Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Kasım 2020 Perşembe - 14:05

Sanayi Bölgelerinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Artırıldı

Kent genelinde toplum sağlığını önceleyen ve salgın hastalıklarla etkin mücadele yürüten Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkent'te bulunan sanayi bölgeleri Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte edilmeye başlandı.

Sanayi Bölgelerinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Artırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını sebebiyle gerçekleştirilen dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Toplum sağlığını önceleyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Başkent’te vaka artışı nedeniyle sanayi bölgelerindeki iş yerlerinde de dezenfeksiyon çalışmalarını artırdı.

            

HİJYEN ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

   Ankara’da bulunan sanayi sitelerinde hijyen seferberliği başlatılırken, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri hem sanayi çalışanlarının hem de vatandaşların sağlığı için dezenfeksiyon işlemlerini titizlikle yürütüyor.

    İş yerlerinde çalışanların kullandığı ortak alanlar dahil makine ve teçhizatların yer aldığı tüm noktalarda dezenfeksiyon işlemi uygulanıyor. Ortak kullanım alanlarında titiz bir temizlik çalışması yaptıklarını ve yeni gelen talepleri de değerlendirerek temizlik programına dahil ettiklerini belirten Sağlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Şener, şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren Ankaralıların yoğun şekilde kullandığı ortak yaşam alsnlarında düzenli olarak Covid-19 kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları yapıyoruz. Başkent esnafının yoğun bir şekilde faaliyet gösterdiği Şaşmaz Oto Sanayi, OSTİM, Otonomi, Hurdacılar Sitesi ile Başkent, Sincan ve İvedik Organize Sanayi Bölgelerinde bulunan iş yerlerini dezenfekte etmeye başladık. Dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarumız periyodik aralıklarla devam edecek.”

 

 SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

    Mart ayında başlayan salgın sonrası Başkent’te alınan önlemlerle esnafa yönelik destek çalışmalarına imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür eden sanayi esnafı memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Recep Atmaca (Ankara Ticaret Odası Motorlu Kara Taşıtları Servis, Bakım ve Onarım Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı): “Esnaf ve müşterilerimizin sağlığı açısından Büyükşehir Belediye Meclisimize sunduğumuz talep doğrultusunda bizlere dezenfeksiyon desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a ve Belediye Meclisimize teşekkür ediyorum.”

-İbrahim Özçelik (Otomotiv Yedek Parça Perakendecileri Meslek Komitesi Başkanı): “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ın pandeminin başlamasından bu yana Şaşmaz Oto Sanayisi ve diğer sanayi bölgelerine verdiği desteği her zaman arkamızda hissettik. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün de ekipleri sahada, geldiler hijyen konusunda bize destek sağlıyorlar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.” 

-Davut Ağırsoy (Şaşmaz Oto Sanayi Esnafı): “Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından çok memnunuz. Sağ olsun Mansur Başkanımız bizleri hiç boş bırakmadı. Elinden geldiğince temizlik konusunda bizlere desteğini sürdürüyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.”    

-Adem Ağırsoy  (Şaşmaz Oto Sanayi Esnafı): “Büyükşehir ekipleri belirli aralıklarla gelip hijyen çalışmaları yapıyor. Ne ihtiyacımız olursa telefon ettikten sonra 1 saat içinde ekipleri gönderip temizlik konusunda bize yardımcı oluyorlar. Mansur Başkanımız her zaman yanımızda, desteğini hiç eksik etmiyor.”

-Elvan Tetik (Şaşmaz Oto Sanayi Esnafı): “Büyükşehir ekipleri tarafından ikinci kez iş yerimizde temizlik çalışması yapılıyor. Bundan sonra da devamını bekliyoruz. Mansur Başkanımıza teşekkür ediyoruz." 

 

 
Avusturya Kabotaj Geçiş Belgeleri Tükendi
 
Rusya Transit Geçiş Belgeleri Tükenmek Üzere
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Krone, Treyler İnovasyon 2021 Ödülleri’nde Güvenlik Kategorisinde Ödül Aldı
Treyler İnovasyon 2021 Ödülleri sanal ortamda gerçekleştirilen törenle ...
Bulgaristan ve Macaristan 3.Ülke Geçiş Belgeleri Tükenmek Üzere
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), 107 adet Bulgaristan 3.Ülke geçiş ...
Polatlı Suyu İçin İlk Kazma Vuruldu
   Başkent Ankara’ya bir saat mesafede bulunmasına karşın yıllardan beri ...
 
Avrupa’nın Tedarik İçin Tercihi Türkiye
Dünyanın önde gelen 200 markası ile yapılan araştırmada, tedarik için ...
Keçiören Belediyesi Parkları Kışa Hazırladı
Keçiören Belediyesi ilçe genelindeki 513 adet parkı ağaçlarla ve kış çiçekleriyle ...
Ekim Ayında Hafif Ticari Araç Pazarı Yüzde 102,6 Arttı
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Ekim ayı hafif ticari ve otomobil ...
 
Büyükşehir’in Merkez ve İlçelerde Hijyen Desteği Sürüyor
Ankara Zabıtası, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında toplum sağlığını ...
TÜVTÜRK Adını Kullanarak Araç Sahiplerini Dolandıran Şebeke Yakalandı
TÜVTÜRK’ün adını kullanarak kurdukları sahte internet siteleri aracılığıyla, ...
Keçiören Belediyesi Atık Yağları Geri Dönüştürüyor
Bitkisel atık yağların geri dönüşümü için çalışmalarını kesintisiz sürdüren ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler Kamyontruckdikkatbuskamyoncusrclkwsondakika