Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Mayıs 2014 Perşembe - 09:54

Odabaşı Makina, Ruukki Dedi

1996 yılından bu yana faaliyet gösteren araç üstü ekipman ve iş makineleri üreticisi Odabaşı Makina, çelik tedarikçisi olarak Avrupa’nın önemli özel çelik üreticilerinden Ruukki’yi tercih etti.

Odabaşı Makina, Ruukki Dedi

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı'nda tanıtılan yeni damperlerin sac bölümünde Ruukki marka aşınma sacı Raex, şase bölümünde ise yüksek dayanım sacı Optim kullanılarak ürünlerin toplam ağırlığı en aza indirildi.
 
Araç üstü ekipman sektörünün Türkiye’deki en etkin firmalarından biri olan Odabaşı Makina, çelik sektöründe Avrupa’nın önemli bir üreticisi olan ve yeni ürünleri ile Türkiye hedeflerini büyüten Ruukki ile işbirliği içine girdi. İki dev firmanın işbirliği ile üretilen damperde Ruukki’nin aşınma sacı Raex, şase bölümünde ise yüksek dayanım sacı Optim kullanılarak ürünlerin toplam ağırlığı en aza indirildi. Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı'nda tanıtılan damperlerde, Avrupa’nın en kaliteli çelik üreticisi Ruukki ürünleri ile birlikte lojistik firmalarının en temel sorunu olan ağırlığın üstesinden gelinebiliyor.
 
Yıllık 2,3 milyon ton çelik üretim kapasitesi ile sektörün yıldızı konumuna gelen Ruukki, Türkiye’de başarılı faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Avrupalı özel çelik firması Ruukki, bu kez Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı'nda Odabaşı Makina ile birlikte geliştirdiği damperi sektöre tanıttı. Ruukki’nin aşınma sacı Raex ve yüksek dayanım sacı Optim malzemeleriyle üretilen damper, kullanıcısına sağlayacağı yenilikler ile farklılık yaratıyor.   
 
Odabaşı Makina şirket sahibi Ahmet Odabaşı, projede neden Ruukki’yi tercih ettiklerini şöyle anlatıyor: “Türkiye’de araç üstü ekipman pazarının önde gelen firmalarından biri olan Odabaşı Makina olarak bu başarıyı pazarın beklediğinden daha kaliteli ve dayanıklı ürünler üretmemizle kazandık.  Ürünlerimizin üretilmesinde kullanılan malzemeler, özellikle de aşınma sacları çok önemli bir yer tutuyor. Ruukki ile çalışmaya başlamamızın başlıca sebebi Avrupa’da ve Türkiye’de kendini kanıtlamış yüksek kalitede aşınma saclarının üreticisi olması ve ayrıca Ruukki saclarının ürünlerimizin toplam ağırlığını azaltıyor olmasıdır. Bunun yanı sıra büküm ve kaynaklama işlemlerinde de en sorunsuz çalıştığımız malzeme olması ve bu işlemler için en kapsamlı teknik destek Ruukki tarafından gelmesi sebebiyle Ruukki ile işbirliği içindeyiz.”
 
Özel çelik üretiminde Avrupa’nın öncü firması Ruukki, Türkiye’de hedef büyütüyor…

Finlandiya merkezli özel çelik üreticisi Ruukki, 2009 yılında kendi ofisiyle giriş yaptığı Türkiye pazarında beklentilerin üzerinde hızlı bir büyüme grafiği sergiliyor. Her yıl tahminlerin üzerinde büyüme gerçekleştiren Ruukki Türkiye, 2013’te planlanan yıllık satış öngörülerinin %22 üzerine çıkarak %30 pazar payı ile yılı tamamladı.
 

 
CMS’ ye TAYSAD İhracat Ödülü
 
Lassa "Yola Sağlam Çık" Diyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CMS’ ye TAYSAD İhracat Ödülü
CMS, 2013 yılında gerçekleştirdiği 322 milyon dolarlık ihracat rakamıyla, ...
MAN'dan Gövde Gösterisi
Lojistik sektörünün öncü firmalarından Lokal Enerji, dünya devi MAN’dan ...
AR-GE Çalışmaları Müşterilerden
Otokar Müşteri Memnuniyeti Ekibi, Kasım 2013’te başlattığı ISO 10002 Müşteri ...
 
Motosiklete Özel Depo
İstanbul, 7 Mayıs 2014 – Türkiye’deki ilerleyişini ve büyümesini sürdüren ...
TOBB'un İstatistikleri
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Uluslararası Karayolu Taşımacılığına ...
NFS Oyunu Gibi
Ralli şoförü yarış boyunca drift yaptı. Yarışmayı izlemeye gelenler ralli pilotuna hayran kaldı.
 
Teslimatlarda Serin Treyler
Serin Treyler, araç teslimatlarına aralıksız devam ederken, tenteli grubunda ...
Kamyon Şoförlerine Özel Tesis
Mercedes-Benz Türk dinlenme tesisi açılışı vesilesiyle organize ettiği ...
T-70 Motoru Türkler'den
Sikorsky lisansı ile TAI tarafından üretilecek T-70 helikopterlerinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylernewsfahrersrctürkiyetrucksondakikalkw haberler