Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
WE WANT TO BE THE BEST QUALITY, NOT THE BIGGEST

WE WANT TO BE THE BEST QUALITY, NOT THE BIGGEST

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
23 Şubat 2021 Salı - 09:20

Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda, 'Her İhtiyaçlarında Müşterilerimizin Çözüm Ortağı Oluyoruz'

Temsa İş Makinaları hizmet verdiği endüstriyel ürünler pazarında temsilciliğini yürüttüğü Crown Depo Çözümleri, Dieci ve Komatsu forklift’in 2020’ye yönelik performansını değerlendirdiği, müşteri odaklı hizmet vizyonu ile 2021’e yönelik planlarını paylaştığı çevrimiçi bir basın toplantısı düzenledi. 

Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda,  Her İhtiyaçlarında Müşterilerimizin Çözüm Ortağı Oluyoruz

Türkiye iş makinaları sektörünün öncü kuruluşlarından, Temsa İş Makinaları, endüstriyel ürünler birimi çalışmalarını paylaşmak amacıyla, 22 Şubat’ta bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Pandemi sebebiyle çevrimiçi gerçekleşen toplantıda Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda, endüstriyel ürünler için distribütörlüklerini yürüttükleri Crown Depo Çözümleri, Dieci ve Komatsu forkliftler hakkında gündem konularını paylaştı, 2021 yılında pazara sunacakları yeni ürünlerin müjdesini verdi.  Beleda, konuşmasında Temsa İş Makinaları’nın bir satış şirketinden öte bir hizmet şirketi olduğunun da altını çizerek; pandeminin ekonomik etkilerinin hissedildiği bu dönemde iş ortaklarının finansal yükünü azaltmak ve çözüm sunmak için ödeme kolaylığı sunan kampanyalar düzenlediklerini, pandemi süresince kesintisiz hizmet vermek amacıyla dijital iş modellerini geliştirdiklerini ve mobil servis ağını genişlettiklerini belirtti.

Beleda şunları söyledi: “2020’de pandemi döneminde tedarik zincirinin, depolamanın ne kadar önemli ve kritik bir süreç olduğunu yaşayarak gördük. Bu süreçte tedarik zincirinin aksamaması için depo yönetiminin ve doğru ekipman kullanımının önemi ortaya çıktı. Biz uzman ekibimizle depoların fiziki ortamını ve uygulama gereksinimlerini yerinde analiz ederek iş ortaklarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Depolardaki uygulama gereksinimlerini ise geniş ürün yelpazemizle rahatlıkla karşılayabiliyoruz. Kampanyalarımız ve finansman desteğimiz ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kullanım sırasında eğitim ve bakım desteklerimizle ürünlerimizin uzun süre, yüksek verimlilikle çalışmasını sağlıyoruz. Kısacası her ihtiyaçlarında müşterilerimizin çözüm ortağı oluyoruz.”

Depo çözümlerinin güçlü ve köklü markası Crown Depo Çözümleri ile Temsa İş Makinaları iş birliği 2017 yılında başladı. Zengin ürün gamında akülü forklift, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, reach truck gibi depolarda gereksinim duyulabilecek tüm ekipmanlara sahip Crown Depo Çözümleri; teknolojinin gücünü tasarımlarına uygulayarak depolama çözümlerinde devrim yaratan yeniliklere imza atıyor. 75 yıllık tecrübeye sahip Crown’un 100’den fazla global tasarım ödülü bulunuyor. Crown Depo Çözümleri’nin ürünleri dayanıklılıklarının yanı sıra, fonksiyonellik ve estetikten taviz vermeyen tasarımları ile öne çıkıyor. “Depolamanın Çözüm Deposu” mottosuyla hizmet veren Crown Depo Çözümleri yenilikçi çözümleri arasında operatörün uzaktan kumandalı eldivenle sipariş toplayıcıyı hareket ettirebildiği giyilebilir QuickPick Remote sipariş toplama teknolojisi, operatörün konforunu ve dolayısıyla verimliliği artıran ağırlığa göre ayarlanabilen ve Crown platformlu akülü transpaletlerinde bulunan FlexRide süspansiyon sistemi ya da makinaya rafların kodu verilerek parça numarası girildiğinde dar alan sipariş toplayıcı asansörünün otomatik olarak rafa ulaşmasını sağlayan Auto Positioning System de sayılabilir. Crown Depo Çözümleri sunmuş olduğu InfoLink filo yönetim sistemi ise depoda çalışan makinalara kablosuz olarak bağlanarak kullanıcılara verileri anlık olarak izlemelerine olanak tanıyor. Tüm bu verilere tablet veya bilgisayardan kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde rahatlıkla erişilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar depolarını yönetirken bu verilere dayalı aksiyon planlarını hazırlayabiliyor.

