Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Kasım 2023 Salı - 16:12

Otokar'dan Balıkesir'e 55 Adet Centro Teslimatı

Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarladığı CENTRO mikrobüs ile toplu ulaşımda konfor çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Otokar dan Balıkesir e 55 Adet Centro Teslimatı

Tasarımı, ferah iç hacmi, yüksek manevra kabiliyeti, konforu, teknolojisi, sahip olduğu donanım ve düşük işletme giderleriyle toplu ulaşımın kısa sürede gözdesi olmayı başaran Otokar CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından alınan 55 adet Otokar CENTRO mikrobüs, Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir törenle hizmete sunuldu. 

 

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi toplu taşımacılığının yeni gözdesi CENTRO mikrobüsün teslimatlarına devam ediyor. Şirketin küresel ölçekteki 60 yıllık deneyimiyle belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak geliştirdiği CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından alınan 55 adet CENTRO mikrobüs Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim edildi. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından Balıkesir toplum ulaşımında kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı.  

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi ulaşım hizmetlerinde gerçekleştirdiği dönüşüm ve modernizasyon çalışmaları kapsamında, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin filosuna eklediği 55 araçlık dev teslimat töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Yekta Doğan, Otokar Bayi Atalay Otomotiv’in yetkilileri İsmet Atalay, Ali Rıza Atalay, Emre Atalay, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Soylu, araç kaptanları ve birçok Balıkesirli katıldı. 

 

"BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜME İMZA ATTIK"

Balıkesirlilerin daha konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri için önemli yatırımların hayata geçtiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attık. Bandırma’da yeni 55 aracımızla birlikte ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Hizmete giren araçların Bandırmalılara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

“OTOKAR’IN TERCİH EDİLMESİNDEN MUTLULUK DUYDUK”

Otokar'ın kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerinin Türkiye dahil 60 ülkede milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını belirten Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, "Sadece araç değil, ulaşım sisteminde hayata geçirilen bu önemli dönüşüm çalışmasında Otokar’ın tercih edilmesinden mutluluk duyduk. 60 yıllık deneyimimizle geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından bugün teslim ettiğimiz 55 adet araç ile Balıkesir’de toplum ulaşımda kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı. Mikrobüslerimiz ile Balıkesirlilere hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni otobüslerin hayırlı olmasını dileriz" açıklamasını yaptı.

 

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞININ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 11 sabit, 6 katlanır koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile tasarruf sağlıyor. Hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

 

 
Yeni Nesil DAF XB, Solutrans'ta İlk Kez Sergileniyor
 
Lassa Tüm Türkiye’yi Yaya Geçitlerinde Sağlam Durmaya, Hayatı Korumaya Çağırıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tırsan’dan Gelişim Lojistik’e 25 Araç Teslimatı
Güvenilir lider Tırsan; lojistik sektörünün köklü firmalarından Gelişim ...
Sarılar Grup’a Yılın Rekor Mercedes-Benz Kamyon ve Çekici Teslimatı!
Operasyonel kiralama alanında faaliyet gösteren Sarılar Grup, toplam 800 ...
MLA Lojistik’e, 40 Adet Mercedes-Benz Actros 1845 Çekici
Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanında faaliyet gösteren ...
 
MAN’dan Sonbahar Teslimat Fırtınası
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., peş peşe gerçekleştirdiği Lion’s Coach ...
Öztürkler Petrol’ün Tercihi Bursa Ağır Vasıta ve DAF Oldu
Bursa Ağır Vasıta ve DAF Trucks Türkiye, 20 adet Yeni Nesil XG 480’i Öztürkler ...
DAF Trucks Türkiye’den Öztürkler Petrol’e 20 Adetlik Yeni Nesil XG 480 Teslimatı!
Ticari araç dünyasının önde gelen isimlerinden DAF Trucks Türkiye, Öztürkler ...
 
KRONE’den Sarp Intermodal’a 100. Yıla Özel 100 Adetlik Teslimat
Türkiye'nin önde gelen intermodal taşımacılık firmalarından Sarp Intermodal, ...
Koyuncu, Tırsan’dan 40. Bitüm Tankerini Teslim Aldı
Güvenilir lider Tırsan; petrol ve türevleri taşımacılığının köklü firmalarından ...
Şener Lojistik’in Sürekli Geliştirdiği Bitüm Operasyonlarında Tek Tercihi Tırsan
Güvenilir lider Tırsan; Kalite, Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik ilkeleri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikafahrernewsKamyon haberler kamyoncutrucktreyler