Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Şubat 2023 Çarşamba - 16:43

Mercedes-Benz Türk, 10 Adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i LOTİ’ye Törenle Teslim Etti

Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösteren LOTİ, özel olarak tasarlanan 10 adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i araç filosuna ekledi. Mercedes-Benz Türk bayisi Hastalya Otomotiv tarafından satış işlemleri yapılan araçlar için 1 Şubat tarihinde Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Holü’nde teslimat töreni gerçekleştirildi.

Mercedes-Benz Türk, 10 Adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i LOTİ’ye Törenle Teslim Etti

2020 yılında kurulan, Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösteren LOTİ, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Bu çerçevede yaptığı ilk otobüs yatırımında Mercedes-Benz Türk’ü tercih eden şirket, 10 adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i araç filosuna ekledi.

Mercedes-Benz Türk bayisi Hastalya Otomotiv tarafından satış işlemleri yapılan ve müşterinin beklentilerine göre Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda özel olarak üretilen araçlar için 1 Şubat 2023 tarihinde teslimat töreni gerçekleştirildi. Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Holü’nde düzenlenen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Koordinatörü Kadir Sargın ve Hastalya Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün tarafından, LOTİ CEO’su Aydın Yaşayacak, LOTİ Operasyon Direktörü Burak Gencer ve LOTİ Ulaştırma ve Filo Operasyon Sorumlusu Taşkın Kaya’ya teslim edildi.

Teslimat töreninde konuşan LOTİ CEO’su Aydın Yaşayacak, “2020 yılında kurulan genç bir firma olarak, kısa zaman içerisinde pazarda çok önemli bir yer edindik. Tatil taleplerine diğer tüm tur operatörlerinden farklı olarak bir deneyim ve duygu olarak yaklaşıyoruz. Misafirlerimizin uçuş deneyimleri, otel ve havalimanı ulaşımları gibi konaklama harici hizmetlerini de farklı ve özel hizmet anlayışıyla gerçekleştiriyoruz. İşte tüm bu sürece ‘İmza Deneyim’ diyoruz. Bu doğrultuda misafirlerimizin transferlerinde de kendilerini farklı hissetmesi adına önemli bir yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırım kapsamında gerek koltuk yapısı gerek koltuk aralıkları gerekse dış tasarımıyla hizmet konseptimize uygun otobüs ihtiyacımıza Mercedes-Benz Türk ekibi eksiksiz yanıt verdi. Filomuza eklediğimiz araçlarımızla misafirlerimizi en konforlu şekilde taşırken, güvenliklerini de en üst düzeyde sağlama imkanı bulacağız. Büyüme ivmemize ve sektördeki konumumuzu güçlendirmemize önemli katkılar sağlayacağına inandığım bu iş birliğinin hayata geçirilmesine katkı sağlayan her iki şirketin değerli yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

Hastalya Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün ise şunları söyledi: "Dünya genelinde Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösteren LOTİ, araç filosuna eklediği 10 adet Mercedes-Benz Tourismo ile önemli bir yatırımı hayata geçirdi. Müşterilerine özel hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren LOTİ, otobüslerini kişiselleştirerek yolcu deneyimine yeni bir perspektif getirdi. 38 kişilik koltuk düzeniyle misafirlerine geniş diz mesafesi sunan araçların deri kaplı Luxline koltukları konfor seviyesini artırırken, otobüslerin özel tasarıma sahip çift renkli dış boyası da yollarda ilgiyle takip edilecek. Sahip olduğu geliştirmelerle sektörden yoğun talep görmeye devam eden Mercedes-Benz Tourismo’nun, ekonomik işletim maliyeti ve yüksek 2.El değeri ile LOTİ markasına önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz.”

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu da "Mercedes-Benz Türk olarak dünyanın en modern otobüs üretim merkezlerinden biri haline gelen Hoşdere Otobüs Fabrikamızda, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ‘terzi dikim’ diye adlandırılan özel üretimlerle hizmet verebiliyoruz. LOTİ’nin özel ihtiyaçları için üretim bandımızdan 10 adet terzi dikim Mercedes-Benz Tourismo çıkardık. Özel boyası, koltuk düzeni ve deri koltuklarıyla farklılaşan bu otobüslerimizin LOTİ’nin hizmet anlayışına eksiksiz yanıt vereceğinden şüphemiz yok.  Müşteri ağımıza eklediğimiz LOTİ ile uzun yıllar boyunca çok önemli iş birlikleri gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu özel yatırımın her iki şirkete ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca, hepinizin huzurunda LOTİ’ye aramıza hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.

 
Antrepoda Kağıtsız Beyanname Dönemi Başladı
 
Motorine İndirim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ticari Filolar, E-Transit ile Büyüyor
Ford Otosan’ın Gölcük Fabrikası’nda ürettiği Avrupa’nın en güçlü, Türkiye’nin ...
Mercedes-Benz Türk, Altur Turizm'e 23 Adet Tourismo 15 2+2’yi Teslim Etti
Mercedes-Benz Türk'ün ürettiği 100 bininci otobüs olan Mercedes-Benz Travego’yu ...
Catania, 2023’e Yüzde 100 Elektrikli Karsan e-ATAK'larla Başladı
Karsan, hedef pazarlarından İtalya’daki gücünü artırmaya devam ediyor. ...
 
Mercedes-Benz Türk, Yılın İlk Otobüs Teslimatini Muş Yolu Turizm’e Gerçekleştirdi
Uzun yıllardır Mercedes-Benz yıldızına sahip araçlara yatırım yapan Muş ...
LKS Group 20 Adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 Yatırımı Yaptı
Mercedes-Benz Türk, yılın son otobüs teslimatını Ankara'da LKS Group’a ...
Atom Lojistik Filosunu 100 Adet S-Way Çekici ile Genişletiyor
Lansmanının gerçekleştirildiği 2020 yılından beri beğeni toplayarak adından ...
 
Otokar Ailesinin Yeni Üyesi CENTRO Şırnak'ta Hizmet Vermeye Başladı
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri ...
Hüner Global Lojistik'ten 500 Adetlik Dev Volvo Trucks Yatırımı
Volvo Trucks teslimatlarına devam ediyor. Sektörün önde gelen lojistik ...
Üst Yapı Sektöründe Rekor Teslimat.. Tureksa, Sarılar Grup’a Tek Seferde 710 Ekipmanlı 355 Araç Teslim Etti
Üst yapı imal ve ihracatı konusunda ülkemizin yükselen yıldızı, Ankara ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerkamyonumtruckdikkatsondakikatürkiye haberler lkwsrc