Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Ocak 2023 Perşembe - 15:03

Tedarik Zincirinin Sürdürülebilir Markası LogD Operasyon Ağını Kısa Sürede 24 Şehre Çıkardı

Lojistik tedarik zincirinin sürdürülebilir markası LogD, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Milk Run Yönetim Sistemi’nin operasyon ağını kısa sürede 24 şehre çıkardığını duyurdu.

Tedarik Zincirinin Sürdürülebilir Markası LogD Operasyon Ağını Kısa Sürede 24 Şehre Çıkardı

LogD, İstanbul’da başladığı Milk Run Yönetim Sistemi operasyon süreçlerine ve üretmiş olduğu kutuların kullanım ağına İzmir ve Bursa'dan sonra Ankara’yı da dahil etti. Şirket, operasyon ağına yeni yatırımlar yaparak lokasyon ve hizmet ağını genişlettiğini, böylece dağıtım ve takip hizmeti sunan çok kanallı Milk Run Yönetim Sistemi’ne geçen markaların Türkiye’de 24 şehirde yeşil ve sürdürülebilir lojistiği kullanmaya başladıklarını duyurdu.

LogD, geri dönüştürülmüş materyalleri kullanarak ve özel olarak ürettiği Milk Run katlanabilir kutuları sayesinde, tüketilen tek kullanımlık karton koli ve sarf malzemelerin kullanımının azaltılmasını sağlıyor. Çevre dostu yeşil lojistik yaparak ağaçların kesilmesini engelleyen ve şirketlere ekonomik çözümler sunan LogD’nin Türkiye’deki operasyon ağı hızla büyüyor.

LogD, yeni lokasyon ve marka anlaşmaları ile birlikte toplam katlanabilir kutu sayısında da üretim artışına gitti. Şirket, sürdürülebilir ve katlanabilir kutularının adedinin artması ile birlikte taşıma ve depolama dahil olmak üzere bölgeselden ulusal operasyona geçtiğini duyurdu.

LogD hizmet verdiği şehir sayısını önümüzdeki 3 ay içinde %100 büyüme sağlayarak Türkiye’deki operasyonlarını daha da genişletmeyi ve 2023 yılında 325 milyon kilogram karbon ayak izini azaltmayı planlıyor.

LogD Kurucu ve Yöneticisi Seyhan Gülhan, "Milk Run Yönetim Sistemi’nin Türkiye çapında genişlemesi, LogD için lojistikte yeşil tedarik zinciri dönüşümü ve yeniden dizaynı açısından bir büyüme önceliği olmuştur. Türkiye çapında ağımızı genişletmek, lojistik tedarik zincirinde yenilikçi, sürdürülebilir, döngüsel ekonomi çözümlerini sunarak işbirliği içinde olduğumuz markalar için hizmet seviyemizi daha da artırmamızı sağlayacaktır." dedi.

2021 yılında kurulan LogD, saha testlerini tamamlayarak 2022 Ekim ayında Milk Run kutularının üretimi ve dağıtımında perakende sektöründe faaliyet vermeye başladı. Kısa sürede sektör çeşitliliğini ve faaliyet alanlarını genişleterek 24 şehirde hizmet verdiğini duyuran LogD, Altınyıldız Classics, Beymen, English Home, KİP, Dagi, Defacto, DS Damat, Koton, Ramsey, Yargıcı, Jimmy Key, Teknosa gibi Türkiye’nin ve Dünyanın en önemli markalarıyla yaptıkları işbirlikleri sonucu marka sayısının 2022’nin son çeyreğinde 12’ye yükseldiğini ve yeni işbirlikleri çalışmalarının devam ettiğini belirtti

LogD ve Milk Run Yönetim Sistemi Hakkında

LogD, Türkiye’nin ilk sürdürülebilir ve geri dönüştürülmüş materyaller kullanılarak özel olarak geliştirdiği katlanabilir Milk Run kutuları ve yönetim sistemi ile sürdürülebilir tedarik zinciri çözümleri sunan birinci sınıf bir tedarik şirketidir. LogD, yenilikçi, çevre dostu paketleme, dağıtım ve depolama hizmetleri sunar. Benzersiz endüstri deneyimi, sektöre getirdiği yenilik ve teknolojiyle sürdürülebilir çözümleri şirketlerin süreçlerine entegre ederek ekonomik maliyetlerini iyileştiren en üst düzey hizmet sağlar.

Milk Run Yönetim Sistemi, doğayı ve çevreyi koruyan sürdürülebilir bir çalışma modelidir. LogD Milk Run Yönetim Sistemi’ne entegre olarak perakende operasyon süreçlerinde, yeşil lojistik ile ürünleri teslim alma, teslim etme, ürünlerin taşınması esnasında oluşacak hasarlara karşı korunması ve güvenliğinin sağlanmasını hedeflemektedir. LogD, Milk Run Yönetim Sistemi’nde, doğayı, çevreyi ve sürdürülebilirliği ön planda tutarak yaşanabilir bir dünya için çalışmayı ilke edinmiştir.

 

 
Unvan veya Kısa Unvanların Tescil Belgesine İşletilme Zorunluluğu Kaldırıldı
 
Goodyear Karayolu Kullanımı İçin Onaylanan Yüzde 90 Sürdürülebilir Malzemeden Oluşan Prototip Lastiğini Tanıttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Unvan veya Kısa Unvanların Tescil Belgesine İşletilme Zorunluluğu Kaldırıldı
Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında "A, B, C, D, L, M, N ve P" türü ...
Yol Verme Kavgasında Minibüs Şoförü Hayatını Kaybetti
Adana'da sürücülerin arasında çıkan yol verme kavgasında tır sürücüsü, ...
Ödüllü Sağlık Bakım Tırı, 2023 Yılında da Kamyon Şoförlerinin Yanında Olacak
Sağlık Bakım Tırı ile Türkiye'de daha önce benzeri görülmemiş bir uygulamayı ...
 
Ford Otosan'ın Elektrifikasyon Yolculuğuna 200 Milyon Avro'luk Ek Finansman
?Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Avrupa’nın lider ticari araç ...
"Tırsan, Güçlü Ekipleriyle 46 Yıldır Lider"
2022 yılında, yetkin Ar-Ge ekipleri ile her hafta bir patent üreterek, ...
Anadolu Isuzu, CDP Değerlendirmesinde Ticari Araçlar Sektöründe İlk Sırada Yer Aldı
Anadolu Isuzu, Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP) 2022 İklim Değişikliği ...
 
Caterpıllar Otonom Kamyonları 200 Milyon Kilometre Yol Katetti
Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat’in temsil ettiği Caterpillar, ...
KCS Dış Ticaret Satış Direktörü Sinan Akyıldız, Pazar Payımızı Artıracağız
Ağır vasıta, treyler, otobüs, minibüs, hafif ticari ve binek araçlara ...
HİB Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yapılacak
HİB Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 28.12.2022 tarihinde Dış Ticaret ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumlkwtrucktreylernewssondakikasrcKamyontürkiye