Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Nisan 2011 Pazartesi - 09:03

SORUMLU ÜNLÜLERE PLAKET

Ulaştırma Bakanlığı’nın koordinasyonunda trafikte sorumluluk bilinci geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen “Trafikte Sorumluluk Hareketi”ne destek veren ünlüler ve medya kurumlarına teşekkür plaketi verildi.

SORUMLU ÜNLÜLERE PLAKET

T.C. Ulaştırma Bakanlığı koordinasyonunda, trafikte sorumluluk bilinci alanında çalışma yapan kurum ve kuruluşlar işbirliğinde hayata geçirilen Trafikte Sorumluluk Hareketi’nin kısa zamanda geniş bir çevreye ulaşmasında emeği geçen gönüllü destekçiler, T.C Ulaştırma Bakanlığı, projeye paydaş olan kurumların temsilcileri ve TÜVTURK üst düzey yöneticilerinin katıldığı bir törenle ödüllendirildi.

Ünlü gönüllüler ödüllendirildi

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Vekili Talat Aydın Trafikte Sorumluluk Hareketi’nin tanıtım filmlerinin yönetmeni Ezel Akay’a ve filmlerde gönüllü rol alan Kenan Işık’a katkıları nedeniyle teşekkür ederek plaketlerini verdi. Filmlere destek veren Kenan İmirzalıoğlu, Osmantan Erkır ve Hepsi Grubu adına plaketlerini temsilcileri aldı. 26 kanalda 3 binden fazla kez yayınlanan Kaza adlı filme yoğun bir duygu katan Nessum Dorma aryasını yorumlayan Ferhat Göçer de teşekkür plaketini temsilcisi eliyle aldı. 

" Trafikte Sorumluluk canlı bir organizma gibi her an canlı tutulmalı"

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Vekili Talat Aydın yaptığı konuşmada Trafikte Sorumluluk Hareketi’nin başladığı 4 Mayıs 2010 tarihinden bu yana yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi . Daha önceleri araç muayene sisteminin yürümediğini, ilkel yollarla yapıldığını söyleyen Aydın, şimdi ise bu sistemin devlet denetiminde özel sektör eliyle yapıldığını ve çok başarılı olduğunu söyledi. “Bugüne kadar 13 milyon araç muayene edildi. Bu bir dünya rekorudur. Şu anda araç muayene sistemimiz dünyanın en iyisidir. Önceleri yeni sistem tepki çekti ama halkımız her iyi şey gibi bunu da benimsedi”” diye konuşan Aydın bu sistemin eskisi gibi göstermelik olmadığını başarıyla yürüdüğünü söyledi. Trafikte Sorumluluk Hareketi’nin 4 Mayıs 2010 tarihinde başladığını hatırlatan Aydın, “ Hareketimiz kar topu gibi büyüyerek devam ediyor, gelişiyor. Trafikte sorumluluk canlı bir organizma gibidir. Sürekli canlı ve hayatta tutulması gerekir. Bu harekete destek veren kültür ve sanat adamlarımıza buradan teşekkür ederiz.” dedi. 

“TÜVTURK olarak projeye dâhil olmaktan mutluluk duyuyoruz”

İstanbul Maslak Sheraton Oteli’nde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan TÜVTURK Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen de “TÜVTURK olarak böyle bir projenin parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Konuyla ilgili kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin katılımının önemine dikkat çeken Yerdelen, projenin toplumu trafikte sorumlu davranmaya davet ettiğini dile getirdi.

Farklı sektörlerden projeye destek

Erman Yerdelen, başta tanıtım filmlerini gönüllü yayınlayan TV kanalları ve radyo istasyonlarının temsilcilerine ve diğer destekçi kurumlara Türkiye için hayati öneme sahip bu projeye verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Törende Trafikte Sorumluluk Hareketi’ne mekân desteği veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da teşekkür plaketini, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Vekili Talat Aydın’dan aldı. Kampanya filmlerini ve radyo spotlarını gönüllü yayınlayan TV kanalları ile radyolar da teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. Projeye araç desteği sağlayan Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu ve TIR desteği sağlayan Scania Genel Müdürü Tolga Şenyücel’e de teşekkür plaketi Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürü Ali Rıza Yüceulu tarafından verildi. Törende plaket alanlar arasında TAV Havalimanları Holding A.Ş de vardı.

Proje paydaşlarla büyüyor

Trafikte Sorumluluk Hareketi, trafikte can güvenliği gibi çok boyutlu bir sorunu her biri konusunda uzman paydaşlarla çözmeyi amaçlıyor. T.C. Ulaştırma Bakanlığı ve Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü başta olmak üzere; İçişleri Bakanlığı ve bağlı Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜRKAK, Emniyet Genel Müdürlüğü; Milli Eğitim Bakanlığı; Çevre ve Orman Bakanlığı; Sanayi ve Ticaret Bakanlığı da kendi iştigal alanlarındaki konularda destek veriyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, gibi sivil toplum kuruluşları ile Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Erzincan Üniversitesi de projenin paydaşları arasında bulunuyor.

Trafikte Sorumluluk Hareketi Yurtdışına da açıldı

Ödül töreninin ardından Trafikte Sorumluluk Hareketi’nin 4’ncü Paydaşlar Toplantısı gerçekleştirildi. Paydaşlar toplantısına bu yıl uluslar arası organizasyonların ve yabancı sivil toplum kuruluşların ilgisi de büyüktü. Toplantıya Dünya Sağlık Örgütü, Yunanistan Yol Güvenliği Enstitüsü ve Cenevre merkezli Uluslararası Yol ve Ulaşım Birliği temsilcileri gözlemci olarak katıldı.

 
KAMYON PAZARI %176 BÜYÜDÜ
 
SAMSUN ÇÖZÜMÜ OTOKAR’DA BULDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAMYON PAZARI %176 BÜYÜDÜ
Otomotiv Sanayicileri Derneği (OSD), Mart ayına ait otomotiv sanayi verilerini ...
2011 YILINDA 40 YENİ İSTASYON
2011 yılında akaryakıt pazarına paralel büyüme hedeflediklerini belirten ...
İLK DOLUM PETROL OFİSİNDEN
Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün öncülerinden Petrol ...
 
BAKAN YILDIZ, SHELL SİMÜLATÖRÜNDE
Shell, enerji sektörünün dev buluşması Petroleum İstanbul Fuarı’ndaki ...
LOJİSTİK KÖY İÇİN BEŞ SEÇENEK
Lojistik Köy Projesi için belilenen beş seçeneğe rağmen nihai karar henüz netleşmedi.
FRENİ PATLAYINCA POLİSİ ARADI
Rampadan inerken freni boşalan kamyonun şoförü, 155 Polis İmdat hattını ...
 
PAMCENTUR’UN TERCİHİ “İNCİ BEYAZI”
İzmir’in öncü turizm taşımacılarından Pamcentur, Anadolu Isuzu İzmir Bayisi ...
HAFİF TİCARİ SATIŞLARI % 76.3 ARTTI
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre hafif ticari araç ...
ÖZTATLI’DAN ÇİFTE TESLİMAT
Erollar Madencilik ve Gözde Madencilik şirketleri araç filolarını, BMC ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctürkiyenewsdikkatkamyonumtreylertruckfahrersondakika