Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Şubat 2022 Perşembe - 12:00

Otokar’ın Yeni Bayisi ACR Otomotiv İlk Satışını Gerçekleştirdi

Faaliyet gösterdiği segmentlerin toplamında 13 kez Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs üreticisi olan Otokar, Türkiye genelindeki bayi sayısını arttırmaya devam ediyor. Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv Niğde’de gerçekleşen törenle açıldı. ACR Otomotiv aynı gün ilk satışını Bayram Doğan Turizm’e yaptı. 

Otokar’ın Yeni Bayisi ACR Otomotiv İlk Satışını Gerçekleştirdi

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye genelindeki bayi sayısını arttırmaya devam ediyor. 13 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası olan Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv Niğde’deki tesisinde düzenlenen törenle açıldı. Törende ayrıca ACR Otomotiv ilk satışını Bayram Doğan Turizm’e yaptı. 

30 yılı aşkın süredir okul, personel, turizm ve halk otobüsü taşımacılığı, kamu araç kiralama, turizm alanlarında faaliyet gösteren, Otokar'ın yeni otobüs ve kamyon bayisi olan ACR Otomotiv'in açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. 

Törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, ACR Otomotiv yetkilileri Naci Acar ve Asım Acar, Bayram Doğan Turizm’in sahibi Bayram Doğan, Otokar Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Ticari Araçlar Yurt İçi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Oğuz Doruk, Yedek Parça Pazarlama ve Satış Müdürü Orçun Şeramet, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Kamyon Bölge Satış Yöneticisi Seyit Ali Ceylan, Ürün Yöneticisi Ersin Akdere ve Ticari Araçlar Bölge Servis Yöneticisi Alper Yatçı katıldı.

İLK TESLİMAT KAYSERİ’YE

Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv açılış töreninde aynı zamanda ilk araç satışına da imza attı. Düşük işletme giderleri, üstün performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Sultan Comfort, Kayseri ve bölgesinde hizmet veren Bayram Doğan Turizm’in tercihi oldu. 20 yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam eden şirket, filosunu 7 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.

ACR Otomotiv’in Niğde’deki tesisinde gerçekleştirilen törende konuşan Naci Acar, “Otokar’ın yeni bayisi olarak ilk satışımızı yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyor, yeni araçlarımızın Bayram Doğan Turizm’e hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Filolarında halihazırda Sultan araçlarının yer aldığını belirten Bayram Doğan Turizm sahibi Bayram Doğan ise konforu, düşük işletme giderleri, sağlamlığı, yaygın satış ve servis ağının yanı sıra ikinci el değeriyle Otokar Sultan’ı tercih ettiklerini söyledi. 

KONFORLU, GÜÇLÜ VE EKONOMİK

Küçük otobüs segmentinde konfor çıtasını Sultan Comfort ile yükselten Otokar, yenilikçi aracıyla yolculara her mesafede rahat bir seyahat imkanı sunuyor. Sultan Comfort, lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü klimasıyla seyahat konforunu ikiye katlıyor. Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelliyor. 

Sultan Comfort’ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile Şerit Takip Sistemi (LDWS) sayesinde yolcular daha güvenle taşınıyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılarak ideal bir personel taşıma aracı haline gelen Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor. 

Sultan Comfort, kullanıcısına konfor ve güvenlik sunarken; üstün yol tutuşu, yakıt tasarrufu, yüksek performansı ve düşük işletme giderleriyle de dikkat çekiyor. En zorlu testlere tabi tutularak geliştirilen Sultan Comfort, uzun bakım aralıkları ile zamandan da tasarruf ettirerek, kullanıcısına bakım dönemlerini daha az düşündürüyor.  

 
UTİKAD’tan Karadeniz’de Sürdürülebilir Lojistik İçin Alternatif Rotalar
 
Kadın İçin Taşıyoruz Projesi Yeniden Bursa’daki İhracatçılarla Buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İkinci Elde Erçal Otomotiv Günün Fırsatları
Çekiciden kamyona, transmikserden dorseye... Garantili, temiz, sağlam ...
Uluslararası Tır Şoförleri Kapılardaki Uzun Bekleme Sürelerine Çözüm İstiyor
UND Kapıkule Sınır Kapısında uluslararası TIR sürücülerini dinledi. Şoförler, ...
BAŞ SAĞLIĞI
Kamyonum Dergisi olarak, Gelecek Otomotiv Kurucu Ortağı Sayın Mehmet Emin ...
 
Taşıt Kredileri Belirlenen Yeni Oranlar
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, taşıt kredilerine yeni bir düzenleme ...
Trafikte Öfkeyi Dindirmek İçin Neler Yapılmalı?
Öfkeli bireyler aracı riskli kullanma eğilimi gösteriyor…
Brent Petrol Fiyatları 7 Yılın En Yüksek Seviyesinde
İkinci büyük ham petrol ihracatçısı durumunda olan Rusya, Ukrayna ile ...
 
Ulusoy, 'Türkiye’nin E-Ticaret Pazarındaki Gelirinin 2021 Yılında 16 Bin 281 Milyon ABD Dolarına Ulaşacağı Tahmin Ediliyor'
UTİKAD, "B2C e-ticaretin kolaylaştırılmasına ve hacminin artmasına yönelik ...
Sarp Sınır Kapısı'ndan Bir Günde 807 Tır Çıkış Yaptı
Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan kapısı konumundaki Sarp Sınır ...
Volkswagen Grubu’na Ait Araçları Taşıyan Gemi Atlas Okyunusu’nda Sürükleniyor
Almanya’dan ABD’ye doğru hareket eden ‘Felicity Ace’ isimli Ro-Ro gemisinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikakamyonumtreylertürkiye haberler kamyoncuKamyonfahrer