Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Nisan 2024 Pazartesi - 14:00

Stellantis Pro One, Avrupa Lideri Hysetco’ya Hidrojenli Araçların Teslimatına Başladı!

SÜRDÜRÜYOR! Stelantis Ticari Araçlar İş Birimi Pro One, stratejik atağı kapsamında hidrojen ulaşımında Avrupa lideri Hysetco’ya Peugeot e-Expert hidrojen filosunu teslim ederek hidrojen çözümlerinde lider konumunu bir kez daha gözler önüne seriyor. 2024 yılına hızlı bir başlangıç yapan Stellantis Pro One, Avrupa hafif ticari araç pazarında yüzde 20,6’lık hacim artışıyla lider konumunu sürdürüyor. Ocak ayında Avrupa (AB29) elektrikli araç pazarında yüzde 33’ün üzerinde ve tüm enerji pazarında yüz

Stellantis Pro One, Avrupa Lideri Hysetco’ya Hidrojenli Araçların Teslimatına Başladı!

Ticari ve profesyonel müşteriler için benzersiz beceri, güvenlik ve çok yönlülüğe odaklanan Stellantis, Fransa, İtalya ve İspanya'nın hem elektrikli hem de diğer tüm enerjili otomobil pazarının en çok satan üreticisi konumunda olmasıyla dikkat çekiyor. Grup, İtalya pazarında en çok satan hafif ticari araç markası Fiat Professional ile lider konumda yer alırken, Fransa elektrikli araç pazarında ise Peugeot markası ve elektrikli B segmentinde Peugeot e-208 ile lider konumunda bulunuyor. Peugeot Partner/Rifter ise 2024 yılının ilk ayında yüzde 9,7 pazar payına ulaşarak İspanya'da tüm enerji pazarında en çok satan model oldu.

İngiltere’nin tamamen elektrikli araç pazarında yüzde 33’ün üzerinde bir pay ile lider konumda olan Stellantis, tüm enerji pazarında güçlenerek yüzde 27,17 pazar payına ulaştı ve 2. sıraya yerleşti. Opel/Vauxhall da aynı şekilde başarılı bir performans sergiledi. Geçen yıla göre pazar payını yüzde 1 puan arttırarak yüzde 9,85’e yükselten Opel/Vauxhall, İngiltere’nin en çok satan üçüncü hafif ticari araç üreticisi oldu. Stellantis, Almanya’da Citroën, Fiat Professional, Peugeot ve Opel markalarıyla özellikle hafif ticari araç pazarında başarılı bir performans sergiledi. Stellantis Pro One, yaklaşık yüzde 58 artışla satışlarında önemli bir ivme yakaladı ve pazar payını arttırdı. Almanya’da yüzde 22,6 pazar payı ile ocak ayında tescil edilen yeni hafif ticari araçların neredeyse dörtte birinin satışını gerçekleştiren Stellantis, yüzde 48,6 pazar payı ile ise Portekiz’de tüm enerji pazarının tartışmasız lideri konumunda. Ayrıca Stellantis Pro One, ocak ayı satışlarında yüzde 22,4 artışla yüzde 46,2 pazar payı elde ederek elektrikli araç pazarındaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Peugeot ise Portekiz’de en çok satan marka olarak öne çıkıyor.

Hidrojenli araç ulaşımında Avrupa’nın lideri!

Yıla güçlü bir başlangıç yapan Stellantis, önümüzdeki aylarda, hidrojenli araç ulaşımında Avrupa’nın lideri Fransız şirketi Hysetco’ya, Peugeot e-Expert Hydrogen filosunu teslim edecek. Hidrojenli araçlar Hysetco paketi kapsamında profesyonellerin kullanımına sunulacak. Bu anlaşmaya; servis, bakım ve onarım, sigorta, ikame araçlar, idari formaliteler, eğitim gibi tüm ilgili hizmetler de dâhil edilecek. Ayrıca bu araçlar yolcu taşımacılığı (tekerlekli sandalyeyle erişilebilen taksiler ve servisler gibi), lojistik veya diğer profesyonel kullanımlar (ticari araç olarak) için özel olarak tasarlanacaklar. Böylece bu tür kullanımlara yönelik en kapsamlı hidrojenli hafif ticari araç filosu kullanıma sunulmuş olacak.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Stellantis Pro One İş Birimi Direktörü Xavier Peugeot, “Stellantis Pro One olarak bir başka hidrojenli araç teslimatıyla, 2024’ün başlarında elde ettiğimiz başarılı sonuçlarla profesyonel müşterilerimizi sıfır emisyonlu ulaşıma geçişlerinde desteklediğimizi bir kez daha göstermiş olduk. Dünyada iki segmenti kapsayan hidrojenli elektrikli araç pazarlayan ve müşterilerine elektrikli araçları tamamlayacak bir başka çözümü beraberinde sunan ilk üreticiyiz” dedi.

 
Bayram Tatilinde Güvenli Trafik İçin Lastiklere Dikkat!
 
Karsan e-JEST ve e-ATAK 4 Yıldır Avrupa’nın En Çok Tercih Edilen Elektrikli Araçları!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayram Tatilinde Güvenli Trafik İçin Lastiklere Dikkat!
Trafikteyken aracımızı yola bizi hayata bağlayan tek noktanın lastikler ...
Castrol İle Bosch Car Service Anlaşmasını 2027 Yılına Kadar Yeniledi
• Madeni yağ pazarının lider markalarından Castrol ile Bosch Car Service, ...
Prometeon Ve Tırsan Sponsorluğunda Nakliyeciler Und İftarında Buluştu
Mardin ve bölge nakliyecileri UND Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Aydoğan ev ...
 
Çip Üreticisi Ara Verdiği Üretime Döndü
Tayvan'ın Hualien kentinde dün meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ...
Hozon Neta ve Eşarj’dan Önemli İş Birliği!
Kısa bir süre önce ülkemiz yollarıyla buluşan elektrikli araç devlerinden ...
Otomotivde Mart Rekoru
Otomobil ve hafif ticari araç satışları Mart ayında 109 bin 828 olarak kaydedildi.
 
UND Bulgaristan'ın Schengen Bölgesine Katılımı Hakkında Duyuru Yayımladı
UND Sofya Büyükelçiliği tarafından Bulgaristan’ın Schengen Bölgesine katılımı ...
Yunanistan Kipi Sınır Kapısında Grev
Grev, 02.04.2024 tarihi gece saat 00:00'dan itibaren 48 saat süre ile gerçekleşecek.
Elektrikli Araçların En Büyük Avantajı Evde Şarj Kolaylığı!
Türkiye’de trafikteki elektrikli otomobil sayısı son 5 yılda 60 kat arttı. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncubusKamyonşoförfahrersondakikadikkatsrclkw