Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Haziran 2023 Cuma - 17:19

Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı

Aralık 2022’den beri Mercedes-Benz Türk’ün kamyon satış bayiliğini üstlenen Bursa Odabaşı Otomotiv, Bursa’daki yeni kamyon yetkili servisini açtı. Mercedes-Benz Türk yepyeni kamyon yetkili servisi ile müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı

Mercedes-Benz Türk’ün Aralık 2022’den beri kamyon yetkili satıcısı konumunda olan Bursa Odabaşı bayisi, yetkili servis hizmeti için sözleşme imzaladı. Mayıs 2023’te imzalanan yetkili servis sözleşmesi ile Bursa Odabaşı bayisi, Mercedes-Benz Türk’ün hem yetkili kamyon satış merkezi hem de kamyon yetkili servisi oldu. Müşteri memnuniyetini odağına alan Mercedes-Benz Türk’ün geniş servis ağının sağladığı yüksek standartlardaki hizmet kalitesi, genişleyen servis ağı ile en üst seviyede devam ediyor. 

“Uluslararası standartlarda Satış ve Satış Sonrası Hizmetler sunuyoruz”

Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Mercedes-Benz Türk olarak müşterilerimize tüm yetkili bayilerimiz kanalı ile uluslararası standartlarda satış ve satış sonrası hizmetlerini sunuyoruz. Bayilerimiz ve tüm paydaşlarımız ile beraber başarıyı sürdürülebilir kılmanın yolunun müşterilerimize yüksek standartlarda katma değer yaratacak hizmetler sunmak olduğunu biliyoruz. Değerli Bursa Odabaşı bayimizin sahip olduğu deneyimi müşterilerimize en iyi şekilde aktaracağına inancımız tam. İş birliğimizin tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu açıklamasında şunları söyledi: “ Güçlü yetkili servis ağımıza Bursa Odabaşı Otomotiv'in eklenmesi ile servis ağımızı daha da genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Satış Sonrası Hizmetler olarak önceliğimiz müşterilerimizin araçlarının daima yolda yürür olmasını sağlamakla beraber servislerimizden aldıkları hizmetten memnuniyetlerini en üst seviyede ve sürdürülebilir kılmaktır. Her zaman söylediğimiz gibi “Tek Niyet Memnuniyet”. Bursa Odabaşı’nın da sektör tecrübesi ile bu hedefe büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm paydaşlarımızla sürekli iyileştirme prensipleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu iş ortaklığımızın Mercedes-Benz Türk yetkili servis ailemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Bursa Odabaşı İcra Kurulu Üyesi Turan Odabaşı ise şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizi dinliyor ve onların geri bildirimlerini işimizi daha iyi yapmanın anahtarı olarak görüyoruz. Bu doğrultuda, Mercedes-Benz Türk gibi bir firmanın paydaşlığından duyduğumuz güven ile yeni bir yatırımı daha hayata geçirdik. Yeni yetkili servisimiz ile tüm kamyon sahiplerinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en iyi hizmetle cevap vereceğiz.  Tüm destekleri için Mercedes-Benz Türk ailesine çok teşekkür ediyorum.”

Mercedes-Benz Türk’ün yetkili servisi Bursa Odabaşı da sürdürülebilirliği odağına alıyor

Sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde çalışmalarına devam eden Mercedes-Benz Türk, üretim faaliyetlerinde ve yaptığı çalışmalarda yenilenebilir enerji kullanımını artırmayı, enerji ve su verimliliğini iyileştirmeyi önceliklendirirken, gerçekleştirdiği iş birliklerinde de bu vizyonu göz önünde bulunduruyor. Bayi ve yetkili servislerinin bu doğrultuda çalışmalarını destekleyen Mercedes-Benz Türk’ün yeni kamyon yetkili servisi Bursa Odabaşı da, yeşil enerjiye dönüşümde önemli adımlar atıyor. Geri dönüşüm faaliyetlerinde önemli bir proje olan yağmur suyu depolamasını sağlayacak gri depo uygulamasını hayata geçiren Bursa Odabaşı, bu sayede depoladığı yağmur sularını çevre temizliği gibi işlemlerde kullanıyor. Hizmet verdikleri servis binalarında kağıt, metal ve plastiklerin dönüşümü için geri dönüşüm kutuları kullanan Bursa Odabaşı, bina yalıtımı için de yüksek yoğunlukta taş yününden yararlandı. Kendi servis binasının çatısına kurulacak Güneş Enerji Sistemi için tedarikçi ile alım ve kurulum sözleşmesi imzalayan Bursa Odabaşı sürdürülebilirliği odağına alıyor. 

Bursa Odabaşı yetkili servis noktasının servis ağına katılması ile Mercedes-Benz Türk, 27 ilde 47 kamyon yetkili servis noktasıyla müşterilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

 
Karaismailoğlu, Yüzde 60'ların da Üstüne Çıkan Bir Demiryolu Yatırımıyla Türkiye’nin Önünü Daha da Açmaya Devam Edeceğiz
 
Yanmar, Türkiye'de Üretilen İlk Yanmar Markalı Traktör Teslimatını Gerçekleştirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TruckStore, Lojistik Sektörüne Güven, Araçlara Değer Veriyor
Mercedes-Benz Türk’ün 2. el araç markası TruckStore’un bu yılın ilk beş ...
Scania'nın Yeni 13 Litrelik Motorunun Başarısı Ödülle Tescillendi
Scania tarafından üretilen yeni 13 litrelik sıralı motor, endüstriyel ...
Hidromek İhracat Başarısı ile Bu Yıl da TİM 1000 Listesinde Yer Aldı
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl yapılan ve firmaların ...
 
Sampa, Automechanika İstanbul 2023'ün Şampiyonu Oldu!
Ticari araç yedek parça sektöründe önde gelen bir firma olan Sampa, Automechanika ...
Mercedes-Benz eActros300 Türkiye’de Test Edilecek
Mercedes-Benz’in ilk ağır sınıf elektrikli kamyonu unvanına sahip eActros’un ...
"Kara. Deniz. Hava." Mercedes-Benz, Yeni Kampanyasıyla Sürdürülebilirlik Hedeflerini Ortaya Koydu
Mercedes-Benz’in ikonik yıldızı, modern zamana taşınıyor. Markanın kara, ...
 
Indiana Jones, Ford'un Macera İçin Tasarlanan Explorer'ı ile Bir Araya Geliyor
Ford tamamen elektrikli yeni Ford Explorer, sinema tarihinin gelmiş geçmiş ...
Scania, Türkiye'ye Bir Üst Düzey Ziyaret Daha Gerçekleştirdi
Dünyanın önde gelen ağır ticari araç markalarından Scania’nın üst yönetimi ...
Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli ‘Yeni Multivan’ Çok Yakında Türkiye’de Satışa Sunulacak
Volkswagen Ticari Araç’ın çok yönlü kullanıma uygun premium modeli Yeni ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylertrucktürkiyedikkatsondakikabussrckamyoncu haberler