Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Aralık 2007 Perşembe - 00:00

Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan MAN'da!

Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan MAN da!

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, geçtiğimiz günlerde MAN Türkiye Fabrikası’nı ziyaret etti. Türkmenistan’dan dönen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, MAN Türkiye’de yöneticileri ile görüşerek rekabet gücü yüksek ve katma değer üreten firmaları destekleyeceklerini, MAN Türkiye’nin bu anlamda önde gelen firmalardan biri olduğunu söyledi. Hükümet olarak böyle firmalara önem verdiklerini belirten Çağlayan, uluslararası alanda rekabeti destekleyecek teşviklerini artıracaklarını ve MAN Türkiye’nin bundan büyük faydalar sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Toplantıda MAN Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Jens Foerst firma hakkında bilgiler verdi. Üretim ayağında yönetimi Gottfried Kastner ile paylaştığını belirten Foerst, MAN’ın çehresinin artık değiştiğini söyledi. Foerst, “MAN artık bir Alman şirketi olmaktan çıktı. Globalleşen dünyaya ayak uyduran şirketimiz artık uluslararası çehresiyle müşterilerimize hizmet veriyor. Amacımız Almanya dışındaki pazarlarda da gücümüzü artırmak ve lider üreticilerden biri durumuna gelmek. Bu bağlamda Ankara’daki fabrikamız çok büyük önem arz ediyor. Bildiğiniz gibi Ankara’daki kamyon üretimimizi sonlandırarak otobüs üretimine konsantre olduk. Şirket içi yaşanılan bir dizi değişikliğin ardından üretim ve satış yönetimini ayırarak hizmet kalitemizi arttırmayı amaçladık.” dedi. Akyurt’ta bulunan fabrikanın çok büyük öneme sahip olduğunu, Orta Doğu ve Uzak Doğu’ya uzanmalarında büyük rol oynadığını ifade eden Foerst, bu nedenle Ankara’daki fabrikayı bütün dünya pazarlarına yönelik bir fabrika haline getirme idealleri bulunduğunu anlattı. Kamyon üretimin durdurulmasının ardından otobüs üretimine odaklandıklarını ifade eden Foerst, önümüzdeki yıl içerisinde 20 milyon Euro tutarında bir yatırım öngördüklerini de sözlerine ekledi. Otobüslerin korozyona karşı korunmasında yeni bir sistemi hayata geçirecek olan MAN Türkiye, öngörülen yatırımın ardından bu sistemi uygulayan nadir otobüs üreticilerinden biri olacak. 2007 yılının MAN Türkiye açısından son derece başarılı geçtiğini ve bu yıl verimi yüzde 18 artırdıklarına işaret eden MAN Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı sayın Jens Foerst, Ankara’daki fabrikanın öneminin daha da artacağını ve önümüzdeki yıl bir modelin daha üretimini Ankara’da gerçekleştirmeyi istediklerini sözlerine ekledi. 

 
Cilvegözü Gümrük Kapısı Tesisleri Açıldı
 
Iveco’dan 'Kış Bakım Günleri'nde Sürpriz Avantajlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bustreylertürkiyetrucklkwşoförnewskamyonumdikkat