Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Nisan 2008 Perşembe - 00:00

Petrol Ofisi'nin Bayisi Miller Oto, 23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Yaşadı

Petrol Ofisi nin Bayisi Miller Oto, 23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Yaşadı

Hüseyin Özcan Çocuk Yurdu’ndaki 50 çocuğun katılımıyla daha da büyük anlam kazanan şenlikte, çocuklar Pamuk Prenses, tahta bacak, palyaço ve sihirbazla gönüllerince bir bayram yaşadı. Şenlikte ayrıca, geleneksel hale getirilmesi amaçlanan ‘Hayalimdeki Çanakkale’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl Çanakkale’de bambaşka duygular içerisinde kutlandı. Türk akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri arasında gösterilen Petrol Ofisi’nin Çanakkale bayisi Miller Oto A.Ş ile düzenlediği şenlikte, Çanakkaleli çocuklar Pamuk Prenses, palyaço ve sihirbazla eğlenirken, pamuk şeker ve patlamış mısırla keyifli bir gün yaşadı.

Şenliğin açılışında bir konuşma yapan Petrol Ofisi Kuzey Satış Müdürü Okan Ekinci, Atatürk’ün görüşleri ve Petrol Ofisi’nin anlayışı arasındaki benzerliklere dikkat çekerek şunları söyledi: “Türkiye’nin ilk milli akaryakıt şirketi Petrol Ofisi, yalnızca bir akaryakıt şirketi olarak Türkiye’nin büyümesine yardımcı olmadı. Sosyal açıdan hissettiği tüm sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı. Kurulduğu günden bu yana Petrol Ofisi onlarca sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundu. Ancak Cumhuriyetimizin gelecekteki sahipleri çocuklarımıza sahip çıkmak, en önemli sorumluluklarımızdan biri oldu. Bugün, 23 Nisan’da Atamızın bizlere emanet ettiği çocuklarımızla birlikte olmak, onları desteklemek, becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamak ve başarılarını ödüllendirmek bizim için kutsal ve mutluluk verici bir görevdir.”

 
MAN Ailesi Tanıtımda
 
Transit Geçişlerde Belge Uygulaması Kalkıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtreylernewsKamyonfahrersondakika haberler trucklkw