Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Ocak 2016 Cuma - 11:49

Peşinatsız, Faizsiz ve Taksitle Otomobil Sahibi Olma Fırsatı

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve grubun ilk şirketi olan Eminotomotiv, 2.el otomobil kavramını yeni bir boyuta taşıdı.

Peşinatsız, Faizsiz ve Taksitle Otomobil Sahibi Olma Fırsatı

1991 yılında sıfır araçlar ile satışına başlayan ve günümüzde 2. El otomobil ile yoluna devam eden Eminotomotiv çeyrek asırlık bu yolculuğunda 50.000 bin insanımızı faizsiz, peşinatsız ve insanların kendi belirlediği taksit seçenekleriyle otomobil sahibi yaptı. Aylık 1000 araç teslimatı ve verdiği garanti ile 2. Ele yeni bir kavram kazandıran Eminotomotiv, sattığı bütün araçlarda vatandaşa garanti veriyor.

Konuyla ilgili konuşan Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar;

1991 yılında sıfır otomobiller de kampanyalar ile başladığımız bu yolculuğumuza şimdi 2. El otomobiller ile devam ediyoruz. İlk başladığımızda Türkiye’de 2 marka vardı ve biz bu 2 markayı sıfır olarak insanlarımıza sunuyorduk. Üstelik faizsiz ve taksit seçenekleriyle. Şu anda araç çeşitliliğinin de etkisiyle ve vatandaşlarımızın tercihiyle 2. El olarak yolumuza devam ediyoruz.

Aylık 1000 araç teslimatı;

2.el otomobilde aylık 1000’in üzerinde araç teslimatı yapıyoruz. Vatandaşlarımız ister kendileri araçlarını direkt alabiliyor, isterlerse Elbirliği sistemi ile peşinatsız,faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçenekleriyle araç sahibi olabiliyor. Sistemimizde tüketici ilk etapta ne kadar bir otomobil almak istediğini belirliyor. Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasında tercihini yapıyor. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısıdır. Yapılan ödemelerle her ay bir otomobil parası birikir. Biriken bu para noter huzurunda yapılan çekilişlerle bir kişiye otomobil almak üzere kullanılır.

2.El Araçta garanti veriyoruz;

2.el araçta artık insanlarımızın tercihi olduk. Onlara güven verdik ve bugüne kadar bütün müşterilerimizin memnuniyetini gördük. ‘. El araç alımları her zaman 0 araç alımlarına göre daha riskli olmuştur. Dışarıdan aracı aldığınız anda iş bitmiştir. Artık geri dönüşünüz yoktur. Size aracı satarken söylenenlerin dışında bir sorun da çıkabilir. İşte burada bizim garantimiz devreye giriyor. Sattığımız bütün araçlara garanti vererek satıyoruz. Aracı satarken bütün özelliklerini söylüyoruz. Vatandaşın aracı istediği yerde servise götürmesini de istiyoruz. Vatandaş aracı aldıktan sonra bizim söylediklerimizin dışında araç herhangi bir sorun çıkarırsa aracı sattığımız fiyat üzerinden geri alıyoruz. Bugüne kadar da hiçbir aracımız geri gelmedi. İnsanlarımız bunu bildiği için araçlarını bizden güven ve huzurla alıyorlar.

İnsanların tercihi küçük motorlu dizel araçlar;

Şuanda insanlarımızın tercihi küçük motorlu dizel araçlar. Önceden dizel araçlar tercih edilmiyordu. Şimdi ise tam tersi. Eskiden tercih edilmemesinin nedeni; dizel araçlar ülkemize çok gelmiyor, gelenler de problem çıkartıyordu. Çünkü ülkemizin şartlarına uygun değillerdi. Şu anda gelen araçlar hem ülke şartlarımıza uygun. Tercih nedenlerinden bir diğeri de dizel yakıtın benzine göre daha uygun olması. 

 

 
2023'de Dijital Gümrükler
 
Goodyear, Merlas Oto Lastik İle Gücüne Güç Kattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2023'de Dijital Gümrükler
“Dünya Gümrük Günü” etkinlikleri kapsamında gümrük camiası, İstanbul’da ...
Dolar ve Euro Ne Kadar?
Serbest piyasada dolar 3,0130, euro 3,2650 liradan güne başladı.
Lastiği Patlayan Cip Kamyona Çarptı
Kanada’da otobanda ilerleyen cip, lastiği patlayınca kontrolden çıktı. ...
 
İstanbul'da 155 Uçak Seferi İptal Edildi
Bazı havayolu şirketleri İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında ...
Fazladan MTV Ödemeyin
Ocak ayıyıla birlikte vergi ayları başlamış oldu. İlk olarak Motorlu Taşıtlar ...
Opel’den 29 Yeni Model
2016’dan 2020 yılına kadar 29 yeni modelini pazarlara sunmaya hazırlanan ...
 
Bugün Başlıyor! 4 Gün Sürecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de bugün ...
Bugün Hangi Yollar Kapalı Olacak?
Karayolları Genel Müdürlüğünün, 22 Ocak tarihli yol durumu bülteni şu şekilde...
Motorine İndirim Üstüne İndirim!
Petrol fiyatları düşmeye devam ederken, akaryakıt dağıtım şirketleri de ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctruck haberler sondakikakamyoncudikkatnewsşoförtürkiye