Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Eylül 2007 Çarşamba - 00:00

Renault Trucks 10 Yıldır Türkiye'de

Renault Trucks 10 Yıldır Türkiye de

Türkiye’deki varlığının 10. yılını 10 Eylül akşamı Rahmi Koç Müzesi’nde verdiği davetle kutlayan Renault Trucks 113 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini müşterilerine güçlü ve kaliteli araçlar sunmak için kullanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de yatırım kararını kesinleştiren Renault Trucks  kalıcı olmak için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa gelecekle ilgili çok iddialı ve ayakları yere basan proje ve hedeflerinin olduğunu belirterek “ Bir markanın hizmet verdiği ülkede geleceğini belirlemesi için 10 yıl gerekli bir süredir. O markanın kendini kanıtlaması, müşteriler ve sektör tarafından kabul görmesi için bu süre için yeterli ve gereklidir. Biz bu süreyi bugün tamamlamış bulunuyoruz” dedi. Costa, Türkiye’deki stratejik ortaklarının Karsan’ın olduğunu söyleyerek “ Karsan fabrikasında başlangıçta yılda 5000 adet üretilecek Premium Uzunyol, Kerax Ve Lander kamyonlarımız hem Türkiye’de hem de çevre ülkelerde pazarlanacak. Yerli olarak üretilecek kamyonların yaklaşık yarısını iç pazarda satmayı hedefliyoruz.” diye konuştu. Gino Costa ayrıca  ilerleyen dönemde  Renault Trucks’ın Türkiye’deki pazar payını üç katına çıkarmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

 
Hasmer Otomotiv'den Axor Filo Teslimatı
 
Almanya Berlin'de Araçlara Egzoz Standardı Geliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bus haberler truckkamyonumKamyonnewssrcfahrerşoför