Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
13 Nisan 2018 Cuma - 16:51

Otokar'dan 48 Araçlık Teslimat

Otobüs pazarının önde gelen firmalarından Otokar, Türkiye'nin dört bir yanındaki teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni nesil otobüsleri ile şehir içi ulaşımda konfor, ekonomi ve güvenliği bir arada sunan Otokar otobüsleri, Kızıltepe 1 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi'nin de tercihi oldu. Otokar'ın engelli yolcu taşımacılığına uygun yeni otobüsü 48 adet Sultan LF'yi bünyesine katan kooperatif, Kızıltepe-Artuklu ulaşımında modern bir dönüşüme imza attı.

Otokar dan 48 Araçlık Teslimat

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, toplu taşımada son yıllarda en çok tercih edilen otobüsü Sultan ile sektöre yön vermeye devam ediyor. 55 yıldır müşteri beklentileri doğrultusunda geliştirdiği şehiriçi otobüsleriyle belediyelerin, özel halk otobüsçülerinin ve kooperatiflerin ilk tercihi olan Otokar, Mardin Kızıltepe 1 No'lu Minibüsçüler Mot. Taş. Kooperatifi'ne 48 adet Sultan LF teslimatı gerçekleştirdi.

İpek Yolu'nun kavşağında yer alması nedeniyle tarihi boyunca önemli bir yerleşim merkezi olma özelliğini koruyarak, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Mardin Kızıltepe'de, artan yolcu kapasitesini karşılamak, ilçeler arasındaki ulaşıma konfor katmak için tercih edilen Sultan LF'nin teslimatı, geniş katılımlı bir törenle gerçekleşti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi taşımacılığında başlattığı modernleşme çalışmaları kapsamında Kızıltepe-Artuklu arasında kullanılacak 48 adetlik Sultan LF teslimat törenine, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaşı, Kızıltepe 1 No'lu Minibüsçüler Mot. Taş. Kooperatifi Başkanı Şehmuz Gökçe, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Otokar Bayii Unat Otomotiv'den Şükrü Unat, Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ile İlçe Kooperatif Başkanları ve üyeleri katıldı.

“KALİTELİ BİR ULAŞIM DÖNEMİ BAŞLIYOR”

Mardin’de toplu ulaşıma özendirmek, daha konforlu bir hizmet sağlamak, esnafın da maliyetlerini düşürüp, kazancını artırmak için yürütülen dönüşüm çalışmaları ve yapılan değerlendirmeler sonucunda Otokar Sultan LF'nin tercih edildiğini belirten Kızıltepe 1 No'lu Minibüsçüler Mot. Taş. Kooperatifi Başkanı Şehmuz Gökçe, "Yeni otobüslerimiz vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bölgemizdeki tüm sorunları göz önünde bulundurarak daha güvenli, konforlu, daha modern bir ulaşım alt yapısı hazırladık. Şoför esnafımızı büyük ve masraflı araçlardan kurtarıp, şehir içi toplu taşımacılığa manevra kabiliyeti yüksek, düşük işletme maliyetlerine sahip araçları tercih ettik. Araçlarımız engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun. Alçak tabanlı, içi yüksek tavanlı, biniş rampası yer alan ve yolcusuna rahatlık sağlayan Otokar Sultan LF otobüslerimizle kaliteli, huzurlu bir ulaşım imkanı sunulacak" açıklamasını yaptı.

