Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Ocak 2021 Cuma - 11:05

Şah Lojistik Uluslararası Denizyolu Taşımacılığında Çalışmalarına Devam Ediyor

Tüm dünya genelinde son dönemlerde ortaya çıkan ve topyekün mücadele ile önüne geçilmeye ve önlem alınmaya çalışılan salgın hastalık tüm sektörlerde olduğu gibi denizyolu taşımacılığında da birtakım işlevsel sıkıntılara yol açtı. Tüm dünya ülkelerinin özellikle sınır giriş çıkışlarında aldıkları yoğun önlemler taşımacılıkta birtakım aksaklıkları beraberinde getirdi.

Şah Lojistik Uluslararası Denizyolu  Taşımacılığında Çalışmalarına Devam Ediyor

 

Ülkemizin dış ticaret alanındaki çalışmalarının bel kemiği durumunda bulunan taşımacılık sektörü kara, hava, deniz ve demiryolu gibi tüm kolları gerektiği şekilde kullanılıyor. Karayolu ile yapılan taşımacılığın bir hayli üzerinde potansiyeli bulunan denizyolu taşımacılığı deniz aşırı ülkelerin tamamı ile yapılmakta, sevkiyatlar roro veya konteyner taşımacılığı gibi iki farklı isimle sınıflandırılmakta.

Ülkemizin Arap yarımadası ülkeleri, İtalya ve Fransa gibi birçok ülke ile roro taşımacılığı çalışmaları olduğu gibi konteyner nakliyesi ile gemi taşımacılığı da önemli ölçüde yer buluyor. Türkiye’nin Akdeniz, Ege Denizi, Marmara Denizi ve Karadeniz’de bulunan tüm limanlarından Avrupa, Asya, Afrika, Avustralya ve Amerika kıtalarının tamamına ihracat ve ithalat giriş çıkışlı gemi taşıma çalışmaları yapılmakta.

Ülkemize bağlı limanlardan gerek Türk bayraklı gerekse gemi kaydı bulunan tüm ülkelere ait bayraklara sahip bulunan gemiler ile yapılmakta olan konteyner taşıma servisleri tonluk ve gros tonluk gemiler vasıtası ile yapılıyor. Denizyolu taşımacılığı fiyatları çok sayıda gemi sahibi kuruluşun ve acentenin bulunuyor olması sebebiyle büyük bir rekabet ortamı bulmuş olması, ihracatçı ve dış ticaret firmaları bu rekabetten olumlu çıkarımlarda bulunmalarına vesile olmuştur.

Dünya genelinde geçerli markalar ile ülkemiz özelinde marka haline gelmiş çok sayıda gemi acentesi konteyner ve roro çıkışlarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Özellikle Mersin Limanı gibi önemli limanlarımız aracılığı ile ihracat ve ithalat gemi acenteliği yapan firmalar arasında bulunan Şah Lojistik kara ve demiryolu nakliyesi alanlarında göstermiş olduğu performansı aynı ile denizyolu taşımacılığında da ortaya koyuyor. Denizyolu nakliyesinde marka olmuş çok sayıda gemi acentesi ile yaptığı iş birliği çerçevesinde roro ve konteyner nakliye hizmetleri sunan firma ülkemiz genelinde faaliyet gösteren birçok ihracatçı firmanın tedarikçiliği görevini de yapıyor.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye firmaları

 
Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, "Tüm Siparişleri Aksatmadan Başarı ile Gerçekleştirdik"
 
Kazakistan'a Girişlerde PCR Testi Zorunluluğu Getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye-Makedonya Arası Komple Tır ve Grupaj Servis Çalışmaları
Balkan ülkelerinin birçoğunda olduğu gibi ülkemizin Makedonya ile olan ...
Yekaş Fides Global Logistics CEO’su Murat Güler, ''Anlaşma İki Ülke Arasındaki Taşımaları Artıracak ve Lojistik Sektörüne Olumlu Yansıyacak''
Türkiye ile İngiltere arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, lojistik ...
Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, "Lojistik Merkezleri Türkiye’nin Rekabet Gücünü Avrupa’da Önemli Oranda Artıracak"
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında, ...
 
Şah Lojistik Türkiye-İtalya Arası Lojistik Çalışmalarını Sürdürüyor
Ülke olarak uzun yıllardır ticari ve ikili ilişkiler içerisinde bulunduğumuz ...
Mark Multimodal’in Genel Müdürü Onur Güvenler,Türkiye Rusya ve Ukrayna’ya Yıllık İhracatını 15 Milyar Dolar Düzeyine Çıkarabilir
Türkiye’nin Rusya ve Ukrayna’ya ihracatı pandemiye rağmen yüzde 3 artış ...
OMSAN Lojistik, Marmaray ile Deniz Altından Otomobil Taşıyarak Dünyada Bir İlki Gerçekleştirdi
Türkiye’de demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesine sahip ilk özel ...
 
Kırkayak Kamyon ve Dorse Ölçülerine Dair Güncel Detaylar
Yurt içi ve uluslararası alanda yük taşımacılığı genel itibarı ile karayolundan ...
FXNAK Lojistik Ukrayna TIR Nakliyesinde Taşımacılık Çözümleri Sunuyor
Türkiye’den Ukrayna nakliye çalışmalarına hız kesmeden devam eden FXNAK ...
Türkiye’den Türkmenistan’a Karayolu ile Yük Taşımacılığı
2020 yılı başı itibarı ile ilk olarak Çin’de görüldükten kısa süre sonra ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatşoförnewstürkiyetruckKamyonsrcsondakikalkw