Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Şubat 2009 Salı - 00:00

Meiller Tercihlerde Yine İlk Sırada

Meiller Tercihlerde Yine İlk Sırada

Meiller’in özelliklerini fark eden Türkiye’nin hemen her bölgesinde, farklı hizmetler veren firmalar arka arkaya filolarını Meiller ile donattılar. Tisan İnşaat ve Madencilik, Medur Taşımacılık, Şahinoğlu Madencilik, Erdaş Nakliyat, Ön-Ba Nakliyat, Bardak Nakliyat, Özkancan İnşaat, Ünsped, Dünyalar Madencilik ve Haksa Madencilik filolarını Meiller damper ile güçlendiren markalar arasında yer aldılar.

Ünsped Lojistik: “Doğuş Otomotiv bizim çözüm ortağımızdır”

1984’ten bu yana faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin önde gelen lojistik firmaları arasında yer alan Ünsped Lojistik, gruplarında yer alan Tarım ve Hayvancılık A.Ş bünyesinde kullanmak üzere Koçaslan Otomotiv’den dört adet MHPS 41/3 S ALU klasik tip damper treyler satın aldı.

Merkezi Zeytinburnu’nda bulunan uluslar arası taşımacılıkta çalışan 180, yurtiçi nakliye hizmeti veren 500’ün üzerinde araca sahip filolarına ilk kez Meiller aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ündeğer ağırlıklı olarak toprak ve gübre taşıyacaklarını belirterek; “Doğuş Otomotiv ile distribütörlüğünü yaptığı Scania ve Krone markaları için birçok kez iş ortaklığımız oldu. Meiller’de Doğuş Otomotiv güvencesinde olduğu ve kalitesine güvendiğimiz bir marka olduğu için hiç tereddüt etmeden aldık.” dedi.

Dünyalar Madencilik: “Dayanıklılığı ve kalitesi nedeniyle tercih ettik”

2000 yılından bu yana Sakarya’da bulunan 90 bin metrekarelik tesislerinde madencilik hizmeti veren Dünyalar Madencilik, satın aldığı beş adet Meiller MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper treyler ile gücüne güç kattı. 400’e yakın personel ile hizmet veren Dünyalar Madencilik, maden altı çalışma, kaya, hafriyat taşımacılığı yapıyor.

Koçaslan Otomotiv tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Dünyalar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Dünya ve Rafet Dünya, Koçaslan Otomotiv yetkilileri ve Doğuş Otomotiv Meiller Satış Şefi Korhan Fersoy katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Dünya, verdikleri hizmeti çok zorlu koşullarda gerçekleştirdiklerini belirterek; “Araçlarımız çalışma sahalarında doğaya karşı da savaş veriyorlar. Filomuza yeni kattığımız Meiller markaları araçlar ile bu zorlukların üstesinden geleceğimizi biliyoruz. Zaten dayanıklılığı, kaliteleri nedeniyle tercih ettik ve artık ailemizin bir üyesi oldu” dedi.

Haksa Madencilik: “Yerli üretici olması seçimimizde etken oldu”

1977 yılında kurulan Ankara merkezli, İstanbul’da bulunan şubeleri ile yurt çapında beton, agrega ve klinker nakliyesi yapan Haksa Madencilik, filosuna Koçaslan Otomotiv’den satın aldığı iki adet MHKS 41/3 S ALU Klasik tip damper treyler kattı. Yaklaşık 40 aracın bulunduğu filolarını daha da güçlendirmeyi planladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Erciyes; “Araç alım kararı verdiğimizde Türkiye pazarına girdiği günden beri izlediğimiz Meiller araçları üzerine yoğunlaştık. Sakarya’da üretime başlayınca, daha fazla düşünmemize gerek kalmadığına karar verdik ve ilk parti alımımızı gerçekleştirdik. Öncelikli olarak filomuzu Meiller’e dönüştürmeyi, daha sonra daha da büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tisan İnşaat Madencilik: “Ödediğimiz paranın geri dönüşümü de çok çabuk” oluyor

2001 yılında Ankara’da faaliyetlerine başlayan yol, baraj gibi inşaat alanlarında kum, asfalt ve çakıl taşımacılığı hizmeti veren Tisan İnşaat Madencilik, Çalışkan Otomotiv’den satın aldığı beş adet MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper ile filosunu güçlendirdi.

Başta İstanbul ve İzmir olmak üzere tüm yurt genelinde projelerde yer aldıklarını belirten toplam beş şantiyede 500’e yakın personel ile hizmet veren Tisan İnşaat ve Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Gülser, bundan sonraki alımlarında da Meiller’i tercih edeceklerini belirterek;  “Araçları erken teslim etmeleri bizim tercihimizde büyük rol oynadı. Çünkü çok kısa bir süre de hizmete sokabildik. Böylece ödediğimiz paranın geri dönüşümü de o kadar çabuk oldu. Meiller damperlerimizden çok memnunuz” dedi. Ankara Çalışkan Otomotiv tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine, Tisan İnşaat Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Gülser ile Ankara Çalışkan Otomotiv ve Doğuş Otomotiv Yetkilileri katıldı.

