1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Haber
  4. TEMSA DUBLEX, FATAŞ FİLOSUNA KATILDI

TEMSA DUBLEX, FATAŞ FİLOSUNA KATILDI

Mitsubishi Fuso Canter ailesinin en yeni ve en geniş üyesi Temsa Dublex, Fataş firmasının bünyesindeki yerini aldı.

  • | Kamyonum

Hafif ticari araç pazarının öncülerinden Temsa Global, daha fazla ürünü daha ucuza taşıyabilmek amacıyla geliştirdiği TemsaDublex’in kamyonet ve römorktan oluşan versiyonunu, toptan ve perakende mobilya sektöründe faaliyet gösteren Fataş Ltd. Şti.’nin hizmetine sundu.

Fataş Genel Müdür Yardımcısı Nida Platin, hizmet verdikleri Malatya, Tunceli, Bingöl illerindeki bayi ve mağazalarına ürün sevki yaparken, dağıtım ve pazarlama firmalarının en büyük harcama kalemi olan akaryakıt giderlerinden tasarruf sağlamayı hedeflediklerini, bu nedenle Mitsubishi Fuso Canter F839 kamyonet ileTemsa Dublex’ i tercih ettiklerini dile getirdi.

Temsa Dublex’in kamyonet ve römorktan oluşan versiyonu ile şehirlerarası yollarda bir kamyon kadar yük taşırken, şehir içinde ise tek kamyonet gibi trafik yasağı saatlerine takılmadan kullanım avantajı sağlanabiliyor. Mitsubishi kamyonetin arkasına eklenen Temsa Dublex römork iki kattan daha fazla hacim ve 5 kat daha fazla ağırlık taşıyabilme imkanı sunarak müşterilerini kazançlı bir ticarete davet ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz