Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
4 Ekim 2017 Çarşamba - 16:41

Schmitz Cargobull Adapazarı Fabrikası Açıldı

Dünya’nın önde gelen treyler üreticisi Alman Schmitz Cargobull, Sakarya’da kurduğu Adapazarı fabrikasının resmi açılış törenini gerçekleştirdi.

Schmitz Cargobull  Adapazarı Fabrikası Açıldı

Schmitz Cargobull, Fabrikasının resmi açılış törenine, Schmitz Cargobull CEO’su Andreas Schmitz, Schmitz Cargobull CSO’su Boris Billich, Schmitz Cargobull Türkiye Genel Müdürü Mile Mishevski’nin yanı sıra Türkiye Yatırım Ajansı Başkanı Arda Ermut ve  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik katıldı. Çok sayıda iş ortağı, yerel protokol temsilcileri ve çalışanların katılımı ile gerçekleşen törende konuşan Schmitz Cargobull AG CEO’su Andreas Schmitz şunları söyledi; “Bu yıl 125. Kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Geçen yıl yaklaşık 58.000 adet üretim gerçekleştirdik. 2 milyar Avro ciromuz ve 5700 çalışanımız ile Avrupa’nın pazar lideriyiz. Global bir bakış açımız var, bu nedenle sadece Almanya’da değil İspanya, Lİtvanya, Rusya ve Çin’de üretim tesislerimiz mevcut. Ve büyük bir mutlulukla ifade ediyorum ki şimdi de bu ülkelere Türkiye eklendi.”

Adapazarı yatırımının geleceklerine yapılan bir yatırım olduğunu ifade eden Andreas Schmitz; “Bu önemli pazarda kalıcı olmayı ve pazar payımızı büyütmeyi amaçlıyoruz. Yeni tesisimizle büyümeyi ve sınırları aşmayı amaçlıyoruz. Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’nun kalbinde yer alan Türkiye, yeni pazarlara açılmamız açısından kilit bir öneme sahip” dedi. 

Schmitz Cargobull yeni üretim tesisinde Türkiye treyler pazarına entegre edilmiş ürün gruplarını sektörle buluşturmayı amaçlıyor. Dört farklı ürün grubunun - perdeli, açık kasa, frigorifik ve damper- üretileceği fabrika 8.800 m2’si kapalı toplamda 20.000 m2 üzerine kurulu. Schmitz Cargobull AG CSO’u ve Yönetim Kurulu Üyesi Boris Billich, Adapazarı fabrikası ile bölgedeki müşterilerine daha da yakın olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek; “Schmitz Cargobull için, tüm Güneybatı Avrupa ve özellikle Türkiye büyüme açısından son derece önemli. Orta vadede Türkiye’deki Pazar payımızı yüzde 30 oranına taşımayı hedefliyoruz. Taşımacılık sektörü bölge açısından müthiş bir büyüme potansiyeline sahip” şeklinde konuştu.

5.500 m2’lik bina sadece üretim için ayrılırken, diğer binada treyler servisini de kapsayan satış sonrası hizmetler ve yedek parça hizmetlerinin sağlanacağını ifade eden Schmitz Cargobull Türkiye Genel Müdürü Mile Mishevski; “Bunların yanısıra 2. el hizmeti de fabrika sahasında yer buluyor. Şu anda Türkiye çapında dokuz adet mevcut yetkili servisin ise önümüzdeki kısa süreçte 25’in üzerine taşınması planlanıyor. Avrupa’nın teknoloji ve pazar lideri olan Schmitz Cargobull güçlü satış organizasyonunu Türkiye pazarında liderliğe oynayacak fabrika kapasitesi ile kurgulayan Schmitz Cargobull kaliteden ödün vermeyen innovatif ürünlerini müşterileriyle buluşturucak” dedi. 
Türkiye Yatırım Ajansı Başkanı Arda Ermut açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti; “Köklü geçmişiyle treyler pazarının lider markası olan Schmitz Cargobull’u, Adapazarı’ndaki bu yatırım için tebrik ediyorum. Lojistik sektöründe Türkiye’nin avantajlı konumunu gözler önüne seren bu yatırım kapsamında, profesyonellikleri ile projenin hayata geçirilmesinde çok önemli roller üstlenen Schimtz Cargobull firmasının değerli üst yönetimi başta olmak üzere tüm Schmitz Cargobull çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu yatırım için Ajans olarak Schmitz Cargobull ile birlikte çok yoğun ve yakın çalışmalar yürüttük. Yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını almaktan mutluluk duyuyoruz. Yatırım kararlarını 15 Temmuz’dan sonra da kesintisiz devam ettiren Schimtz Cargobull, bu proje ile Türkiye’nin Avrupalı şirketler için ne kadar önemli bir pazar olduğunu bir kez daha teyit etmiş oldu. Bu yatırımın Türk şirketlerinin ihracatlarına büyük katkı yapacağına inanıyoruz.”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik de açılış töreninde yaptığı konuşmada yabancı yatırımcılar için cazip bir merkez olan Türkiye’nin, Ortadoğu, Karadeniz ve Avrupa arasında bir enerji ve ticari koridor olması açısından stratejik bir öneme sahip olduğunun altını çizdi. Çelik, “Türkiye petrol ve doğalgaz taşımacılığında en güvenli güzergahtır. Ülkemizin bölge ülkeleri ile ticaret yapmak isteyen yatırımcılar için cazip fırsatlar sunmaktadır” dedi.  

 

 
Türkiye'nin İlk Yerli İş Makineleri Fuarı açıldı
 
Türkiye Otomobil Vergisinde Dünya Şampiyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İlk Yerli İş Makineleri Fuarı açıldı
Türkiye’nin  ilk ve tamamı yerli iş ve inşaat makineleri üreticisi firmaların ...
Doğu Anadolu Bölgesi İçin Kar Uyarısı
Meteoroloji, Doğu Anadolu Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde karla karışık ...
Almanya'da 40 Milyon AGM Akü Üretti
Dünyanın lider otomotiv akü üreticisi Johnson Controls, bir üretim rekoru ...
 
Michelin, Frankfurt’ta Yeni Ürünlerini Tanıttı
Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, yeni ...
Trio Mobil, Barcelona IoT World Congress'e Katıldı
Araç takip sistemleri ve nesnelerin interneti (IoT) alanında teknoloji ...
Sebze ve Meyve Ticaretinde Standart Belirlendi
Gümrük Bakanı Tüfenkci,sebze ve meyvelerin taşınmasında kullanılan ambalajlara ...
 
İş Makinelerinde Verimlilik İnternetle Artacak
Mobil hidrolik sistemlerin dijital kontrolü, enerji verimliliğini artırıyor ...
Araç Ruhsatını Noterler Verecek
Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan araç tescil ve sicil işlemleri 2018 ...
Karting Bursaya Geri Dönüyor
2017 Türkiye Karting Şampiyonası'nda 6. ayak, 07-08 Ekim tarihlerinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
bus
fahrer
src
Kamyon
dikkat
truck
kamyonum
lkw