Medur Taşımacılık: “Yurtdışında da kullanmak için Meiller’i seçtik”

2006 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Medur Nakliyat, Türkmenistan’da gerçekleştirdikleri proje de ve zorlu çalışma şartlarında kendilerine çözüm ortağı olarak Meiller’i görerek, filolarına iki adet Meiller MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper treyler kattı.

Ankara Çalışkan Otomotiv tesislerinde düzenlenen törenle araçlarını teslim alan Medur Taşımacılık Genel Müdürü Mehmet Bancı, Türkmenistan’da köprü ve karayolu inşası gerçekleştirdiklerini, yolların elverişsizliği nedeniyle dampere ihtiyaç duyduklarını belirterek; “İki adet araç almaya karar verdik. Yaptığımız araştırma da kime danışsak “Meiller” dedi. Bu kadar tavsiyeden sonra almakta tereddüt etmedik.” dedi. Teslimat törenine Mehmet Bancı’nın yanı sıra Doğuş Otomotiv yetkilileri de katıldılar.

Şahinoğlu Madencilik: “Teknolojiye yatırım yaptık”

Devlet Su İşleri altyapı çalışmaları, karayolları, köprüler, alt-üst yapı inşaatı hizmeti veren Şahinoğlu Madencilik, Ankara Çalışkan Otomotiv’den aldığı bir adet Meiller MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper treyler ile yatırım yaptı.

Çalışkan Otomotiv tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde, bünyelerinde bulunan 6 damperi de kısa süre içerisinde Meiller’e çevirmek arzusunda olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özcanbaz, satın aldıkları bu araç ile teknolojiye yatırım yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Erdaş Nakliyat: “Doğuş Otomotiv güvencesi seçimimizi kolaylaştırdı”

Başta İstanbul olmak üzere, tüm Marmara Bölgesine kum ve mıcır taşımacılığı hizmeti vermek üzere 2006’da kurulan Erdaş Nakliyat, 11 araçtan oluşan filolarını üç adet MHKS 41/3 S ST yarım boru tipi damper ile takviye etti.

Denizli KCR Otomotiv’den aldıkları araçların teslimat törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kördikanoğlu; “ Bu markanın arkasında Doğuş Otomotiv güvencesinin olması ve ihtiyaçlarımıza göre ürün sunulması uzun süre düşünmemize gerek bırakmadı” dedi.

ÖN-BA Nakliyat: “Meiller Damper sayesinde yakıt tüketimimiz azaldı”

Antalya bölgesinde 250 personel, 80 çekici, 130 treyler ve damper ile toplam 15 bin metrekare alan üzerinde ağırlıklı olarak çimento ve akrega taşımacılığı hizmeti veren ÖN-BA Nakliyat 2005 yılında kuruldu. 

ÖN-BA Nakliyat Genel Müdürü İsmail Tokatlıoğlu,  Meiller’den satın aldığı yedi adet MHKS 41/3 S ALU Klasik Tip Damperin teslim töreninde Meiller’i tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı; “Aldığım Meiller damperlere şöyle bir dönüp bakıyorum da ne kadar doğru bir karar vermişim. Çekicilerin yakıt tüketimlerinde inanılmaz düşüş oldu ve bunun nedeni de arkalarında taşıdıkları Meiller damperlerdir.”

Bardak Nakliyat: “Meiller, donanımı ile çözüm ortağımız oldu”

2007 yılında Antalya’da kurulan Bardak Nakliyat’ta teknolojiye yatırım yaparak. Üç adet MHKS 41/3 S ALU Klasik Tip Damper satın aldı. Bardak Nakliyat, Meiller’den aldığı yeni araçları ile 10 bin metrekare alan üzerine kurulu ve 80 personelin çalıştığı tesislerinden agrega taşımacılığı yapmayı planlıyor.

Bardak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Selçuk Bardak ilk kez Meiller aldıklarını belirterek; “Parkımızda toplam 10 araç bulunuyor. Ancak ilk kez Meiller damper aldık. Meiller’in sahip olduğu üstün teknolojinin işlerimizi daha da kolaylaştıracağını düşündüğümüz için bu yatırımı yaptık. Zorlu çalışma koşullarına dayanıklı, yükleme-boşaltma işlerini hızlandıran donanımı ile tam bir çözüm ortağımız oldu. Alımlarımızın devamı da gelecek” şeklinde konuştu.

Özkancan İnşaat: “Meiller’den oluşan bir filo hedefliyoruz”

Yaklaşık 30 yıla varan tecrübeleri ile hafriyat ve mıcır taşımacılığı yapan ve 2007 yılında Özkancan İnşaat adıyla hizmet veren firma, Meiller’den satın aldığı bir adet MHPS 41/3 S ST Yarım boru tipi damper treyler ile filosunu oluşturma çalışmalarına başladı.

Özkancan İnşaat Genel Müdürü Burhan Dışlık şimdilik sadece İstanbul Anadolu Yakasında hizmet verdiklerini, ancak kısa sürede daha geniş bir alanda çalışmaya başlayacaklarını belirterek; “ Meiller’in kalitesini test ettik ve onayladık. Meiller markasından oluşan bir filo kurmayı hedefliyoruz. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz” dedi.

 
Petrol Fiyatları 40 Doların Üzerinde
 
Otokar Sultan ile Şanlıurfa'da Sağlık Taşıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattrucklkwşoförKamyontürkiyekamyonumbus haberler