Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Ocak 2017 Perşembe - 16:55

Schaeffler, 65 Yeni INA Kiti İle Avrupa’da 150 Milyon Araca Hizmet Veriyor

Schaeffler, INA markası altında ürettiği, devir-daim pompasıyla donatılmış Gergi Kitleri ürün grubunu genişleterek bu alanda pazar lideri oldu.

Schaeffler, 65 Yeni INA Kiti İle Avrupa’da 150 Milyon Araca Hizmet Veriyor

Bugün 65 yeni INA Kiti ile 230 parça bazında Avrupa’da 150 milyon araca hizmet veren Schaeffler, ana tahrik sistemi kayışlarını değiştirmeye yönelik komple çözümlere olan talebi rahatlıkla karşılıyor ve rakiplerine kıyasla çok daha fazla sayıda araca hitap edebiliyor.
 
İstanbul, 19 Aralık 2016. Ana tahrik sisteminde kullanılan devir-daim pompalı komple onarım çözümüne yönelik pazar talebi son üç yılda üç kattan fazla arttı. Schaeffler Automotive Aftermarket Ürün ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Robert Felger, “Portföyümüzün sürekli genişlemesiyle pazar talebine hızla adapte oluyoruz ve INA markamızın motor konusundaki kapsamlı uzmanlığını daha da güçlendiriyoruz” dedi.
 
Araç bakımlarının giderek daha uzun aralıklarla yapılması nedeniyle tek tek parçaların değiştirilmesi tavsiye edilmiyor. Bugün bir ana tahrik sistemine bakım yapıldığında, tüm kayışlı tahrik sistemi bileşenleri ve devir-daim pompası genellikle birlikte değiştirildiği için sonrasında pahalı onarım işlerine ihtiyaç duyulmuyor.
Tamirhanelerde bulunan devir – daim pompalı INA Gergi Kiti, conta ve vida gibi bağlantı parçaları da dahil olmak üzere onarım için gereken tüm parçaları içeriyor. Ayrıca gerekli olması durumunda doğru termostatı da tedarik ediyor.
INA Gergi Kiti, parçaları tek tek birleştirilerek, gereken değişim için tüm işlemleri tek seferde çözümleme imkânı sunuyor. Hızlı bir şekilde uygulanan işlemler vakit ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Çalışır durumdaki motorda bulunan bir ana tahrik sistemi söz konusu olduğunda triger kayışı ana bileşen durumuna geçiyor. Gergi makaraları ve kılavuz kasnakları yardımıyla kam milini en doğru biçimde hareket ettirecek hassas açıda tutan triger kayışı, giriş supaplarının en doğru zamanda açılıp kapanmasını sağlıyor.
 
Triger kayışı ve devir-daim pompası bakımları düzenli yapılmalı

Ana tahrik sistemi parçalarındaki herhangi bir aşırı yıpranma veya aşınma, motorda büyük hasara yol açabilecek olan triger kayışı arızasına neden olabilir. Devir-daim pompası, motordaki soğutucu sıvı sirkülasyonunu gerçekleştirerek motorun yeterince soğumasını sağlar.

Devir-daim pompasının bozulması, soğutucu sıvı kaçağına neden olabilir ve bu da aşırı ısınmaya ve hatta ana tahrik sisteminin arızalanmasına yol açabilir. Triger kayışının ve devir-daim pompasının düzenli olarak bakımının yapılması ve biri arızalansa dahi hepsinin birlikte değiştirilmesi gerekiyor, bu durum araç sahibini daha pahalıya mal olacak hasarlardan koruyor ve motorun ömrünü uzatıyor. INA Gergi Kiti, araç sahiplerini daha yüksek maliyetlerden koruyor ve araç motorun ömrünü uzatıyor.
 
Sistematik şekilde dizayn edilen INA devir-daim pompalı Gergi Kiti, servislerin triger kayışı değişimlerini tek seferde yapmasını sağlayan optimum çözüm sunuyor.
Mekanik yüzey keçesi gibi özellikle hayati bileşenlerde kullanılan sağlam ve yüksek sürtünmeye dayanıklı malzemeler, Schaeffler INA devir-daim pompasının en büyük yük koşulları altında dahi sızıntısız biçimde çalışmasını sağlıyor.
 
Schaeffler hakkında;

Schaeffler Grubu, sunmuş olduğu yüksek kalite, üstün teknoloji ve güçlü yenilikçi yaklaşımı ile otomotiv ve endüstri için küresel çapta lider bir tedarikçi konumundadır. Schaeffler Grubu, birçok endüstriyel uygulamada kullanılan rulman ve lineer sistem çözümlerinin yanı sıra motor, şanzıman, şasi uygulamalarındaki yüksek hassasiyetli komponent ve sistemleri ile birlikte “Gelecek için Mobilite” konseptine çözüm odaklı büyük katkılar sağlamaktadır. 2015 yılında yaklaşık 13,2 milyar Euro’luk satış gerçekleştiren Schaeffler, dünya çapında 85.000’den fazla çalışanı ile Avrupa’nın en büyük aile şirketlerinden biridir. 50’den fazla ülkede bulunan yaklaşık 170 konumu ile üretim tesisleri, Ar & Ge merkezleri ve satış şirketlerinden oluşan dünya çapında bir ağa sahiptir.
Schaeffler, Türkiye’deki faaliyetlerine 1986 yılında kurulan INA Rulmanları Tic. Ltd. Şti. ve aynı yıl kurulan FAG Rulmanları Türkiye irtibat ofisi ile başlamıştır. 2001 yılında FAG’ın Schaeffler bünyesine katılımıyla iki firma faaliyetlerini ortak olarak sürdürmeye başlamış ve şirket ünvanı 11 Ekim 2016 tarihinde Schaeffler Turkey Endüstri ve Otomotiv Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirilmiştir. Merkezi İstanbul’da bulunan firma, Schaeffler çatısı altındaki LuK, INA, FAG ve Ruville markaları ile Türkiye genelinde otomotiv ve endüstri sektörleri için kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Schaeffler’in Türkiye’deki öncelikli hedefleri arasında uzman çalışan kadrosu ile doğru teknolojileri sunarak mümkün olan en üst düzeydeki müşteri memnuniyetini sağlamak yer almaktadır.

 
​Bilgi Güvenliğiniz GEFCO’da ISO 27001 ile Güvence Altında
 
2016’yı Lider Bitiren TEMSA, 2017’den Umutlu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
​Bilgi Güvenliğiniz GEFCO’da ISO 27001 ile Güvence Altında
Endüstriyel lojistik ve otomotiv lojistiğinde Avrupa’da lider GEFCO, Bilgi ...
Dünyanın İkinci, Türkiye’nin İlk Metrosu Tünel 142 Yaşında
İETT’nin marka değeri, tarihi Karaköy Tüneli’nin 142’inci yılı kutlandı.
UTİKAD VE THY Kargo Ortak Çalıştay Yapacak
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, ...
 
TEMSA’dan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne 37 Opalin City
TEMSA, Şanlıurfa Belediyesi kuruluşu Belsan A.Ş’ye 37 adetlik Opalin City ...
Brisa, Servis Deneyimini Zenginleştirdi
Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, Otopratik ve Propratik servis noktalarında ...
Otokar, Yeni Otobüsü Poyraz İle Tasarruf Rüzgarı Estirecek
Türkiye'nin öncü otomotiv sanayi şirketi Otokar, 2017'ye iddialı başladı. ...
 
Dakar 2017: IVECO, Dünyanın En Zorlu Rallisinde Tekrar Podyuma Çıkıyor
Dakar Rallisinin 39’uncusu, Cumartesi günü düzenlenen on ikinci aşama ...
Geleceğin Otomobillerinde Güvenlik Mümkün Mü?
Otomotiv sektöründeki gelişmelere baktığımızda yakın zamanda bizleri büyük ...
DAF Tayvan'da 5.000’inci, DAF Kamyonu Üretti
DAF Kamyon, Tayvan'da etkileyici bir büyüme yaşıyor. 5.000'inci kamyon, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylertürkiyetrucklkwnewssrc haberler Kamyondikkat