Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Aralık 2022 Perşembe - 16:02

Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü’nde Otobüs Kaptanlarıyla İstanbul'da Buluştu

Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü kapsamında Büyük İstanbul Otogarı’nda otobüs kaptanları için özel bir etkinlik düzenledi. "Yolların Gerçek Kahramanlarına Saygıyla" sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte, otobüs kaptanları kendileri için özel hazırlanan aktivitelerle keyifli bir gün geçirdiler.

Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü’nde Otobüs Kaptanlarıyla İstanbul da Buluştu

Mercedes-Benz Türk, yolcuların güvenle seyahat etmeleri konusunda hayati bir rol üstlenen otobüs kaptanlarıyla Dünya Şoförler Günü kapsamında Büyük İstanbul Otogarı’nda bir araya geldi. 30 Kasım’da gerçekleştirilen etkinlikte, otobüs kaptanları kendileri için özel olarak hazırlanan aktivitelerle keyifli bir gün geçirdiler. Etkinlikte Mercedes-Benz Travego 16 2+1 otobüsü yakından inceleme fırsatını yakalayan kaptanlar, yenilikler hakkında yetkililerden bilgi alma şansına da sahip oldular.

Ödüllü oyun ve yarışmalarla eğlenceli bir gün geçiren otobüs kaptanlarına öğlen saatlerinde yemek ikramı da gerçekleştirildi.

15 yıldan uzun süredir otobüs şoförlerine eğitim veriyor

Kamu, filo ve bireysel otobüs müşterilerine yönelik 15 yıldan uzun süredir “Otobüs Sürücü Eğitimleri” düzenleyen Mercedes Benz Türk, “Otobüs Sürücü Eğitim Programı”na 2022 yılında da devam ediyor. Güvenli, ekonomik, konforlu ve ileri görüşlü yeni araç sürüş tarzının ülke çapında yaygınlaştırılmasını hedefleyen eğitimlerden, son 5 yılda sadece seyahat otobüsleri sektöründen 2.700’den fazla sürücü yararlandı. 2022 yılı boyunca şehir içi ve şehirler arası 55 farklı müşteri grubuna şoför eğitim desteği sağlandı.

Otobüs Sürücü Eğitimleri, “Ekonomik Araç Kullanım Eğitimi” ve “Araç Tanıtım Eğitimi” olmak üzere iki farklı kapsamda düzenleniyor. Otobüs sürücüleri ve şirketler, İstanbul Hadımköy’de bulunan Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi Kampüsü içerisinde yer alan “Mercedes-Benz Türk Eğitim Merkezi”nde veya tercihe bağlı olarak firma tesislerinde, mobil olarak düzenlenen teorik ve pratik eğitimlerden yararlanabiliyorlar.

Araçların teknik tanıtımının yapıldığı “Araç Tanıtım Eğitimi” ile Mercedes-Benz’in yeni otobüs teknolojilerinin verimli kullanılması amaçlanıyor. Verilen eğitimlerle; sürüş ve yolcu taşıma performansının artırılması, sürücüler ve yolcular için konforun artırılması, konfor sistemlerinin doğru işletimi sayesinde sürücünün kondisyonunun ve dolayısıyla sürüş emniyetinin sağlanması da hedefleniyor. Eğitim sonrasında elde edilen gelişimler, firmalara müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor.

“Ekonomik Araç Kullanım Eğitimi”nde ise, Mercedes-Benz’in yeni otobüs sürüş asistan sistemleri, Euro 6 motor ve Powershift şanzıman teknolojisinin verimli kullanılmasının yanında, yeni sürüş felsefesi sayesinde müşteri kârlılığının ve verimliliğinin artırılması; yakıt, bakım ve sarf malzemeleri giderlerinin azaltılması hedefleniyor. Tüm bunlar araç ömrünün uzamasının yanı sıra zaman ve para tasarrufuna da katkı sağlıyor.

 
Brans News
 
Mercedes-Benz Türk, 320 Bininci Kamyonunu Üretti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Trucks, Avrupa Açılımına Arnavutluk ile Devam Ediyor
Tüm Avrupa’yı kapsama hedefiyle stratejik pazarlarda arka arkaya bayi ...
Otokar, İş Ortaklarıyla Kıbrıs'ta Buluştu
Türkiye'nin öncü otomotiv şirketlerinden Otokar, yetkili bayi ve servisleriyle ...
Karsan’dan Endonezya’da Stratejik İş Birliği!
“Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” olma vizyonuyla ileri teknolojili ...
 
Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarında Üretilecek Yeni Tam Elektrikli E-Tourneo Custom Üstün Performansı ve İleri Teknolojileri İle Ticareti Şekillendiriyor
Ford Pro, uzun yıllardır çok amaçlı minibüs serisine öncülük eden Tourneo ...
Ford Trucks'tan İlk Elektrikli Kamyonu İçin Pirelli ile İş Birliği
Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon ...
Anadolu Isuzu’dan Almanya’ya 151 Adetlik Otobüs İhracatı
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ...
 
IVECO Otomotiv Logitrans 2022 Fuarında Sektörle Buluştu
IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv uluslarası nakliyeye ...
ASELSAN ve KARSAN’dan Yerli ve Milli Elektrikli Minibüs
Türkiye’nin yüksek teknolojili mobilite çözümleri sunan markası Karsan, ...
Otokar’dan Romanya’ya Elektrikli Otobüs İhracatı
Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Romanya'nın Mogoşoaia Belediyesi’nin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyonum haberler Kamyontreylerdikkatbuslkwnews