Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Ağustos 2022 Perşembe - 10:29

Şah Lojistik, Özbekistan Nakliye İhtiyaçlarında Müşterilerin Yanında Yer Almaya Devam Ediyor

Uluslararası nakliye ve lojistik hizmetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Şah Lojistik, Özbekistan nakliye ihtiyaçlarında müşterilerin yanında yer almaya devam ediyor. Lojistik sektöründe doğan her türlü nakliye ihtiyaçlarına çözümler üreten firma, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şah Lojistik, Özbekistan Nakliye İhtiyaçlarında Müşterilerin Yanında Yer Almaya Devam Ediyor

Lojistik sektöründe faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdüren Şah Lojistik, her türlü nakliye hizmetini müşterilerine sağlarken,  lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılık hizmetlerini sunmaya devam ediyor.

Taşımacılık faaliyetlerini müşterilerin yükleri doğrultusunda planlamayan, sürecin sağlıklı bir şekilde sonlandırılması için gerekli tüm çalışmaları yapan firmanın amacı; “Yüklerin sağlıklı bir şekilde alıcılara ulaştırılması”. Bu doğrultuda gerekli planlamalar yapılıyor, yüklerin sigortalı bir şekilde taşınması sağlanıyor ve olası durumlara karşı müşteri mağduriyetinin de önüne geçiliyor. Şah Lojistik, nakliye hizmetlerini karayolu, denizyolu havayolu, demiryolu aracılığı ile gerçekleştirirken; Özbekistan nakliye firmaları arası ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerine göre taşımacılık türü belirliyor.

Özbekistan nakliye firmaları arası ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerine göre taşımacılık türü belirlenmektedir. Şah Lojistik, Türkiye – Özbekistan ithalat ve ihracat faaliyetlerinde yer alıyor. İthalat ve ihracat faaliyetleri kapsamında sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden biri olan parsiyel nakliye, Şah Lojistik tarafından Özbekistan nakliyesinde de güvenle sağlanıyor ve müşterilerin ürünlerinin sorunsuz bir şekilde alıcılarına ulaşıyor. Parsiyel nakliyenin, maliyet avantajı sağlaması nedeni ile günümüzde sıklıkla talep edilen nakliye hizmeti olması dikkat çekiyor.

Lojistik firmaları sektöründe ithalat ve ihracat faaliyetleri kapsamında frigo nakliye ihtiyaçları da yer alırken, Şah Lojistik Özbekistan nakliye hizmetlerinde müşterilerine frigo nakliye imkanı sağlıyor. Türkiye – Özbekistan arası taşınacak olan gıda ürünlerini bozulmadan ulaştırıyor.

Frigo nakliye hizmetlerinin oldukça hassas bir taşımacılık türü olduğu göz önüne alındığında, firma bünyesinde yer alan profesyonel ekip tarafından yapılan gerekli planlamalar doğrultusunda, ürünler için gerekli ısı koşullarını sağlayarak, kalitesini yitirmeden ürünleri güvenle alıcısına ulaştırıyor.

Diğer taşımacılık türlerine göre birçok avantaj barındıran ve bu açıdan sıklıkla tercih edilen bir taşımacılık türü olan karayolu taşımacılığı Türkiye-Özbekistan arasında da en çok tercih edilen mod olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu imkanları sağlayan firma aynı zamanda; kapıya teslimat, depodan depoya teslimat, hızlı ve güvenli taşımacılık imkanı, müşteri bilgilendirmelerinin yapılabilmesi, uygun taşımacılık maliyeti sunması gibi birçok avantajları da müşterilerine sunuyor.

 

“Şah Lojistik olarak müşterilerimize nakliye süreçlerinin birçok aşamasında gerekli destekleri sağlamakta ve Özbekistan nakliye fiyatları olarak en uygun fiyatı sunmak için gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerin toplanması, depolanması, paketlenmesi, dağıtılması, nakliye süreçleri için gerekli evrakların hazırlanması, sigorta ve gümrükleme işlemlerinin yapılması, müşteri bilgilendirmelerinin sağlanması gibi her konuda gerekli hizmetleri sunuyoruz.”

 

Siz de Şah Lojistik tarafından sağlanan tüm avantajlardan faydalanmak ve taşımalarınızı güvenle yaptırmak için buraya tıklayın!

https://www.sahlojistik.com/

 

 
Azerbaycan Geçiş Belgeleri Hakkında Bilgilendirme
 
Yolcu Otobüsü Tıra Arkadan Çarptı: Muavin Öldü, 43 Kişi Yaralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Batu International Logistics Uzun Tır Kuyruklarını Minivan ile Baypas Ediyor
Batu International Logistics, Türkiye’den Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli ...
Bulung Logistics Yüzde 140 Büyüdü, 320 Milyon Lira Yatırım Yapacak
Bulung Logistics’in Türkiye’deki cirosu bu yılın ilk yarısında yüzde 140 ...
Irak Nakliye ve Lojistik Hizmetlerine Nakliye Rehberi ile Ulaşın!
Uluslararası alanda nakliye hizmetleri sağlayan lojistik firmaları Irak ...
 
UBAK İzin Belgeleri Üçüncü Ülke Başvurularında Son Tarih 7 Ekim
UND, 1 Ekim - 31 Ekim 2022 tarihinde yapılacak 2023 yılı UBAK izin belgesi ...
Dinçer Lojistik CTO’su Murat Şencan, ''RPA Eğitimi Alan Çalışanlarımız Robotlaştırma Yetkinliğine Sahip Olacak''
Türkiye lojistik sektörünü geleceğe taşıma vizyonuyla teknolojisini yenilikçi ...
Şah Lojistik'ten Yükleriniz İçin Metreküp Hesaplama Uygulamaları
Lojistik sektöründe nakliyesi gerçekleşecek yüklerin maliyetlerinin hesaplanmasında ...
 
Almanya Nakliye ve Lojistik Firmaları Nakliye Rehberinde
Uluslararası lojistik faaliyetlerin sıklıkla gerçekleştirildiği ülkelerden ...
Mars Sürücü Akademisi İlk Mezunlarını Verdi
Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Mars Logistics tarafından ...
DHL, Coldplay'in Music Of The Spheres Dünya Turnesi'nin Resmi Lojistik Ortağı Oldu
Sürdürülebilir lojistik ve taşımacılık çözümlerindeki kapsamlı uzmanlığıyla ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncubustreyler haberler şoförkamyonumtürkiyedikkatfahrer