Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Nisan 2024 Perşembe - 13:30

Ticari Araç Sektörü IAA TRANSPORTATION 2024’te Bir Araya Gelecek

Ticari araç, taşımacılık ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren dünya devi firmalar 17-22 Eylül tarihleri arasında Hannover'de düzenlenecek IAA TRANSPORTATION Fuarı’nda bir araya gelecek. Fuarda en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecek Bosch, Continental, DAF, MAN, Ford gibi firmalar, ayrıca ulaşım sektöründe karbon nötr hedefine yönelik çözümlerini de ziyaretçiler ile paylaşacak.

Ticari Araç Sektörü IAA TRANSPORTATION 2024’te Bir Araya Gelecek

Alman Otomotiv Endüstrisi Birliği VDA Genel Müdürü Jürgen Mindel, bu yılki etkinlik ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi; "Dünya çapında önde gelen şirketlerden gelen olumlu tepki, sektörün kendisini gelecek için konumlandırma konusundaki derin kararlılığının altını çiziyor. Sektörün inovasyon katalizörü görevini yapan IAA TRANSPORTATION katılımcıları endüstrinin standartlarını şimdiden belirledi. 2024 yılında daha güçlü ve genişlemiş bir vizyonla, sektöre hak ettiği platformu sunmaya hazır bir şekilde geri dönüyoruz.  2022 yılındaki katılım ile kıyaslandığında ve katılımcılara bakıldığında bu yılki etkinliğin ne kadar geniş bir yelpazeye yayıldığı anlaşılıyor "

 

IAA TRANSPORTATION’a katılım açıklayan firmalar

VDA’dan yapılan açıklamada 2024 fuarına katılım teyit eden firma sayısı, 2022 yılı ile      kıyaslandığında yüksek katılım olacağını işaret ediyor.  Bosch, Continental, DENSO, FORVIA, Magna, MAHLE, MANN+HUMMEL, Schaeffler Technologies, SHIG, Valeo ve ZF Group gibi tedarikçi şirketler şimdiden IAA TRANSPORTATION 2024 fuarında yer alacağını açıkladı.  CALB Group Co., CATL, Clarios, EVE, Farasis Energy ve LG Energy Solution gibi önde gelen batarya üreticileri de fuarda yenilikçi enerji depolama çözümlerini sergileyecek. Ekoenergetyka-Polska, i-charging mobilidade elétrica S.A., Milence, Siemens, TotalEnergies Charging Solutions Deutschland ve Udenco gibi şarj çözümü sağlayıcıları, fuarda şarj teknolojisinin geleceğine ilişkin bilgiler sunacak.

 

Kamyon ve Karoseri üreticileri de fuara hazır  

F.X.  Meiller, Fliegl, Kaessbohrer, Kögel, Krone ve PALFINGER'in yanı sıra Rohr Spezialfahrzeuge, Schmitz-Cargobull, Spier, Trailer Dynamics ve Wecon ile küresel pazar liderleri Hannover'deki IAA TRANSPORTATION'da ürün çeşitliliklerini sergileyecek. Kamyon sektöründe faaliyet gösteren BMC, BYD, DAF, Daimler Truck, Enginius, Ford Trucks, MAN, Hyundai Motor Company, IVECO, JAC MOTORS, Quantron, Superpanther, Scania, Volvo ve daha bir çok sektör lideri fuarda ağır hizmet taşımacılığı alanına yönelik gelecek vizyonlarını paylaşacak .  Air Products, Keyou ve Hexagon Purus gibi katılımcılar da hidrojen yakıt hücreleri teknolojisinin geldiği son noktayı ortaya koyacak.

 

Kia ve Toyota'nın Dönüşü

Hafif ticari araç segmentinde Ford, Hyvia, Kia, Maxus, Piaggio, Renault, Toyota ve VW Commercial Vehicles gibi şirketler en son ürün ve çözümlerini sergileyecek.

Öte yandan IAA TRANSPORTATION'ın tematik sunumu Bridgestone, Goodyear ve Michelin gibi lastik üreticileri tarafından tamamlanacak. Ayrıca, Alman Havacılık ve Uzay Merkezi, Aeva ve Hesai, gelişmiş LiDAR teknolojileri ve ADAS sistemlerini (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri) kullanarak otonom sürüş için ileriye dönük konsept çözümler sunacak. Bu şirketlerin yanı sıra alphitronic gibi teknoloji odaklı firmalar da fuarda yer alacak.

 

Fuara katılanların yenilikleri deneme fırsatı olacak

IAA Fuarı: Fuarda katılımcılar, kendi stantlarının yanı sıra, stant paketlerini (yeni başlayanlar için seçenekler dahil) ve çeşitli sunum formatlarını kullanarak ürün ve hizmetlerini küresel bir ziyaretçi kitlesine sunma fırsatına sahip olacak.

IAA Değişim: Bu etkinlik kapsamında uluslararası konuşmacılar fikirlerini, açılış konuşmalarını, panel konuşmalarını paylaşarak hem yerinde hem de dijital olarak doğrudan fikir alışverişi yapabilecek.

IAA Deneyim: Bu etkinlikte ticari ziyaretçiler interaktif bir şekilde en son endüstri trendlerini, konsept ve fikirleri canlı olarak deneyebilecek.

IAA Heyecanı: Katılımcılar, kendi kullanım senaryolarıyla ticari ziyaretçileri heyecanlandırma fırsatına sahip olacak.

 

Ön Katılımcı listesinin Haziran ayında yayınlanacağı www.iaa-transportation.com  web sitesini ziyaret ederek, fuar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 
Yılın İlk Çeyreğinde Üretim Yüzde 3, İhracat Yüzde 1 Arttı Pazar Yüzde 24 Büyüdü!
 
Scania Türkiye’nin İlk Laboratuvarı Geleceğin Teknisyenlerini Yetiştirecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Steinmeier; Almanya, Ortak Gümrük Birliği'nde Türkiye'nin En Önemli Ticaret Ortağı"
Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier Alman Büyükelçiliğine ait ...
UND’den Türkiye-AB Ticaretine Engel Koyan Schengen Vize Duvarını Kaldırın Çağrısı
AB’nin Türkiye’den talep ettiği ürünler Türk vatandaşı profesyonel TIR ...
TREDER Depremzede Öğrencilere Akıl ve Zeka Oyunları Dağıttı
Sosyal sorumluluk projeleriyle de diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek ...
 
TAİD Ağır Ticari Araçlar Derneği, 2024 Hedeflerini Açıklarken Yeni Kurumsal Lansmanını Gerçekleştirdi
Ağır Ticari Araçlar sektöründe yılın ilk çeyreği beklentileri karşılarken ...
Türkiye-Kırgızistan Taşımaları Serbestleşiyor !
Türk-Kırgız Kara Ulaştırması Karma Komisyonu Toplantısı 18-19 Nisan 2024 ...
Automechanika İstanbul, Ülke İhracatına Sağladığı Katkı ile Birlikte Otomotiv Endüstrisinin Geleceğine de Işık Tutuyor
Türkiye, ihracatta yakaladığı başarıyı her yıl artırarak sürdürürken, ...
 
Otokar Dört Dörtlük Araçlarına Yenilerini Ekledi!
11 ve 15 ton Atlas Foton marka araçlar pazardaki mevcut ihtiyacı karşılama ...
Kristal Yaka İş Ödülleri Sahiplerini Buldu
Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu, bu yıl 8’incisi düzenlenen “Kristal ...
Seger, Bursa Uludağ Üniversitesi İle İş Birliği Protokolü İmzaladı
Korna ve AVAS üretiminde Türkiye’de ilk sırada yer alan, ampul ve akü ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonkamyonumsrcsondakikatreylerfahrertürkiye haberler news