Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Haziran 2016 Salı - 12:59

Sivil Toplum Kuruluşları Shf 2016’da

Türkiye’nin İş Sağlığı Güvenliği ile Yangın Acil Durum Arama Kurtarma alanlarındaki en büyük fuarı ve en kapsamlı etkinliği olan Uluslararası SHF Fuarları, 22 – 25 Eylül 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) sektörü bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Sivil Toplum Kuruluşları Shf 2016’da

22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM) ‘de gerçekleşecek olan, yangın, acil durum ve arama kurtarma sektörlerinin sektöre özel tek fuarı 20. Uluslararası SHF Fire&Rescue Fuarı, katılımcı ve ziyaretçilerinin heyecanlı bekleyişi ile yeni dönem hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.   
Uluslararası SHF Fuarları’nın Fire&Rescue başlığı her sene sektörün öncü firmalarının katılımının yanı sıra önemli kamu kuruluşları ve ilgili dernekler tarafından desteklenerek büyümeye devam etmektedir. Türkiye’nin en güvendiği kurumlardan biri olarak sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumumuzu bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerine aralıksız devam etmekte olan sivil toplum kuruluşlarımız da, 22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Fire&Rescue Fuarı’nda arama, kurtarma ve acil durum konularına dair bilgilendirme ve paylaşımlarıyla standlarında ziyaretçilerini ağırlayacak.  
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Orman Genel Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Daire Başkanlığı’nın katılımları ile gerçekleşecek olan fuarda başta İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlıkları olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinden itfaiyeciler de katılımcı ve ziyaretçi olarak yer alacaktır.  
Sektöre özel, uluslararası ihtisas fuar kapsamında düzenlenen Uluslararası SHF Fire&Rescue Fuarı’nın heyecan verici ortamında yer almak ve sektörün büyüyen ticari hacminden payınızı almak, sektördeki konumuzu pekiştirmek üzere,  22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Fire&Rescue Fuarı’na katılmanız sizi sektör hakkında detaylı olarak bilgilendirecektir.  
SHF 2016’YA İLGİ BU SENE DE OLDUKÇA YÜKSEK DÜZEYDE 
Uluslararası SHF Fuarlarının bir diğer önemli başlığı olan Safety & Health Fuarı’nda ise sağlıksız çalışma koşullarının neden olduğu kaza risklerini ve meslek hastalıklarını en aza indirecek olan yeni teknoloji, ürün, hizmet ve uygulamalar sergilenecek. Son 4 aylık döneme girilmesi ile birlikte ilgili dernekler, sektörel yayınlar, yurt dışındaki benzer fuarlar ile işbirliği anlaşmalarının çoğunu tamamlamış olan SHF 2016’ya ilgi bu sene de oldukça yüksek düzeyde.  
   
İş sağlığı ve iş güvenliği sektörünün tüm ilgililerini bir araya getirecek ve 15.000’in üzerinde sektör profesyoneline ev sahipliği yapacak olan 5.Uluslararası Safety&Health Fuarı, 2016 yılında da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - ÇSGB ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi -ÇASGEM’in katılımları ve sektöre olan destekleri alanında en büyük yerli fuar olma özelliğini korumaya devam etmektedir. 
Sektörün ilgisi ve desteği ile büyümeye devam eden Kamu, Özel Sektör, İSG Profesyonelleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının tek buluşma adresi olan SHF Safety&Health Fuar’ı, temsil ettiği değer ve önem açısından yalnızca fuar olmanın ötesine geçmiştir. 
5.Uluslararası Safety&Health Fuarı özellikle yüksek riske sahip firmaların mutlaka ziyaret etmesi gereken bir organizasyon olarak gösteriliyor. 
Türkiye’de sektörün kalbinin attığı ve sektördeki pazarın gündemini, ticari hacmini, büyüme grafiğini belirleyen bu büyük organizasyonda sizler de yerinizi alın… 

 
Bridgestone Ve Mercedes-Benz İş Birliğine Gitti
 
“Öncelikli Sürüş’e Hoşgeldiniz”.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bridgestone Ve Mercedes-Benz İş Birliğine Gitti
Brisa'nın Türkiye pazarına sunduğu markası Bridgestone lastikleri, şimdi ...
Alternatif Tatil İçin Karavanlara İlgi Artıyor
Sahibinden.com'dan yapılan açıklamada, mekandan bağımsız olmayı sağlaması ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
 
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye İhracat Ödülü
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 2015 yılında gerçekleştirdiği 1 milyar ...
Brisa, Avrupa’da Bir İlke İmza Attı
Brisa, sürdürülebilir gelecek için suyun doğru kullanımına ilişkin bilinç ...
Shell Rimula, 4000 Sürücüyle Buluştu
Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de madeni yağ pazar liderliğini 2015 yılında ...
 
Total’den Ramazan Kampanyası
Ramazan’da ve bayramda yakıtını Total’den alanları 2 Kat Puantotal bekliyor.
Öz Trans Lojistik’in Tercihi Ford Trucks
Lojistik sektöründe toplam 600 adetlik araçla faaliyet gösteren ve İstanbul ...
Simin Bıçakcıoğlu Yine İddialı
2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Ford Otosan Kocaeli ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerlkwsrcsondakikadikkatfahrertürkiyebuskamyonum