Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:27

Mars Logistics’ten Yeni Sürdürülebilirlik Raporu

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Mars Logistics, 2020-2022 yılı verilerini kapsayan 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınlayarak, “dünyaya değer” felsefesiyle devam ettirdiği sürdürülebilirlik yolculuğunu sürdürüyor.

Mars Logistics’ten Yeni Sürdürülebilirlik Raporu

Toplumsal duyarlılık bilincini gelecek nesillere aktarmak için özgün, yenilikçi ve kalıcı değerler oluşturarak fark yaratmak adına çalışan, sürekli büyüyerek liderlik konumunu sürdüren bir marka olma vizyonuyla hareket eden Mars Logistics, çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirlik çalışmalarına yeni yayınladıkları Sürdürülebilirlik Raporu ile devam ediyor.

Konuyla ilgili konuşan Mars Logistics Kurumsal Gelişim Müdürü Meltem Çınar, 2020-2022 yılları verilerini kapsayan 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nu GRI Standartlarında önerilen temel ilkelere uygun olarak hazırladıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Sosyal, ekonomik ve çevresel etkilere yönelik yönetimsel yaklaşım ve taahhütlerimizi, elde ettiğimiz performans sonuçlarını, risk ve fırsat analizlerimizle oluşturduğumuz geleceğe yönelik vizyonumuzu paylaştığımız raporumuzda, aynı zamanda WEF Paydaş Kapitalizmi raporlama kriterlerini de göz önünde bulundurduk. Bununla birlikte rapor, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında ortaya koyduğumuz performansı da gösteriyor.” 

Geçtiğimiz sene Kurumsal Sürdürülebilirlik Manifestosunu da yayınladıklarını söyleyen Çınar, “Belirlediğimiz yön ile sürdürülebilir bir gelecek için daha adil, çeşitliliği kabul eden ve bu çeşitliliği kapsayan eşitlikçi bir yapının kurulması amacıyla, kimseyi geride bırakmadan ve dayanışma içinde daha yaşanabilir bir ortak gelecek hayalimizle şirketimizin ve sektörümüzün geleceğine dair attığımız adımlarımızı ve sonuçlarını, siz değerli paydaşlarımıza 2020-2022 Sürdürülebilirlik Raporumuz ile sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Çınar, geçmiş senelerde yayınladıkları Sürdürülebilirlik Raporları ile sektörün öncüleri arasında yer aldıklarını belirterek, “Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi raporladığımız 2012 sürdürülebilirlik raporunun Türkiye lojistik sektöründe GRI’ın küresel raporlama standartlarına uygun ilk sürdürülebilirlik raporu olması bizleri gururlandırmıştı. Aynı bakış açısıyla devam ettiğimiz sürdürülebilirlik çalışmalarımızı ve sürdürülebilirlik performansımızı paydaşlarımıza en açık ve kapsamlı şekilde aktarmaya devam etmek amacıyla yayınladığımız 2013 yılı sürdürülebilirlik raporumuz ile Türkiye’de 2013 yılında GRI A+ seviyesinde rapor yazan ilk 10 şirketten biri olduk” dedi.

“Ürettiğimiz bütün değerlerimizi yönetiyor, faaliyetlerimizden kaynaklanan olumsuz etkileri azaltarak doğamızı koruyor, en değerli kaynağımız olarak gördüğümüz çalışanlarımızı anlıyor ve deneyimlerimizi toplumsal faydaya dönüştürerek paylaşıyoruz.” diyen Çınar, “Dünyaya Değer” felsefesiyle ilerledikleri sürdürülebilirlik yolculuğunda “değerlerimizle güçlüyüz” demeye devam edeceklerini belirtti.

Atık yönetimi, enerji verimliliği, CO? emisyonlarının azaltılması alanlarında çalışmalar yapan Mars Logistics, Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur, Mars Sürücü Akademisi, Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması, Akıllı Tır Akıllı Çocuklar, Hadımköy Lojistik Merkezi Çatı Üstü Güneş Enerji Santrali, Yağmur Suyu Hasadı, Evraksız Ofis Portalı gibi projelerle de sürdürülebilirliğe şirketin her alanında ve faaliyetinde yer veriyor.

 
İkinci Elde Yeni Dönem Yarın Başlıyor
 
Avrupa'nın En Güzel MAN Kamyonu Polonya'dan Geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Globelink Ünimar Yeni Parsiyel İhracatı Rotasını Hizmete Açtı!
Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, parsiyel ...
Volvo Cars, Kullandığı Denizyolu Taşımacılığında Yenilenebilir Yakıtlara Geçiyor! Karbon Emisyonlarını Yüzde 84 Azaltmayı Hedefliyor
Volvo Cars, kullandığı denizyolu taşımacılığında yenilenebilir yakıtlara ...
Deniz Yolu İhracatı Kara Yolu İhracatını Geçti.. İhracatının Yüzde 57'si Deniz Yoluyla Gerçekleştirildi
TÜİK verilerine göre, ocak-nisan döneminde Türkiye'nin ihracatı 80 milyar ...
 
Slovakya 5 Temmuz’da Sürüş Yasağı Muafiyeti Getirdi! Kimler Muaf Değil?
Slovak Cumhuriyeti Polis Teşkilatı tarafından, 5 Temmuz 2023’te (resmi ...
Bulgaristan’da Yeni Otoyol Tarifeleri Uygulanmaya Başlandı!
Bulgaristan’da 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren yeni otoyol tarifeleri uygulanmaya başlandı.
Ekol 2022 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı
Sürdürülebilirlik çalışmalarını “Dünyanın en iyisi değil, Dünya için en ...
 
Türkiye'nin 19 Merkezinde Kuru Liman Kurulacak
BM Kuru Limanlar Anlaşması, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda onaylandı. Anlaşma ...
Özbekistan KUKK Toplantısında Ücretsiz Belge Kotasında Önemli Artış Sağlandı
UND, Türkiye ve Özbekistan arasında gerçekleştirilen KUKK toplantısının ...
Kimya Devi DOW’dan Alışan Lojistik’e Bir Ödül Daha
Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan, lojistik sektörünün ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumKamyonfahrerdikkattrucklkwtürkiyesrcşoför