Mardin’in modernleşen şehir içi ulaşımında Sultan LF’nin tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ise şöyle konuştu; “Belediyeler, özel halk otobüsçüleri ve kooperatiflerin beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz Sultan LF, Mardinlilere rahat bir yolculuk imkanı sunarken, düşük işletme giderleri, düşük yakıt tüketimi, satış sonrası hizmetleri ile kullanıcısının yüzünü güldürecek. Modern tasarımı, çevreciliği, gelişmiş teknik özellikleri, zengin donanımlarıyla Sultan LF’ler Mardin’in modern yüzünün temsilcisi olacak. Yeni araçların Mardinlilere hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Otokar’ın Sultan LF alçak tabanlı araçlarıyla Mardin Kızıltepe’de yeni bir dönüşüm yaşandığını belirten Otokar Bayi Unat Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Unat, “Bölge halkımız bu günlere kadar ulaşımda sıkıntılar yaşamıştır. Ulaşımlarını konforlu olmayan şekilde sağlamaya çalışmışlardır. Sultan LF’nin yüksek yolcu kapasitesi, geniş yolcu sahanlığı ve değişik koltuklandırma alternatifleri ile bölge halkı konfor içinde seyahat etme imkanına kavuşacaktır. Biz Unat Otomotiv ailesi olarak her zamanki gibi servis ve satış ağı hizmetlerimize itinayla devam ederek halkımıza ulaşım konusunda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bu çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA KONFOR ÇITASINI YÜKSELTTİ

Sınıfının tek tam alçak tabanlı otobüsü olma özelliğine sahip olan Sultan LF, yolcu kapasitesi, engelli yolcu rampası, geniş yolcu alanı, rampaları kolayca tırmanmasını sağlayan yüksek tork değeriyle de dikkat çekiyor. Yolculardan ayrılmış özel sürücü bölgesi, kısa vites kolu ve konforlu sürüşü ile rakiplerinden ayrışan Sultan LF'de klima, kamera ve kayıt sistemleri, dijital hat tabelaları gibi zengin donanımlar standart olarak sunuluyor. Güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda üstün performans sunan Sultan LF, hafif gövde yapısı ile güç ve ekonomiyi birlikte sunuyor. 8.4 metrelik uzunluğa sahip Sultan LF, şehir içi ulaşımda fark yaratıyor.

 
Mercedes-Benz Türk 2.Elde Gücünü Artırıyor
 
PETDER'in Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet aydın 24 Temmuz 2019 Çarşamba 21:11

yeter artık otokar commis motorlu minibusu piyasaya çıkarın artık kasacıların elinde esnaf oyuncak oldu ne varsa otokardan var ank muhendis

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Schmitz'den Kumartaşlı Gıda'ya Teslimat
Temelleri 1970 senesinde atılan Afyon merkezli Kumartaşlı Gıda firması ...
Muş Yolu Turizm’in Tercihi Mercedes-Benz Marka Otobüslerle Genişletiyor
Muş Yolu Turizm, alımını gerçekleştirdiği 1 adet Mercedes-Benz Travego ...
Türkiye'nin En Büyük Kamyon Teslimatı
Mercedes-Benz Türk, Barsan Global Lojistik’e gerçekleştirdiği 500 adetlik ...
 
Gürsoylar, Temsa'yı Tercih Etti
Turizm taşımacılığı alanında hizmet veren Gürsoylar Turizm 2+1 Maraton ...
Mercedes-Benz Türk'ten ve Özbaylar'dan Açıklamalar
Mercedes-Benz Türk, Özbaylar Petrol’e 150 adet Mercedes-Benz Actros ve ...
Özbaylar, Mercedes-Benz Yıldızından Vazgeçmiyor
2018 yılına hızlı bir başlangıç yapan Mercedes-Benz Türk, Özbaylar Petrol’e ...
 
Otobüs Filoları TEMSA ile Büyüyor
Temsa, otobüs firmalarının filolarını hızla büyütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ...
Kayseri Şeker Üstün Krone Kalitesinden Vazgeçmiyor
Yurtiçindeki pazar payını 4 yıldır üst üste arttıran ve Türk nakliyecisinin ...
Mercedes-Benz Türk'ten Teslimatlar
Mercedes-Benz Türk, otobüs teslimatlarına devam ediyor. Mercedes-Benz ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
news
dikkat
src
şoför
lkw
kamyonum
haberler
bus