Kamyonum
LOJİSTİKTESLİMATGÜNDEM FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

1 2 3 4 5 6
Dergi
7 Eylül 2020 Pazartesi - 16:52

Petrol Ofisi ve Chevron’dan İşbirliği

Petrol Ofisi ile Chevron Brands International LLC arasında, madeni yağ alanında lisans, üretim, dağıtım ve pazarlamayı kapsayan uzun süreli anlaşma imzalandı. Bütüncül anlaşma ile ABD merkezli Chevron, Türkiye’deki madeni yağ alanındaki faaliyetlerini Petrol Ofisi’ne emanet etti.

Petrol Ofisi ve Chevron’dan İşbirliği

 

Ortak teknoloji ve hazırlık çalışmalarının başladığı işbirliği kapsamında Petrol Ofisi, Chevron’un otomotiv ve endüstriyel yağlarının Texaco markası altında dağıtım ve satışına başlıyor. Hazırlıkların tamamlanması ile birlikte Texaco markalı madeni yağ ürünlerinin Petrol Ofisi tarafından Türkiye’de üretimine, 2021 yılı içinde başlanması planlanıyor.

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, anlaşmanın aynı zamanda Chevron’un Türkiye ve Petrol Ofisi’ne duyduğu güveni simgelediğine dikkat çekti. Chevron Madeni Yağlar Başkanı Colleen Cervantes, Petrol Ofisi ile 70 yıl önce kurulan işbirliğinde yeni bir dönemin başlangıcından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile dünyanın önde gelen petrol ve madeni yağ şirketlerinden biri olan Chevron arasındaki anlaşma, uzun vadeli bir stratejik ortaklığı kapsıyor. Bu işbirliği, Chevron’un madeni yağ ürünlerinin, Texaco markası altında lisans, üretim, dağıtım ve pazarlamasını içeren bütüncül bir kapsama sahip.

Bu işbirliği çerçevesinde Petrol Ofisi ve Chevron arasında ortak teknoloji ve üretime hazırlık çalışmaları başlatıldı. Eş zamanlı olarak Petrol Ofisi tüm Türkiye’de yaygın 16 bin satış noktası ile, Chevron’un Texaco markası altında binek araç, ağır vasıta yağları ve endüstriyel ürünlerinin dağıtım ve satışına da başlıyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Chevron madeni yağ ürünlerinin Türkiye’de üretimine ise 2021 yılı içinde başlanması planlanıyor. Üretilen tüm ürünlerin dağıtım ve pazarlaması, yine Petrol Ofisi tarafından Texaco markası altında gerçekleştirilecek.

Chevron ve Petrol Ofisi arasında imzalanan bu anlaşma, aslında iki marka arasındaki ilk işbirliği değil. Petrol Ofisi, 2014 yılından bu yana Chevron’un denizcilik yağlarının Türkiye’de dağıtım ve pazarlamasını yürütüyordu. Bu başarılı işbirliğinden duyulan karşılıklı güven ve memnuniyet, Petrol Ofisi ve Chevron arasındaki uzun vadeli dev anlaşmanın hayata geçmesini sağlayan temel unsurlardan biri oldu.

“İşbirliği, Chevron’un Petrol Ofisi ve Türkiye’ye duyduğu güvenin de göstergesi”

Petrol Ofisi’nin kaliteli ürün ve hizmet hedefi ile müşteri odaklı yaklaşımına dikkat çeken Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bu yaklaşımla lideri olduğumuz madeni yağlar sektöründe de Türkiye’de yaygın 16.000 satış noktamızla, Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM’de geliştirdiğimiz ve Derince’deki fabrikamızda ürettiğimiz 400’ü aşkın zengin ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin bu alandaki ihtiyaçlarına ideal çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz bu ideal çözümleri, şimdi Chevron ürünleri ile daha da zenginleştiriyoruz. Chevron ile uzun vadeli ve geniş kapsamlı işbirliğimiz, bir anlamda Petrol Ofisi’nin madeni yağ alanındaki üretim, dağıtım ve pazarlama başarısının da güzel bir göstergesi. Chevron’un bu imzası, aynı zamanda Türkiye’ye ve ülkemiz potansiyeline duyduğu güveni, inancı da ortaya koyuyor” açıklamasında bulundu.

 

“Anlaşmamız işbirliğimizde yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor”


Bu anlaşmayla ilgili olarak Chevron Madeni Yağlar Başkanı Colleen Cervantes şunları söyledi: “Chevron ve Petrol Ofisi’nin ilk işbirliği 70 yıl öncesine dayanıyor. Bu anlaşma ise yeni ve önemli bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Petrol Ofisi, Türkiye’de akaryakıt ile madeni yağlar sektöründe lider oyuncu. Petrol Ofisi ile Chevron arasındaki güçlü sinerji, bu yeni marka yayılımı fırsatını geliştirerek devam ettirecektir.”

 

 

Etiketler:
 
Karsan’dan Düzce Belediyesi’ne 114 Adet Jest+ Filosu
 
Bursa'da Yolcu Otobüsü, Yolcu Minibüsüne Çarptı: 10 Yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petrol Ofisi, Brandon Hall Group 2020 HCM Mükemmellik Ödülleri’nde Altın Ödüle Layık Görüldü
Dünyanın prestijli danışmanlık kurumlarından Brandon Hall Group tarafından ...
Brandon Hall Group Altın Mükemmellik Ödülü Brisa’nın Oldu
Türkiye’nin lastik sektörü lideri Brisa, Brisa Akademi liderliğinde başlatılan ...
Shell Helix’ten Volkswagen Standartlarına Uygun Motor Yağı
Volkswagen Grubu yaptığı açıklama ile, 2021 yılı itibariyle araçlarda ...
 
Pirelli’den Fiat 500 Koleksiyoncuları İçin Yeni Bir Lastik
Pirelli, İtalya’da otomobili kitlelerle tanıştıran ikonik Fiat 500 için ...
Prometeon, Tasarruf Odaklı Ürünleri ile İşletmelerin Maliyetlerini Düşürmeye Devam Ediyor
Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi ...
ABC Uluslararası Transporter A.Ş. ve Prometeon Türkiye, 4500 Lastiğin Yönetimi İçin Güçlerini Birleştirdi
Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon ...
 
Continental, Sürdürülebilirlik Faaliyetleri Kapsamında ‘’2030 Vizyonu’’nu Açıkladı
Tüm iş süreçlerine entegre ettiği sürdürülebilirlik faaliyetlerini yeni ...
Temel Doğanay, Goodyear Lastikleri Ticari Lastikler Direktörü Olarak Atandı
12 yıldır 3M bünyesinde görev yapmakta olan Temel Doğanay, Goodyear Lastikleri ...
Yeni Goodyear Eagle F1 Supersport Pistte Test Edildi
Ağustos’ta Donington'da başlayacak Kwik Fit British Touring Car Championship ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
R156 Uyumunu Tamamlayamayan Filolar
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
LojistikTeslimatGündemTicari AraçlarÖzel HaberRegülasyonlarLastik-Akaryakıt-AküDünyadanAraç Komponentleri
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyelkwşofördikkatfahrersondakikaKamyonsrc haberler