Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Kasım 2014 Perşembe - 18:05

TIRSAN, AR-GE Şampiyonları Listesinde Yükseldi

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin eğitim platformu olan TİMAKADEMİ2023 ve Turkishtime Aylık Ekonomi ve İş Kültürü Dergisi tarafından her yıl hazırlanan ve bu yıl kasım ayında yayımlanan AR-GE Şampiyonları Turkishtime Ar-Ge 250 - Türkiye’nin AR-GE Şampiyonları” listesinde 19 basamak birden yükseldi.

TIRSAN, AR-GE Şampiyonları Listesinde Yükseldi

TIRSAN, AR-GE ŞAMPİYONLARI LİSTESİNDE 19 BASAMAK YÜKSELDİ
 
13 Kasım 2014, İstanbul – 37 yıldır Türkiye treyler sektörünün öncü lideri olan Tırsan, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin eğitim platformu olan TİMAKADEMİ2023 ve Turkishtime Aylık Ekonomi ve İş Kültürü Dergisi tarafından her yıl hazırlanan ve bu yıl kasım ayında yayımlanan “Turkishtime Ar-Ge 250 - Türkiye’nin AR-GE Şampiyonları” listesinde 19 basamak birden yükselerek 33.sırada yer aldı. Yayımlanan listeye göre 2013 yılında Tırsan, toplam cirosunun %2,59’u oranında 13 milyon 997 bin TL Ar-Ge harcaması gerçekleştirdi.
 
Şirketlerin kendi beyanları, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’nda yer alan mali tabloları ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin resmi araştırması olan “İhracatta İlk 1000” araştırmasından alınan veriler sonucunda oluşturulan liste, özel sektörün Ar-Ge ve inovasyon eğilimlerini ortaya koyuyor.
 
2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde, sahip olduğu mühendislik tecrübesi ile yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Tırsan, 2009’dan bu yana 10 farklı ürün gamında müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklı çözümler sunmak için toplam 20 projeyi başarıyla tamamlamıştır. Bünyesinde 88 personel barındıran Tırsan Ar-Ge merkezi, 2009 yılından bu yana 1 milyon saat mühendislik zamanı harcayarak bu çalışmaları gerçekleştirmiştir.
 
Tırsan, başta üniversiteler olmak üzere çeşitli Ar-Ge ve test kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Okan Üniversitesi ile birlikte çeşitli mühendislik çalışmaları sürmektedir. MAN, Ford Otosan, DEKRA, TÜV SÜD, OTAM, MIRA Engineering, Wabco Vehicle Control Sytems kuruluşları ile çeşitli test ve analiz çalışmalarına da devam edilmektedir.
 
Tırsan, Rusya’nın zorlu iklim ve yol şartlarının yanı sıra, bu ülkedeki müşterilerin taleplerine ve regülasyonlara uygun damper araçları geliştirmiş ve bu araçları üç üretim tesisinden biri olan Rusya’nın Tula oblastında üretmektedir. Tırsan, Avrupa’da Almanya gibi teknolojik anlamda dünya lideri bir ülkeye treyler ihracatı gerçekleştiren Türkiye’nin tek üreticisidir. Treyler sektöründeki yeniliklerin değerlendirildiği Trailer Innovation 2015 ödüllerinde Tırsan, iş ortaklarıyla birlikte geliştirdiği üç yeni teknoloji ile yer almış, bu teknolojileri de Avrupa’nın en büyük ticari araç fuarı olan IAA’da sergilemiştir.

 
Karsan'a
 
TIRSAN, Logitrans Fuarında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karsan'a
Karsan, Türk Sermaye Piyasası’ndaki en iyi uygulamaların tescillendirildiği ...
Talson'dan Verhoeven Logistics'e Filo Teslimatı
13 Kasım 2014 - Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan bünyesinde ...
Volkıcar ilk Kez Adana'da
Lassa V1 Challenge 2014 sezonunun altıncı ve son yarışı Adana’da 16 Kasım ...
 
Otokar Tempo Yenilendi
Personel ve servis taşımacılığı için öz​el olarak geliştirilen Otokar ...
UPS, 50 adet Volkswagen Crafter
UPS, 50 adetlik Crafter Panel Van filosunu 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen ...
Didim Kooperatifi’ne 13 ADET NOVO LUX
Son teknoloji ürünü yeni nesil araçlarıyla yolcu taşımacılığı sektörünün ...
 
OPET’in Sürdürebilirlik Raporu’na Amerika’dan ‘Altın Madalya’
OPET, geçtiğimiz iki yılın operasyonlarını içeren 3’üncü Sürdürülebilirlik ...
Trafik Mağdurlarını Anma Günü
Biz her gün yollarda taksit taksit ölüyoruz ve yaralanıyoruz, gazete manşetlerine, ...
Katmerciler’den 9 Ayda Sağlam ve Güçlü Bilanço
2014 yılı dokuz aylık mali sonuçlarını açıklayan Katmerciler, konsolide ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyenewskamyoncutreylerfahrerşofördikkatbustruck