Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Şubat 2022 Cuma - 15:10

Maxion İnci Jant Grubu Paylaşmax ile Altın Ödülün Sahibi Oldu

Maxion İnci Jant Grubu, çalışan odaklı bir çalışma ortamı oluşturan ve çalışan gelişimi için etkin fırsatlar sunan işyerlerine verilen uluslararası Employer Brand Stars (İşveren Markası Yıldızları) Ödülleri’nde “Dijital Kullanımı” kategorisinde PaylaşMax Dijital İletişim Platformu ile altın ödüle layık görüldü.

Maxion İnci Jant Grubu Paylaşmax ile Altın Ödülün Sahibi Oldu

 

Londra merkezli global İşveren Markası Akademisi tarafından desteklenen uluslararası İşveren Markası Yıldızları Ödülleri’nin kazananları belli oldu. İç iletişim, dış iletişim, liderlik, staj ve mezun programı, dijital kullanımı gibi başlıklarda toplamda 11 kategoride verilen ödüller, etkin çalışan işe alımı, katılımı ve elde tutma politikaları oluşturan, işgücünün tüm potansiyelini en üst düzeye çıkaran işyerleri geliştiren kuruluşları onurlandırma amacı taşıyor. Kuruluşlar önde gelen akademisyenler ve bağımsız uzmanlarından oluşan uluslararası jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor. 

“İnsana değer” yaklaşımıyla hareket eden Türk otomotiv tedarik sanayinin öncülerinden Maxion İnci Jant Grubu, dijital kullanımı kategorisinde dijital iletişim platformu PaylaşMax ile altın ödülün sahibi oldu. 

Alınan ödülle ilgili açıklama yapan Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, “İnsanımız bizim en değerli kaynağımız, bu yüzden insanı merkez alan bir yaklaşımla faaliyet gösteriyoruz. Ödül aldığımız PaylaşMax Dijital İletişim Platformu’muz, dijital gücümüzü çalışanımız için değer yaratmada kullandığımız önemli bir proje. Yenilikçi, verimli kaynak kullanımı sağlayan, sürdürülebilir ve en önemlisi çalışan memnuniyetini ve gelişimini destekleyen bir dijital iletişim platformu. Elbette çalışanlarımızın mutluluğu bizim en büyük mükafatımız. Ancak insan kaynakları yönetimimizdeki yenilikçi adımlarımızın uluslararası bir ödülle taçlandırılması bizi hem gururlandırdı hem motive etti. Bu başarımızın arkasındaki en büyük gücümüz olan çalışma arkadaşlarımı da tebrik ediyorum,” dedi.

 

Maxion İnci Jant Grubu’nun dijital iletişim platformu PaylaşMax ilk olarak Ekim 2017’de web tabanlı olarak hayata geçirildi. İsmi, tüm çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen bir ankette oybirliği ile belirlenen platform, Ekim 2019’da mobil uygulama olarak da kullanıma sunuldu. PaylaşMax ile çalışanlar birbirleri ile düzenli, şeffaf ve interaktif şekilde iletişim içinde olabiliyor, hızlı geribildirim verebiliyor, şirket faaliyetleri ile ilgili güncel bilgiye anında ulaşabiliyorlar.  Platform üzerinden yıllık e-bültenlere, kurumsal videolara, kurumsal dergilere ve daha birçok içeriğe de erişilebiliyor. Ayrıca sistem üzerinden online öğrenme ve gelişme fırsatları da sunuluyor. Çalışanların hem operasyonel yoğunluklarını dengeleyen hem de bilgilerini ve kendilerini geliştirme imkânı sağlayan PaylaşMax’ın prestijli ulusal Peryön İnsana Değer ödülü de bulunuyor.   

Çalışan Sağlığı ve Güvenliğini ve memnuniyetini bütüncül ve kapsayıcı bir yaklaşımla ele alan Maxion İnci Jant Grubu’nun PaylaşMax’ın yanı sıra çalışanı merkeze koyan birçok örnek uygulaması kapsamında Grup, çalışanlarını, sağlıklı beslenme ve dengeli yaşam, sigara bırakma kampanyaları, doğa yürüyüşleri, çalışan ergonomisi desteği, 7/24 Çalışan Destek hattı gibi uygulamalarla bedensel, ruhsal ve fiziksel olarak da destekliyor. 

 

 

 
Araç Kiralamada Kolaylık Ve Avantaj Bir Arada
 
Brisa, İklim Değişikliği ve Su Programında Türkiye’de, Tedarik İlişkileri Değerlemesinde Global Liderlik Seviyesinde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Online Alışveriş Uygulaması Cepte Şok İçin Elektrikli Teslimat Filosu
Online alışveriş uygulaması Cepte ŞOK ile müşterilerine kesintisiz hizmet ...
Ford Otosan'dan Sürdürülebilir Odaklı Ar-Ge Projeleri
Ford Otosan; teknoloji yol haritasındaki Albatross, LongRun ve LaserSonix ...
Martaş Otomotiv, Ağır Vasıta Yedek Parça Hizmeti Verecek
Otomotiv yedek parça bağımsız yenileme pazarında faaliyet gösteren satış, ...
 
Sektörün Dijital Alışveriş Sitesi
Her türlü ağır vasıta, üst yapı, kamyon, çekici, treyler ve tüm ticari ...
HİDROMEK, Yeni Ürününü Tanıtacak
HİDROMEK, KOMATEK 2022 için hazırlıklarını tamamladı. Yeni güçleri HMK ...
ATO Başkanı Baran: ''Akaryakıt Sektörü, Artan Maliyetler Nedeniyle Sıkıntılı Günler Yaşıyor''
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, akaryakıt ...
 
UND, Muayene Süresi Yurt Dışında Dolan Taşıtlar İçin Ek Süre Talebinde Bulundu
UND, muayene süresi yurt dışında dolan taşıtların muayene yaptırabilmesi ...
Elektrikli ve Hibrit Gemi Siparişleri Hız Kazandı
AB Yeşil Mutabakatı, Türk tersanelerine gelen elektrikli ve hibrit gemi ...
Kamyon Ve Tır Şoförleri İçin Meslek Hastalıkları
Kamyon şoförlüğü yorucu, riskli ve tehlikeli olabilen bir meslek. Peki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaKamyonbuskamyonumnewstreylertrucksrctürkiye