Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Haziran 2015 Pazartesi - 15:17

Renault Trucks’tan 130 Araçlık Dev Teslimat

Afet Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Alternatif Lojistik, Koçaslanlar Otomotiv ile yapmış olduğu işbirliği sonucunda 130 adet Renault Trucks T460 çekiciyi filosuna ekledi.

Renault Trucks’tan 130 Araçlık Dev Teslimat

Uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimini, 2012 yılında bir araya getiren Alternatif Lojistik, yurtiçi entegre lojistik hizmetleri alanında; tedarik zinciri çözümleri, serbest depolama hizmetleri, komple taşıma, parsiyel dağıtım, mikro dağıtım operasyonlarında kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.
Renault Trucks, Koçaslanlar Holding ve Alternatif Lojistik yetkililerinin katıldığı teslimat töreninde imzalanan protokol ile Alternatif Lojistik, 25 araçlık filosuna 130 adet Renault Trucks T460 çekici ekledi. 
Yapmış olduğu işbirliğinden oldukça mutlu olduğunu dile getiren Altnernatif Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dertli, 14 milyon Euro’luk yatırım ile lojistik sektöründe daha da emin adımlarla ilerleyeceğini dile getirdi. Dertli, önceliklerinin müşterilerinin isteklerini anlamak ve buna göre eksiksiz hizmet vermek olduğunu vurguladı. Bu sebeple, filorını 2015 Uluslararası Yılın Kamyonu seçilen Renault Trucks T serisini tercih ettikllerini belirtti.
Ahmet Dertli, “Türkiye’den karayolu ile yapılacak olan tüm yardım malzemelerini taşıma organizasyonunu da gerçekleştiriyoruz. Afet Lojistik alanında verdiğimiz hizmetin ülkemiz için öneminin bilincinde olarak çalışıyoruz. Ticari boyutun ötesinde milli bir iş yapıyor olmanın gururunu da yaşıyoruz” dedi.
Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks araçları ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile kendi bölgelerinde taşımacılık sektörünün tercih sebebi olmaya artarak devam eden Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise “Alternatif Lojistik ile iş birliğimizin bugün gerçekleştirilen bu denli büyük bir teslimatla sürmesi bizim için gurur verici. Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmak. Verdiğimiz hizmetin ciddiyetinin bilinci ile Koçaslanlar Renault Trucks olarak Bursa, Balıkesir, Denizli, Düzce, Eskişehir, İzmir ve Kocaeli’nde bulunan satış ve satış sonrası hizmet noktalarımızda 7/24 müşterilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.
Volvo Grup Kamyonları Doğu Pazarlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı yaptığı konuşmada; lojistik sektörünün ülkemiz açısından önemli bir iş kolunda faaliyet gösteren Alternatif Lojistik’e bu büyük yatırımlarında Renault Trucks’ı tercih ettikleri için teşekkür ile söze başladı. Ayrıca, 7 yıl süren çalışmaların ve büyük yatırımın eseri olan Renault Trucks T serisinin kalitesi, sağlamlığı ve ticari anlamda müşteriye kazandıracaklarından bahseden Büyükakıncı, uzun yıllardır başarılı bir iş ortaklığı sürdürdükleri Koçaslanlar Otomotiv’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 

 
Lojistik, Hıdır Usta’nın DNA’sında var
 
Ticaretin Kaplanı: Yeni Isuzu Tora
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lojistik, Hıdır Usta’nın DNA’sında var
“Yedek Parça Deponuz” sloganıyla Türkiye genelinde lojistik ağlar ören ...
Boş Zamanların Hobisi: Film İzleme Keyfi
Boş Zamanların Hobisi: Film İzleme Keyfi
Hastalya Otomotiv yeni tesisini Dalaman’da hizmete açtı
Mercedes-Benz Türk Bayii Hastalya Otomotiv Antalya ve Denizli’den sonra ...
 
Iveco’dan Hatay’da Büyük Organizasyon
Iveco Türkiye Gaziantep yetkili satıcısı Üstün-İş Hatay’da gerçekleştirdiği ...
100 yıl çalışabilen otomobil!
ABD’de bir şirket, toryum ile 100 yıl yakıtı bitmeden çalışabilen bir ...
Mercedes-Benz Türk, Çağan Irmak ile bir ilke imza atıyor
Mercedes-Benz Türk kamyonculara Çağan Irmak'la teşekkür ediyor. Şirket, ...
 
İstanbullular’a arabayı garajda bıraktıracak araştırma
İstanbul’da toplu ulaşımla günde 6 milyon yolculuk yapılıyor. Günde 3,5 ...
Siemens Intertraffic 2015’te
Dünya çapında hayata geçirdiği akıllı ulaşım sistemleriyle 2 milyar insanın ...
Bulgaristan Gümrüğü S.O.S. Veriyor!
Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki 150Milyar $’lık toplam dış ticaretin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonbustreylerlkwsrckamyonumşoförkamyoncutruck