Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Aralık 2021 Perşembe - 18:27

Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü’nü Kutladı

Şehirler arası otobüs pazarının lideri Mercedes-Benz Türk, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda düzenlediği etkinlikle otobüs şoförlerinin Dünya Şoförler Günü’nü kutladı.

Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü’nü Kutladı

Türkiye’nin şehirler arası otobüs pazarının lideri olan Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü kapsamında yolcuların güvenle seyahat etmesini sağlamak gibi hayati bir rol üstlenen otobüs şoförleriyle bir araya geldi. 2 Aralık tarihinde, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Otogarı Fuar ve Sergileme Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, otobüs şoförlerinin kendilerine özel hazırlanan aktivitelerle keyifli bir şekilde vakit geçirmeleri sağlandı. Ayrıca şoförler etkinlik kapsamında, 41 yeni donanıma sahip Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 otobüsü de yakından inceleme fırsatı yakalarken, yenilikler hakkında da yetkililerden bilgi alma şansına sahip oldular.

Otobüs şoförlerinin ödüllü oyun ve yarışmalarla eğlenceli bir gün geçirdiği etkinlik kapsamında; otobüs önünde karikatür çizimi ve etkinlik gününe özel fotoğraf panosunda hatıra fotoğrafı çekimi yapılırken, isme özel Mercedes-Benz forması gibi çeşitli hediyeler de verildi. Ayrıca, öğlen saatlerinde standı ziyaret eden şoförlere yemek ikramı da gerçekleştirildi.

Mercedes-Benz Türk kamyon şoförlerini de unutmadı

Mercedes-Benz Türk, toplumun temel ihtiyaçlarının aralıksız sağlanabilmesinde büyük rolü olan kamyon şoförleri için bilgilendirici bir video hazırladı. Uzun yol şoförleri mesleği gereği uzun saatler boyunca direksiyon başında vakit geçirdikleri için hareketsiz kalıyor. Hazırlanan videoda uzun süre hareketsiz kalmanın oluşturduğu olumsuz sonuçların önüne geçebilmek adına şoförlerin araçlarının içinden çıkmadan nasıl spor yapabilecekleri konusunda tavsiyeler yer alıyor. İlgili videoyu link üzerinden izleyebilirsiniz.

15 yıldan uzun süredir otobüs şoförlerine eğitim veriyor

Kamu, filo ve bireysel otobüs müşterilerine yönelik 15 yıldan uzun süredir “Otobüs Sürücü Eğitimleri” düzenleyen Mercedes Benz Türk, pandemi koşullarına uygun bir şekilde “Otobüs Sürücü Eğitim Programı”na 2021 yılında da devam ediyor. Güvenli, ekonomik, konforlu ve ileri görüşlü yeni araç sürüş tarzının ülke çapında yaygınlaştırılmasını hedefleyen eğitimlerden, son 5 yılda sadece seyahat otobüsleri sektöründen 2.500’den fazla sürücü yararlandı.

Otobüs Sürücü Eğitimleri, “Ekonomik Araç Kullanım Eğitimi” ve “Araç Tanıtım Eğitimi” olmak üzere 2 farklı kapsamda düzenleniyor. Otobüs sürücüleri ve şirketler, İstanbul Hadımköy’de bulunan Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi Kampüsü içerisinde yer alan “Mercedes-Benz Türk Eğitim Merkezi”nde veya tercihe bağlı olarak firma tesislerinde, mobil olarak düzenlenen teorik ve pratik eğitimlerden yararlanabiliyorlar.

Araçların teknik tanıtımının yapıldığı “Araç Tanıtım Eğitimi” ile Mercedes-Benz’in yeni otobüs teknolojilerinin verimli kullanılması amaçlanıyor. Verilen eğitimlerle; sürüş ve yolcu taşıma performansının artırılması, sürücüler ve yolcular için konforun artırılması, konfor sistemlerinin doğru işletimi sayesinde sürücünün kondisyonunun ve dolayısıyla sürüş emniyetinin sağlanması da hedefleniyor. Eğitim sonrasında elde edilen gelişimler, firmalara müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor.

“Ekonomik Araç Kullanım Eğitimi”nde ise, Mercedes-Benz’in yeni otobüs sürüş asistan sistemleri, Euro 6 motor ve Powershift şanzıman teknolojisinin verimli kullanılmasının yanında, yeni sürüş felsefesi sayesinde müşteri kârlılığının ve verimliliğinin artırılması; yakıt, bakım ve sarf malzemeleri giderlerinin azaltılması hedefleniyor. Tüm bunlar araç ömrünün uzamasının yanı sıra, zaman ve para tasarrufuna da katkı sağlıyor

 
Habur Sınır Kapısı’nda Pandemiye Rağmen Tır Giriş-Çıkışlarında Türkiye Rekoru
 
Taşucu Limanı Özelleştirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gürcistan, Mtskheta-Stepantsminda-Larsi Karayolu Ağır Vasıta Trafiğine Açıldı
UND, Gürcistan’ın Mtskheta-Stepantsminda-Larsi karayolunun Gudauri-Kobi bölümü trafiğe açıldı.
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’luk Görevini Erdoğan Şahin Üstlendi
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ’den yapılan açıklamaya göre, şirketin ...
Hafif Ticari Araç Pazarı Yüzde 9,2 Oranında Arttı
Otomotiv Distribtörleri Derneği (ODD), 2021 yılı Ocak-Kasım döneminde ...
 
Petrol Ofisi’nde CHRO’luk Görevine Burcu Yüksel Kocagöz Atandı
Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi’nde ...
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Türkiye İhracatla Büyümeye Devam Ediyor"
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye ekonomisinin bu yılın 3'üncü çeyreğinde ...
Kar Yağışı Nedeni ile Gürcistan, Mtskheta-Stepantsminda-Larsi Karayolu Ağır Vasıta Trafiğine Kapatıldı
UND, Gürcistan’ın Mtskheta-Stepantsminda-Larsi karayolunun Gudauri-Kobi ...
 
Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, "Esnek Çalışma Modeli Depoların İş Yükünü Artırdı''
Pandemide çalışma hayatına giren esnek çalışma modeli, şirketleri maliyet ...
Katmerciler EREN’le Askeri Lojistik ve Destek Zirvesine Katılıyor
Türkiye savunma sektörünün yenilikçi ve dinamik gücü Katmerciler, T.C. ...
Otokar’ın Elektrikli Otobüsü Kent Electra İtalya Toplu Ulaşımında Test Edildi
Otokar, 12 metrelik elektrikli şehir içi otobüsü Kent Electra’nın Avrupa ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonsrctreylerlkwfahrerdikkatbus haberler sondakika