SHELL'in hedefi Guiness Rekorlar Kitabı
SHELL, GUINNESS REKORLAR KİTABI'NA GİRMEYE HAZIRLANIYOR Shell, 15 Ekim 2011 tarihinde dünyanın 10 ülkesinde eş zamanlı olarak 'FuelSave Yakıt Tasarrufu Günü' etkinliğini Ortaköy Meydanı'nda saat 10:30’da gerçekleştirecek. Shell ayrıca bu etkinlik ile 'Dünyanın En Kalabalık Yakıt Tasarrufu Eğitimi'ni yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor. Guinness yetkilileri bu rekor denemesi için etkinlik boyunca eğitimleri izleyecekler.
- | Kamyonum
FuelSave Yakıt Tasarrufu Günü etkinliğinin Türkiye ayağında Burcu Esmersoy ve Ethem Genim’in katılımıyla gerçekleşecek eğitimde yer alacak Türk sürücüler, 'Dünyanın En Kalabalık Yakıt Tasarrufu Eğitimi' Guinness dünya rekoru denemesi için bir araya gelecekler.
Dünya rekoru denemesine katılmak isteyen sürücüler www.shell.com.tr internet adresinden kayıt yaptırarak bu etkinlikte yer alma ve süpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar.
Shell’in 'Dünyanın En Kalabalık Yakıt Tasarrufu Eğitimi' Guinness dünya rekoru denemesi, Türkiye’nin yanı sıra, Hollanda, Almanya, İngiltere, Danimarka, Singapur, Hong Kong, Tayland, Malezya ve Filipinler’de, aynı anda gerçekleştirilecek.






YORUMLAR
Yorum Yap