertifikalı Talson Frigo, hem düşük yakıt tüketimi hem de zengin opsiyonları ile ön plana çıkıyor. Çiçek taşıma operasyonları için opsiyonel üretilen 45mm panelleri ise daha fazla yükleme hacmi sağlıyor.

Nakliye operasyonlarında aracın yüke uyum sağlaması karlılık ve işletme kolaylığının artırılması konusunda anahtar rol oynuyor. Bu felsefeden hareketle zengin obsiyonlarla donatılmasına özen gösterildi.  Opsiyonel olarak çift kat yükleme ekipmanları ile donatılabildiği gibi isteğe bağlı olarak çift evaporatör ve ayırma duvarları sayesinde çift sıcaklık imkanı sunuyor.

Talson frigorifik araç özellikleri;

-          ATP FRC sertifikası

-          2.650mm, 2.700mm ve 2.850mm iç net opsiyonları

-          Dingil kaldırma

-          400 lt yakıt tankı

-          Stepne taşıyıcı ve stepne

-          EBS 4S/2M+RSS

-          Kapı altı sürgülü merdiven

-          SAF disk frenli dingiller

-          Yük sabitleme rayı opsiyonu

-          Tekstil rayı opsiyonu

-          Çift sıcaklık opsiyonu

-          Çift kat opsiyonu

-          Değişik soğutucu üniteleri birlikte sunuyor.

Daf serisi araçlara bakıldığında ise yeni motorları ve tamamen yenilenen kabinleri ile Daf XF 105, CF 85 430 Euro 5, CF 85 410 Euro 3 Yüksek Kabin ve Daf CF 85 410 Alçak Kabin araçların tüm ihtişamıyla yollarda yer alacak.  

 
Volvo Kamyon, güvenli sürüş için çalışmalarına devam ediyor!
 
İzmir Nakliyeciler Derneği İsyanda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumdikkat haberler Kamyontreylertruckşoförtürkiyefahrer