Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Nisan 2017 Pazartesi - 14:29

Otomotiv Satış Sonrası Sektörünün Güçlü Derneği OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), Otomotiv Satış Sonrası Sektörünün ülkemizde gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak amacıyla 1995 yılında kurulmuştur.

Otomotiv Satış Sonrası Sektörünün Güçlü Derneği OSS

Bu alanda uluslararası arenada faaliyet gösteren ve sektörde serbest ve adil bir piyasa rekabetinin korunması için Avrupa Birliği platformunda çalışmalar yapan FIGIEFA’nın üyesidir.

Otomotiv Satış Sonrası kanalındaki önde gelen ulusal ve uluslararası tedarikçiler, uluslararası ticari gruplar ve toptancı 104 firmanın oluşturduğu OSS Derneği, dağıtım kanalının gelişmesi, daha profesyonel bir yapıya gelmesi ve Avrupa standartlarına erişmesi için faaliyetlerde bulunmaktadır.
 
Aracın oluşmasını sağlayan parçaların çoğu otomotiv yan sanayi tedarikçileri tarafından üretilmektedir. Bu şirketler aracın montajında kullanılmak üzere ürün temin ettikleri gibi aynı ürünleri Otomotiv Satış Sonrası Sektörüne de sunarlar. Satış sonrasında herhangi bir bakım, onarım veya kaza sonucu ortaya çıkacak yedek parça ihtiyacı iki ana farklı kanal vasıtasıyla temin edilmektedir:

1)        Araç üreticilerinin yönettiği OES kanalı.
2)        Birçok ürünün üretimi yapıp araç üreticisine tedarik eden ve nihai tüketicisi bağımsız servis ve/veya tamirci olan  Otomotiv Satış Sonrası Sektörü.
 
Otomotiv Satış Sonrası Sektöründe önde gelen ulusal ve uluslararası tedarikçiler, uluslararası ticari gruplar ve toptancı şirketlerin oluşturduğu OSS Derneği bu dağıtım kanalının gelişmesi, daha profesyonel bir yapıya gelmesi ve Avrupa standartlarına erişmesi için faaliyetlerde bulunmaktadır.
 
“Derneğimiz Geldiği Nokta Gurur Verici”

OSS Derneği Başkanı Mesut URGANCILAR “OSS Derneği gerçekleştirdiği projelerle gurur kaynağı oldu. Dernek olarak son beş yılda sadece örgütlenmedik; örgütlenmenin ötesine geçerek bilgi kullanımı, telematik, eşdeğer parça kullanımı, sigorta konularında farkındalık yaratmak için çalışmalarda bulunduk. Eğitimler başlattık. Sektör analizimizin bağımsız kuruluşlarca yapılması yönünde devamı gelecek ilk adımı attık. En önemlisi sektörde birbirleri ile kıyasıya rekabet eden sektörün önde gelen ulusal ve uluslararası tedarikçileri, uluslararası ticari grupları ve toptancı, dağıtıcı şirketleri derneğimiz çatısı altında bu çalışmaları birlikte ve başarı ile gerçekleştirdi” sözleri ile derneğin gelişimine vurgu yaptı.
 
OSS Yenilenen İsim ve Logosunu İlk Kez Automechanica Istanbul’da Tanıtacak

Otomotiv Satış Sonrası Sektöründe kaliteli ve güvenilir hizmetin yaygınlaşması için çalışmalar yapan Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), geniş bir katılımla 6 – 9 Nisan 2017 tarihleri arasında Automechanika Istanbul’da yerini alacak. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan uluslararası otomotiv endüstrisi fuarına 48 üyesi ile katılacak olan OSS Derneği, yaklaşık 4600 metrekare ile tüm fuar alanının %14’üne sahip konumda olacak.

Fuarın ana destekçilerinden olan OSS, yeni isim ve logosunu Automechanica Istanbul 2017’de Automechanika Academy kapsamında düzenleyeceği OSS konferansında tanıtacak.   

OSS Derneği tarafından 6 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan konferansta yerli ve yabancı konuşmacılar yer alacak. Etkinlik, OSS üyelerinin yanı sıra fuar ziyaretçilerine de açık olacak. Sektörün önemli gelişmelerinin değerlendirileceği ve bilgilerin aktarılacağı konferans, saat 17:00’da TÜYAP Fuar alanındaki Karadeniz Salonu’nda gerçekleştirilecek.
OSS Derneği fuar boyunca 9. Salondaki 03 numaralı stantta faaliyetleri ve hizmetleri ile ilgili bilgi vermek için sektör profesyoneli ziyaretçileri bekliyor olacak. 

 
Borusan Lojistik’e Yeni “Akıllı” Genel Merkez
 
IVECO, “NGV Global Endüstri Şampiyonu” Ödülünü Kazandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Borusan Lojistik’e Yeni “Akıllı” Genel Merkez
Güçlü ve istikrarlı büyümesini sürdüren Borusan Lojistik operasyon merkezlerini ...
YURTGAZ, Filosuna 3 Adet MAN TGS 18.420 4X2 BLS Çekici Aldı…
Türkiye enerj sektörünün dinamik ve LPG’nin uzman kuruluşu YURTGAZ, filosunu ...
SAF-HOLLAND, TÜRKİYE’DE ÜRETİM İÇİN YATIRIM YAPIYOR
Ticari araçlar sektöründe dorse, çekici ve otobüs uygulamalarının lider ...
 
Ford Otosan’ın “Bal Arıları Mühendis Oluyor” projesine TİSK’ten İyi Uygulama Ödülü
Ford Otosan’ın Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği ile T.C. ...
Coşkunlar Oto Filosunu 10 Adet Mercedes-Benz Conecto İle Yeniledi
Halk otobüsü işletmeciliği alanında faaliyet gösteren İstanbul merkezli ...
Michelin Lastikleri Her Zaman Kazandırıyor
Michelin, 1 Nisan-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında Michelin yetkili bayilerinden ...
 
Avek Otomotiv Üçüncü Yatırımı ile İstanbul Ümraniye’de...
Avek Otomotiv, İstanbul Tekstilkent ve Çanakkale’den sonra üçüncü yatırımı ...
NEOPLAN Yeni Tourliner, Türkiye Yollarına Çıkıyor
Premium otobüs segmentinin seçkin markası NEOPLAN, Yeni Tourliner ile ...
Schaeffler "Endüstrinin En İyisi" Seçildi
Lider endüstri dergisi “MM MaschinenMarkt” sanayide öne çıkan inovasyonları, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newstreylerKamyontruckkamyonumdikkattürkiyeşoför haberler