Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Ocak 2008 Çarşamba - 00:00

TIRSAN Değerlendirme Toplantısı

TIRSAN Değerlendirme Toplantısı

2007 yılını değerlendirmek ve 2008 yılı hedeflerini açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenleyen TIRSAN, 2007 yılında hem treyler hem de çekici satışlarındaki başarısının nedenlerini ve geleceğe yönelik büyüme stratejilerini anlattı. Toplantıda konuşan TIRSAN Genel Müdürü Osman Sever, “TIRSAN grubu olarak gerek yurt içinde gerekse yurtdışında istikrarlı bir büyüme trendi yakaladıklarını, gelecek ile ilgili stratejilerini de bu büyümeyi sağlıklı bir şekilde sürdürerek 2010 yılında Avrupa’da tank/silo ve low-bed üretiminde lider olma hedefi doğrultusunda belirlediklerini” söyledi.

TIRSAN’ın 2007 yılında yurtiçinde 1.149 adet DAF araç satarak, daralan pazara rağmen, sene başında belirlediği hedefine ulaştığı belirtilirken treylerde ise hedefinin üzerine çıkarak 2213 adet iç satış ve 2135 adet dış satış gerçekleştirdiği açıklandı. TIRSAN yetkilileri yaptıkları açıklamada “TIRSAN grubu, bu yılı toplam 4.305 adet treyler üretimi ile tamamladı. Geçen yıl 3.000 adet olan treyler üretimindeki bu artış, yüzde 45’lik bir büyüme anlamına geliyor. TIRSAN’ın yurtiçi treyler satışları da 2007 yılında bir önceki yıla göre yüzde 10 oranında artış gösterdi” dedi.

2008 yılındaki hedeflerini DAF satışlarında 1.300 adet, treyler satışlarında ise 2.350 adet olarak belirleyen firmanın ihracat hedefi ise 2.550 adet.

Ayrıca TIRSAN 2008 yılındaki büyümesini, stratejik ürünler olarak belirlediği üç araç grubuyla gerçekleştirmeyi planladığını açıkladı. Firma; bunları yüzde 25 kapasite artırımı hedeflediği tank ve silo araçlar, yeni fabrika yatırımı ile yüzde 75 kapasite artırımı hedeflediği low-bed araçlar ve ürün gamı genişlemesi hedeflediği kutu tipi araçlar grubunda yer alan frigorifik araçlar olarak belirledi.

 
İngiltere'de Yol Çalışması
 
Goodyear Ay'a Çıkmaya Hazırlanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newssondakikatürkiyedikkatkamyoncukamyonumKamyonfahrertreyler