Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
2 Ekim 2013 Çarşamba - 16:38

TIRSAN VE HASSOY HOPA’DA

Sektörün lideri TIRSAN ile Mercedes Benz bayiliğini 1972 yılından bu yana etkin ve kaliteli hizmet ile sürdüren Hassoy Motorlu Vasıtalar, imzaladıkları bayilik anlaşması vesilesi ile Hopa’da düzenledikleri davette nakliye firmalarının yetkilileriyle bir araya geldiler.

TIRSAN VE HASSOY HOPA’DA

 

TIRSAN VE HASSOY

İŞBİRLİKLERİNİ HOPA’DAN SEKTÖRE DUYURDULAR

  

Hopa Peronti Hotel’de düzenlenen akşam yemeğinde konuşma yapan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Hassoy Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, yıllardır süren dostluklarından bahsederek, yaptıkları bu işbirliğinin sektör açısından örnek gösterilmesi gerektiğini konuşmalarında belirttiler.

 

TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “TIRSAN ve Mercedes olarak iki lider markanın yan yana gelmesini Karadeniz Bölgesi için büyük avantaj sunacak bir işbirliği olarak değerlendiriyorum. Tecrübelerimizi, bu bölgeye sağlayabileceğimiz fayda için kullanacağımızdan da ayrıca büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

“Sarp ve Hopa bölgenin büyümesi için biçilmiş kaftan”

Sarp ve Hopa’nın bölgenin gelişmesinde önemli rolü olduğunu ifade eden Nuhoğlu: “Bundan 10 yıl önce Türkiye’den Gürcistan ve Azerbaycan’a yapılan taşımacılık sayısı oldukça azdı. Bugün ise konuştuğumuz rakamlar inanılmaz arttı.  Özellikle Azerbaycan ve Gürcistan ile olan ilişkilerimizin devamında artacak olan Orta Asya’ya gitme arzumuz, bu bölgedeki taşımacılığı daha da geliştirecektir. Sarp, Hopa bu iş için biçilmiş kaftandır” dedi.

 

Çetin Nuhoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:  “Biliyoruz ki yıllarca TRACECA dediğimiz ulaştırma koridoru, tarihi İpek Yolu’ndan ismini almıştır. Bunlar bize güven ve ilerisi için umut veriyor. Uluslararası nakliyeciler olarak gerçekten inanılmaz enerji harcıyoruz. Her şeyden fedakârlık ediyoruz ve çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Ne kadar büyük emekler ile bu işleri yaptığımızı da en iyi siz nakliyeciler biliyorsunuz. Bunun karşılığını alabilmek, bölgede hak ettiğimizden daha iyi noktada olmak için hep beraber mücadele ediyoruz.”

2023 ihracat hedefi olan 500 milyar dolara ulaşmak için asıl büyüme potansiyelinin olduğu bölgeleri Orta Asya, Gürcistan ve Rusya olarak belirten Nuhoğlu: “Bu bölgelerin her noktası bizim için çok önemlidir ve ihracat hedefinin %40’ı yine kara yolu taşımacıları ile taşınacaktır. Bu sebeple herkesin birey olarak üstlendiği rolün önemini anlaması gerekmektedir. Bizler de buna katkı sağlamak amacıyla bundan sonra TIRSAN ve Mercedes olarak müşterilerimize kusursuz hizmeti sunacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Gelecek işbirliklerimizde sizlerle beraber olmak dileğiyle saygılarımı iletiyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

 

Hassoy Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy ise Nuhoğlu ailesiyle uzun yıllara dayanan dostluklarının olduğunu samimi bir şekilde belirterek, bu birlikteliğin tüm Karadenizlilere ve bölgede faaliyet gösteren tüm nakliye firmalarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 
“EN İYİ BEN ANLATIRIM”
 
CİHAZ YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“EN İYİ BEN ANLATIRIM”
Uzun yıllardır Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olarak destek veren Ford, şimdi ...
NEW HOLLAND, GÖZ DOLDURDU
TürkTraktör, zengin ürün gamının yanı sıra çiftçilerin gereksinimlerine ...
PEGASUS BIST 30’DA İŞLEME BAŞLIYOR
İstanbul, 1 Ekim 2013- Türkiye’nin öncü düşük maliyetli (Low Cost) havayolu ...
 
Hankook Ventus S1 evo² SUV
Yüksek performans segmentindeki cadde lastikleri Lastik üreticisi ...
AVRUPA OTOMOTİV PAZARI
2013 YILI İLK SEKİZ AYINDA %5 DARALDI. AB (27) ve EFTA ülkeleri toplamına ...
ULUSLARARASI TEDARİK ZİNCİRİ ZİRVESİ
EKONOMİ BAKAN YRD. MUSTAFA SEVER: “SURİYE İÇ SAVAŞI NEDENİYLE EKONOMİMİZ ...
 
TürkTraktör, Bursa Tarım Fuarı’nın Gözdesi
TürkTraktör, Bursa Tarım Fuarı’nda zengin ürün gamını çiftçilerle buluşturdu. ...
RENAULT'a 5 ödül birden
Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı’nın açılış gününde düzenlenen Otomobil ...
DACIA DUSTER’DA EYLÜL 'DE“SIFIR FAİZ” FIRSATI!
Dacia müşterileri, Duster modeline cazip fırsatlarla sahip olabiliyor. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonkamyonculkwtreylerkamyonumtrucknewsşoförfahrer