Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Aralık 2023 Cuma - 09:35

Merakla Beklenen Scania SUPER’den Süper Teslimat Töreni!

Scania, taşımacılık sektöründe trendleri belirleyen SUPER modelinin ilk teslimatlarına başladı. 2023 yılının son döneminde Scania, ulusal ve uluslararası taşımacılık hizmeti gerçekleştiren 20 farklı Scania kullanıcısı firmaya 21 adetlik teslimat gerçekleştirildi

Merakla Beklenen Scania SUPER’den Süper Teslimat Töreni!

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleştirilen teslimat töreninde İntegral Lojistik, Sultantur Uluslararası Nakliye, Sinan Aydın Kardeşler Tarım Ürünleri, Transtur Uluslararası Nakliyat, Öz Mumcu Gıda, Ftm Lojistik, Ug Demir Çelik, İmamoğulları Lojistik, Öztorunlar Uluslararası Taşıma, İbrahim Şeflek Nakliye, Aktur Taşımacılık, Alper Frigo Lojistik, Aslan Uluman, Karaerler Nakliye, Ereli Grup Lojistik, Erçal Fındık, Nev Anka Nakliye, Zelal Uluslararası Nakliyat ve Ayyıldız Hazır Beton yeni araçlarını Scania Türkiye Ülke Müdürü Per Stümer ve Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Bayazıt Canbulat’tan teslim aldılar.

 

“İthal Pazar lideriyiz”

Scania Satış Müdürü Bayazıt Canbulat “İlki 1951 yılında üretilen ve şu anda markanın bugüne kadar üretilmiş en iyi Scania modeli olarak tanımlanan Super modelimizin ilk teslimatlarına başladık. Düşük yakıt tüketimi ile pazarda merakla beklenen ve bugüne kadar aldığı, “En Tasarruflu Kamyon”, “Yeşil Kamyon” gibi ödüllerle ünvanını tescil ettiren Super modelimiz, uluslararası ve yurtiçi taşımacılık gerçekleştiren filoların ve bireysel taşımacılık yapan kullanıcıların tercih nedeni oluyor. Bugün teslim ettiğimiz araçların hepsi 5 bakım anlaşmalı 4 yıllık servis kontratına sahip” şeklinde konuştu.

2023 yılını da değerlendiren Canbulat “2023 yılı ağır ticari araç pazarı 37 bin adedin üzerinde kapanacak. Scania olarak 2.700 adetlik satışla başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. Kasım sonu TAID rakamlarına baktığımızda Scania, ithal markalar arasında yine en çok tercih edilen marka oldu. Aynı şekilde toplam pazarda da 3. sırada yer alıyoruz. 2024 yılında ise pazarın bir miktar daralmasını öngörüyoruz. Ancak Scania olarak biz satış adedi ve pazar payı olarak konumumuzu korumak istiyoruz” dedi.

“Bugüne kadar ürettiğimiz en iyi araç”

Araç teslim ve plaket töreninin ardından bir konuşma yapan Scania Türkiye Ülke Müdürü Per Stümer ise “Türkiye, Scania için önem verilen bir Pazar. Çünkü Türkiye, stratejik bir lokasyonda yer almaktadır. Burada Türkiye’nin en büyük otomotiv gruplarından birisi olan Doğuş Otomotiv ile başarılı bir iş birliğimiz bulunuyor. Doğuş Otomotiv ve Yetkili Satıcı ve Servislerimiz ile iş birliğimiz bizim için çok önemli. 2023

yılı Scania için iyi bir yıldı. 2024 yılını zorlukların olabileceği bir yıl olarak düşünüyoruz. Özellikle Super modelimizin pazarda çok beğenileceğini düşünüyoruz. Lojistik eko sisteminde sürdürülebilirliğin de sözünü veriyoruz. Yeni ürünümüzle zorlu yılı atlatacağımızı düşünüyoruz “dedi.

 

Taşımacılık Sektöründe Ödüllerin Sahibi

Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden olan Greentruck ödülü Scania Super ile üst üste 6'ncı kez Scania’nın olurken Scania yakıt tüketimi açısından en verimli marka unvanının bir başka kanıtı olan “En Tasarruflu Kamyon Ödülü”nü de alarak, yakıt tüketiminde sektör liderliğini tescilledi. Super’de bulunan Scania motoru da CO2 azaltımına sağladığı katkı ile “Yılın Dizel Motoru” ödülünün sahibi oldu.

 

Yüzde 100 Scania

Tamamen Scania markası tarafından tasarlanan ve İsveç mühendislik kalitesini yansıtan şasi, şanzıman, diferansiyel, D formlu yakıt deposu, daha güçlü retarder ve yenilenen motoru ile Super farkını ortaya koyuyor. Super, emisyon normlarına uygunluk sağlarken bunu sadece SCR kullanarak gerçekleştiriyor. Yeni 13 litrelik motorlar, en yeni Opticruise G33 şanzımanlarla birleştirildi. Bu, hızlı vites değişimi ve kesintisiz torkla sürücüsüne benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatmakla birlikte yüzde 8’e varan yakıt tasarrufu sağlarken, işletme maliyetlerinin düşmesine de büyük katkı sağlıyor.

 

 

 
Toplu Ulaşımda Dünya Markası Iveco Bus Türkiye’ye Balıkesir’den Giriş Yaptı
 
Enveroğlu Nakliyat 50. Tırsan Aracını Teslim Aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toplu Ulaşımda Dünya Markası Iveco Bus Türkiye’ye Balıkesir’den Giriş Yaptı
Dünyanın en önde gelen otobüs üreticilerinden biri olan IVECO BUS, büyümesini ...
Karsan, Japonya’ya Sağdan Direksiyonlu Elektrikli e-JEST’le Çıkarma Yaptı!
Avrupa’da elektrikli ve otonom toplu ulaşımın dönüşümünde öncü rol oynayan ...
Öz Cemay, ‘’Tırsan Kaliteli Hizmet Hedefimizde Tek Tercihimiz’’
Güvenilir lider Tırsan; Hatay merkezli Öz Cemay Uluslararası Taşımacılık’a ...
 
20 Adet Komatsu HD785-8E0 Kaya Kamyonu, Çelikler Seyitömer Termik Santrali’ne Teslim Edildi!
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından Türkiye’de temsil edilen lider ...
Sun-Ka, Uzman Tırsan ile Yola Devam Dedi
Güvenilir lider Tırsan; Çorum’un köklü firmalarından Sun-Ka Sungurlu Kağıtçılık’a ...
Acar Lojistik 45 Adet Schmitz Cargobull Frigorifik Treyler Teslim Aldı!
Schmitz Cargobull Türkiye 2023 yılı içerisinde ilk etapta 18 adet frigofirik ...
 
Otokar Kent LF'ler Törenle Hizmete Başladı
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar, belediyelerin toplu taşıma ...
Philip Morris Türkiye’den 31 Adet Schmitz Cargobull Treyler Yatırımı!
Schmitz Cargobull Türkiye, İzmir Torbalı’daki PMI Tır Parkı’nda düzenlenen ...
TTS, 21 Yeni Tırsan Aracıyla Filosunu Güçlendirdi
Güvenilir lider Tırsan; İstanbul merkezli TTS Uluslararası Nakliyat’a ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerşoförnewssrcfahrerKamyonbuskamyoncukamyonum