Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Eylül 2013 Cuma - 09:18

Plaka ile hasar sorgulama araç sahibi öğrenme

Plaka ile hasar sorgulama araç sahibi öğrenme işlemleri bir biri ile bağlantılı olarak kullanılmakta olan iki sorgulama hizmeti olarak görülmektedir. Bu sorgulama hizmetlerinin asıl amacı plaka sorgulama yardımı ile araca yönelik bilgilerin öğrenilmesidir.

Plaka ile hasar sorgulama araç sahibi öğrenme

 
Plaka ile hasar sorgulama araç sahibi öğrenme işlemleri bir biri ile bağlantılı olarak kullanılmakta olan iki sorgulama hizmeti olarak görülmektedir. Bu sorgulama hizmetlerinin asıl amacı plaka sorgulama yardımı ile araca yönelik bilgilerin öğrenilmesidir. Sizlere bu yazımızda plaka ile gerçekleştirilen bu hizmetlere yönelik detaylar hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.  Birçok insan almış olduğu ikinci el aracın daha önceden bir kazaya uğrayıp uğramadığı bilgisine sahip değildir. internet üzerinden araç ile ilgili bilgilerin öğrenildiği www.plakasorgulamasi.com Aracı almadan önce öncelikli olarak yapılması gereken bir takım şeylerin olduğu bir yapı olarak tercih edilmektedir.

Bunun için sizlere önerebileceğimiz mecradan araç plakasını sisteme girerek sorgulama hizmeti yapılabilmektedir. (plakasorgulamasi) Bunlardan biri ve araç sahiplerinin yoğun olarak gerçekleştirdiği sorgulamalar arasındaki yerini almıştır. Daha önceden trafik cezası yemiş ola bir aracın, satın aldığınız takdirde bütün borçlarını sizin ödemeniz gerekir. Çünkü borç şahıs üzerine değil, doğrudan plaka üzerine kaydedilmiştir. Sonrasında yapacağınız şey ise, plakadan araç sahibi sorgulama olacaktır. Ruhsattaki isimle, aracı satın alacağınız kişinin uyuşması gerekmektedir. Aksi halde, aracın çalıntı olma ihtimali fazla olacağından ötürü, başınıza istemediğiniz işleri alabilirsiniz.

Sürekli olarak bu işi yapan kişilerin de galerilerine araç alırken dikkat etmeleri gerekir. Kendini göz açık olarak gören bireyler, bu insanlara da araba satmayı plânlamaktadır. Plakadan hasar kaydı sorgulaması yaparak aracı teyit ettikten sonra araç satın alınmalıdır. Kelepir olarak nitelendirilen ucuz fiyatlı araçları bulduğunuz zamanlarda da yine aynı şeyleri yapmanız gerekmektedir. Öyle zamanlarda vaktiniz kısıtlı olacağından ötürü telefonla plaka sorgulama yöntemini kullanabilirsiniz.

Bu şekilde yapmış olduğunuz aramalarda da yine aracın bütün kayıtlarını görebilirsiniz. Araçlarının ucuz fiyattan satılmasına karşı çıkan bireyler, kaza büyük çaplı olmadığı sürece resmi kayıtlara girmesini istemezler. Çünkü plaka ile sorgulama yapan bir alıcı, aracın bütün dökümlerini görebileceklerdir. Bu yüzden kazanın üzerini örterek, olay yerine polis çağırma gereksinimi duymazlar. Aracınızın plaka ile yapılacak trafik cezası, araç hasar ve diğer sorgulama sistemlerini plakasorgulamasi.com ekranı üzerinden çok kolay yapılabilmektedir. Sizler de aracınız ile ilgili bu sorgulamaları ilgili ekran üzerinden takip edebilir ve sadece sisteme plaka girerek bu bilgileri kısa sürede elde edebilirsiniz. 
 

 
Rusya Ek Tır Karne Teminatı Uygulaması
 
Ford ve Renault'un Lüks Olma Yarışı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Saddam kılıç 5 Ocak 2024 Cuma 17:35

Hasarkaydı sorgulama

Yorumu oyla      2      1  
Halil temelci 22 Ocak 2023 Pazar 21:07

Arac

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rusya Ek Tır Karne Teminatı Uygulaması
Rusya Federasyonu’na veya Rusya Federasyonu gümrük sahası transit geçilerek ...
Ankara’da Büyük Ortaklık Anlaşması
Sektörün lideri TIRSAN, ticari araç sektörünün önde gelen kuruluşlarından ...
Tedarik Zinciri Zirvesi ISCSI 2013
Ticaretin hızla küreselleştiği günümüzde, İstanbul tüm Dünya’ya açılan ...
 
Yeni Peugeot 308 tanıtıldı
Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Yeni Peugeot 308 tanıtıldı. Yeni Peugeot ...
Aşırı Hız Can Aldı
Gaziantep'te, hız nedeniyle kontrolden çıkan kamyon, önünde ilerleyen ...
“İnovatif sürdürülebilirlik” Ödülleri
SKD tarafından, inovatif uygulamalarla sürdürülebilir kalkınmaya katkıda ...
 
Ulaştırma Sektöründe Dev Hedefler
11. Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Şurası bugün başladı. Şura'da ...
Odesa Limanı Konteyner Servisi Üyesi
Hong Kong şirketi Orient Overseas Container Line (OOCL) Asya, Akdeniz ...
BALO'nun İlk Konteyneri Tekirdağ'da
BALO projesi kapsamında Manisa’dan yola çıkan konteynırlar, Bandırma ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrernewskamyoncusrckamyonumşoförtürkiyesondakikatruck