Temsa İş Makinaları, İtalyan markası Dieci’nin ise 2010 yılından bu yana Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 1962 yılında kurulan ve Avrupa’da ilk teleskopik yükleyici üreticileri arasında yer alan Dieci ürün yelpazesiyle hem tarım hem de inşaat grubuna yönelik uygulama gereksinimlerini karşılıyor.

Türkiye’nin en uzun süreli distribütörlüğü rekorunun sahibi Komatsu iş birliğinin bir sonucu olarak sunduğu Komatsu dizel forkliftler ise Türkiye pazarında oldukça bilinen ve performansıyla ağır tonajlı uygulamalar için en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Farklı sektörlerde uygulama gereksinimlerine göre farklı ataşmanların rahatlıkla kullanılabilmesi Komatsu forkliftlerin müşteriler tarafından bir diğer tercih edilme nedeni.

Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda, basın toplantısında Mayıs 2021’de ürün yelpazesine dahil edecekleri yeni Komatsu beko loder modelleri hakkında da bilgi verdi; Türkiye pazarına sunacakları yenilenen beko loder modellerinin teknik özellikleri ve donanımının kullanıcıları memnun edeceğini belirtti.

Beleda, pandemi dönemindeki uygulamalarından da bahsederek şunları söyledi: “Crown Depo Çözümleri, Komatsu Forklift ve Dieci markalarımız genelinde, yüz yüze hizmetin kısıtlandığı, temasın riskli olduğu bu dönemde müşterilerimizin işlerinin aksamaması için satış ve satış sonrası hizmetlerde görüntülü arama desteği verdik. Böylece kullanıcılarımızın pandemi sürecinde ihtiyaç duydukları anda yanlarında olduk ve kesintisiz destek sunduk. Yüz yüze hizmet için ise servislerimizde ve bayilerimizde tüm gerekli hijyen önlemlerini alarak kesintisiz hizmeti sürdürdük. Ayrıca ürünlerimiz kullanıcılara teslim edilmeden önce dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Hem saha hem de ofis için ekibimiz uygun önlemleri alarak çalışmalarına devam ediyorlar.”

Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler ve Satış Sonrası Hizmetleri mobil servis ağını genişleterek farklı lokasyonlarda bulunan tüm müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Müşterilerin sunulan mobil servisten oldukça memnun olduklarını belirten Bülent Beleda “Amacımız müşterilerimizin taleplerini hızlı ve kesintisiz bir şekilde karşılamak. Mobil Servis ağımızla özellikle uzak lokasyonda bulunan müşterilerimize hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz. Müşterilerimizin faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve onların en iyi çözüm ortağı olabilmek bizim önceliğimiz.”

 

 

 

 
Karaismailoğlu, "Projenin Tamamlanması ile Akaryakıt ve Zamandan Büyük Tasarruf Edilecek"
 
GEFCO, Türkiye-Fas-Tunus Hattından Sonra Fas’ta Yeni Depo Açtı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İtalya'ya Giriş Yapacak Sürücülere PCR Testi Zorunluluğu
Uluslararası Nakliyecilder Derneği (UND), İtalya'da uygulanacak korona virüs önlemlerini açıkladı.
Adana’da Tır Sürücüleri, Navigasyon Cihazının Yönlendirmesiyle Otoyoldan Çıkıp 5 Metrelik Yola Girmek Zorunda Kalıyor
Adana’da tır sürücüleri, oto yoldan çıkıp D-400 Karayolu’na ulaşmak isterken, ...
Ticaret Bakanlığı Serbest Ticaret Anlaşmasına İlişkin Bilgilendirmede Bulundu
Ticaret Bakanlığı resmi web sayfasından Serbest Ticaret Anlaşmasına ilişkin ...
 
TIR EPD Uygulamasına Yenilikler Eklendi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), IRU TIR EPD uygulamasına bazı ...
Slovenya, Macaristan ve Çekya Geçiş Belgelerinde Son Durum
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Slovenya ve Çekya transit geçiş ...
Ankara-Kahramankazan Arası 20 Dakikaya Düşecek
 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, günde ortalama 65 bin ...
 
Gürcistan Sınır Gümrüklerinden Araç Kabulüne Başlandı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Sarpi ve Kartsakhi (Aktaş) sınır ...
Şah Lojistik Almanya Kara ve Denizyolu Lojistik Çalışmalarına Devam Ediyor
Ülkemizin Uluslararası ticaret çalışmaları kapsamında bulunan Avrupa ...
Avusturya İkili Geçiş Belgeleri Tükendi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Avusturya ikili geçiş belgelerinin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Seçimin Şifreleri
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
Kamyon
türkiye
kamyoncu
fahrer
haberler
news
dikkat
truck
şoför