1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Psikoteknik Test Belgesi Denetimleri Yeniden Ertelendi!

Psikoteknik Test Belgesi Denetimleri Yeniden Ertelendi!

Bilindiği üzere, Sağlık Bakanlığının onayı sonrasında Polis Trafik Birimleri (PolNet/PolCep), Jandarma Trafik Birimleri (JTBS) üzerinden sorgulamalarının yapılarak, geçerli Psikoteknik Değerlendirme Raporu olmayan şoför ve firması hakkında 4925 Sayılı Karayolu Taşıma Kanununun 26’ncı maddesi (I) bendi gereğince yapılacak denetimlerin yaşanan yoğunluk nedeniyle 03.02.2020 tarihine ertelenmişti.

  • | Kamyonum

Ancak, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE İmzalı 29.01.2020 tarih ve 2212 Sayılı yazı da; Sağlık Bakanlığı, İl ve İlçe Sağlık Müdürlükleri, İçişleri Bakanlığı ve E-Devlet Sistemi üzerinden yapılan kontrollerde raporların “Onaysızdır” ibaresinin yeralması nedeniyle ilgili kurumlara onaylatılmasının belirli bir zaman aldığı, bu zaman dilimi içerisinde onayı eksik olarak görülen rapor sahiplerinin yapılacak trafik denetmelerinde il/ilçe sağlık müdürlüklerine yönlendirilmesi durumlarında sorunlar yaşanacağı değerlendirildiğinden mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla 03.02.2020 tarihinin 26.06.2020 tarihine kadar uzatılmıştır.  

YORUMLAR

Turan ersoy

Şu na Para lazım değil. Siz bu tarihe kadar bu paraları yatıramazsınız. Size biraz daha zaman veriyoruz değil millet parasını paşa paşa gitsin yatırsın.

Harun göre

2018 de alınan piskoteknik raporları nezaman sisteme girer maduruz

Ali İhsan Kaman

Habire uzatıyorlar bu gidişle piskoteknik belgesini iptal ederlerse şaşırmayın. Alanların parası köy sandığına

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz