Tekrar "Safir" Dediler
Temsa Safir, sunduğu kazançlı yolculuklara Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm ile devam ediyor.
- | Kamyonum
Temsa Safir, sunduğu kazançlı yolculuklara Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm ile devam ediyor.
Temsa Safir, donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi avantajları sunmayı Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm filolarında sürdürüyor. Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm, geçtiğimiz dönemde filolarına kattıkları Temsa Safir’den duydukları memnuniyet sayesinde filolarını yeni Safir’ler ile güçlendirmeye devam kararı aldılar.
Midyat Seyyidoğlu Turizm, Safir ile kazanıyor
Yolcularına tecrübesi ve gelenekleri ile hizmet veren Midyat Seyyidoğlu Turizm, Adana Temsa Showroom’da gerçekleşen teslimat ile filosuna bir adet daha Temsa Safir kattı.Törende Midyat Seyyidoğlu Turizma adına konuşan Muhammed Akkurt; “Temsa Safir’in yakıt konusundaki cimriliği, bizi tekrar Temsa Safir’i almaya yönlendirdi. Temsa Safir ile kazancımızı katlıyoruz” dedi.
Temsa Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl; “Temsa Safir ile Türkiye’nin dört bir yanındaki otobüs firmalarına kazanç sağlamaya devam ediyoruz. Filosunda Safir olanlar, kendilerine hem yakıtta hem de konforda kazandırdığı için tercihini yine Safir’den yana kullanıyor” diye konuştu.
Kale Seyahat’in yüksek standardı: Temsa Safir
Yolcu taşımacılığında profesyonel ekibiyle, yüksek standartlı ve kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen Kale Seyahat, Esenler Otogarı’nda gerçekleşen teslimat ile filosuna dört adet Temsa Safir daha kattı.
Törende konuşan Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar; “Kurban bayramı öncesi filomuza Safir dahil etmiştik. Bayramdaki performansı, yolcularımıza sunduğu konfor ve gerek yakıt tüketimi gerekse işletim maliyetlerinin çok uygun olmasından dolayı tekrar Safir diyoruz” dedi.
Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan; “Değerli otobüs firmalarımızın filolarındaki Safir’den elde ettikleri kazançtan sonra tekrar Safir demeleri bizleri de çok mutlu ediyor. Otobüsçümüz ‘Otobüs bize çalışsın’ diyerek Safir yatırımlarını artırıyor.” şeklinde konuştu.






YORUMLAR
Yorum Yap