Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Temmuz 2016 Cuma - 09:28

Schréder’den Bisiklet Severler Ve Yayalar İçin Özel Aydınlatma Çözümü

Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder dış aydınlatmada yeni çözümleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirliğe odaklanan Schréder, bisiklet ve yaya yolları için güvenlik ve hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor.

Schréder’den Bisiklet Severler Ve Yayalar İçin Özel Aydınlatma Çözümü

Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder dış aydınlatmada yeni çözümleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirliğe odaklanan Schréder, bisiklet ve yaya yolları için güvenlik ve hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor. Schréder bu kapsamda,  hızlı bisiklet yolları ve yürüyüş parkurları için “U-MOVE”; güvenli, şehir içi ve dışındaki bölgelerde yer alan kestirme yollar için “U-SAVE” ve eğlence, dinlenme alanları için “U-ENJOY” çözümlerini piyasayla buluşturuyor.
Dünyanın en büyük dış aydınlatma şirketlerinden olan Schréder’in geliştirdiği özel çözümlerle açıkhava, bisiklet ve yaya yolları ve yerel yönetimlerde operasyonel fayda, güvenli, rahat, kalıcı ve akıllı ortamlar sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, dünya devi Schréder, hızlı bisiklet yolları ve yürüyüş parkurları için “U-MOVE”;  güvenli, şehir içi ve dışındaki bölgelerde yer alan kestirme yollar için“U-SAVE” ve eğlence, dinlenme alanları için “U-ENJOY” çözümlerini piyasaya sunuyor.
 
“U-MOVE” hızlı bisiklet yolları ve yürüyüş parkurlarında insanların hızlı ilerleyebilmelerini sağlayan doğru ışığın oluşmasını sağlıyor. Armatürlerin yol üzerinde sensor algılama özelliği sayesinde kullanıcı yaklaşırken aydınlatma seviyesi artıyor. Aydınlatma seviyeleri arasındaki rahat geçiş kullanıcılara güvenlik ve konfor sağlıyor. Ayrıca Alt geçit, köprü veya korkuluklara yerleştirilen armatürler arasında iletişim kurulabiliyor.
 
Kestirme yollarda kullanılan “U-SAVE” modelinde birçok çözümü birarada bulmak mümkün oluyor. Dekoratif LED armatürlerinden, direk üzerinde ve uzaktan (PIR veya kamera) algılama sistemlerine, uzun bekleme süreli dim senaryolarından çift yönlü iletişim (birlikte çalışan ağ) sistemlerine bunun yanısıra fotosel ve CCTV özellikli armatür seçenekleri en iyi çözümü sunuyor. Özellikle dar sokak aydınlatması olarak Katenari sistem armatürler öneriliyor. Kritik bölgelerde ise güvenlik ve seçici algılama işlemi için ENTEGRE CCTV KAMERALARI kullanılıyor.
 
“U-ENJOY” çözümleri ise daha çok güvenlik, sağlık ve eğlenceye odaklanarak hoş ve çok amaçlı ortamlar oluşturmayı sağlıyor. U-ENJOY çözümleri arasında, çok işlevli LED aydınlatması, uyarlanabilir aydınlatma senaryoları (bölgedeki faaliyete bağlı olarak), çift yönlü iletişim, WLAN altyapısı, CCTV kamera, yön işaretleri, hoparlör, kimlik belirleme ve e-bisiklet şarj istasyonu gibi her türlü ihtiyaca yönelik seçenek sunuluyor.
 
“Araç sayısının eksilmesi trafik sıkışıklığını da azaltıyor”
 
Özellikle büyük şehirlerde yaşanan trafik ve otopark probleminin çözümüne yönelik bir alternatif olan bisiklet ve yaya yolları, aynı zamanda hareketliliği de sağladığı için insanların yaşam kalitesini artırıyor. Sıfır emisyonlu hareketliliğin artması, insan faaliyetlerinin karbon ayak izini düşürmek için oldukça büyük önem taşıyor.
 
Schréder Aydınlatma Genel Müdürü Zeynep Akkaya, yoğun trafik ve kazaların insanların yaşam kalitesini düşürdüğünü belirterek, “ Ulaşım için bisiklet kullanmak veya yürümek, yollarda daha az araç anlamına geliyor. Böylece trafik yoğunluğu da azalıyor. Yapılan araştırmalara göre trafikteki mevcut araç sayısının yüzde 10 oranında eksilmesi trafik sıkışıklığının yüzde 40 oranında azalmasını sağlıyor. Alternatif ve çevre dostu ulaşım şekilleri sadece hareketliliği sağlamakla kalmıyor aynı zamanda yaşam kalitesini artırıyor, şehir kültürüne ve bireylerin sağlığına olumlu katkı sunuyor” dedi.
 
“Geri dönüşümlü malzeme kullanıyoruz”
Akkaya, sürdürülebilirlik misyonu kapsamında şirket olarak tüm ürün gamında çevreye duyarlı ve enerji verimliliğini ön planda tuttuklarını dile getirerek şu bilgileri veriyor: “Schréder olarak verimli bisiklet ve yaya yolu çözümleri için geri dönüşümlü malzeme kullanıyoruz. En iyi LED teknolojisini çok kapsamlı kontrol sistemleri ile kombine ederek çözümlerimizin yüzde 85’e varan oranlarda enerji tasarrufu sağlamasına ve karbon ayak izinin azalmasına yardımcı oluyoruz. Ayrıca ‘akıllı kontrol sistemimiz’ uzun mesafe yol kat etmeksizin, en kalıcı şekilde bakım işlemlerinin organize edilmesi için çok önemli bilgi sağlıyor” şeklinde konuştu.
“İnsanlar kendilerini eğlendirecek özellikler bulmaktan hoşlanıyor”
 
Bir ortamda kullanılacak aydınlatma armatürlerinin seçiminde o yerin yerleşimine bağlı olarak, çevre ayrıntılı bir şekilde inceleniyor ve kullanılacak malzeme, malzemenin konumu ve önceden programlanacak ışık senaryosu belirleniyor. Temiz, güvenli ve iyi aydınlatmanın yanı sıra insanlar kendilerini eğlendirecek özellikler bulmaktan da hoşlanıyor. Schréder ses sistemleri, wi-fi ve elektrikli araçlar için şarj istasyonları gibi entegre özellikler ile donatılmış estetik teçhizatlar sunarak bu katma değeri oluşturmaya katkı sağlıyor. Böylece, alanları kullanacak olan insanların yaşam kalitesi artıyor ve yerel ekonomiye fayda sağlanıyor. Bu anlamda şehir aydınlatmalarında Schréder tarafından çok dar sokaklar için katenari sistem armatürler kullanılması öneriliyor. Kritik bölgelerde güvenlik ve seçici algılama işlemi için entegre CCTV kameraları kullanılıyor. Kent alanlarında, yaya ve bisiklet alt geçitleri dinamik aydınlatma ile geliştiriliyor. Altgeçit led aydınlatmasında kullanılan armatürler arasında Omniflood ve Neos ürünleri yer alıyor.
 

 
TEMSA’nın Akıllı Otobüsü Avenue I BUS’a En Yenilikçi Ürün Ödülü
 
Aras Yabancı Ortağın Hisselerini Satın Almaya Hazır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEMSA’nın Akıllı Otobüsü Avenue I BUS’a En Yenilikçi Ürün Ödülü
Akıllı otobüs devrini başlatan TEMSA, pazara yenilikçi ürünler sunmasının ...
Renault’da “Şimdi Al Hemen Öde” Ve “Şimdi Al 2017’de Öde” Fırsatı
Renault, Temmuz ayında müşterilerine binek otomobil ve hafif ticari modellerinde ...
Dacia'da Sıfır Faiz
Temmuz ayında yeni bir Dacia sahibi olmak isteyen müşterilere sıfır faiz ...
 
Kamyon Sürücüleri Ömür Boyu Hız Kameralarını Ücretsiz Görecek
TomTom, kamyon sürücüleri için Trucker 6000 Ömür Boyu Sürüm’ü tanıttı. ...
Tatil Yolu Çileye Döndü
9 günlük bayram tatilini Ege bölgesindeki tatil beldelerinde geçirmek ...
Peugeot’dan Bayrama Özel Kredi Fırsatı
Peugeot Türkiye, tüketicilerine bayrama özel sıfır faizli fırsatlar sunuyor. Peugeot ...
 
Citroën’in Temmuz Fırsatları Kaçmaz
Citroën, Temmuz ayı süresince anahtar teslim fiyatında 12.100 TL’ye varan ...
BP’den Maximum Kart ile 4 kez 75 TL ve üzeri yakıt alanlar 20 TL MaxiPuan kazanıyor
BP ve Maximum Kart’ın yeni kampanyasında 1 Temmuz – 15 Ağustos arasında ...
Yeni Citroën C3: Otomobil Dünyasinin Yeni Sosyal Fenomeni
Citroën, 2002’den beri 3.5 milyondan fazla satılan küçük segmentteki başarılı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerbus haberler fahrerKamyonkamyonumtürkiyesrckamyoncu